تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 210 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من یک مشکلی دارم من می خوام دو کامپیوتر رو از طریق lan به مودم tp link که 4 تا lan داره وصل کنم اولی که وصل میشه مشکلی نداره ولی دومی در هنگام نصب ارور 012 میده میگه the connection has limited or no conectivity چه کنم اینترنتتم هم مخابراته لطفا برای ویندوز 7 توضیح بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من یک مشکلی دارم من می خوام دو کامپیوتر رو از طریق lan به مودم tp link که 4 تا lan داره وصل کنم اولی که وصل میشه مشکلی نداره ولی دومی در هنگام نصب ارور 012 میده میگه the connection has limited or no conectivity چه کنم اینترنتتم هم مخابراته لطفا برای ویندوز 7 توضیح بدید

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

مشکل از ای پی هست !
    تنظیمات سیتم رو چک کن و ببین درست تنظیم شده اگه مشکل بر طرف نشد تنظیمات مودم رو چک کن و در نهایت به صورت دستی برای سیستم های ای پی تعریف کن !

4. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    4 5 تا لپ تاپ داریم هم وایرلس دارن هم جای لن(ویندوزاشون مختلف هست اکس پی ویستا سون)

حالا می خوای با هم بازی شبکه ای بکنیم مثلا کانتر یا....
    باید چیکار کنیم اگه با وایر لس بشه بهتره

می خوام خرج نداشته باشه اگه وایرلس نمی شه با لن هم بد نیست فقط چیا لازم داریم

می خوام خرج نداشته باشه

بعد اگه فقط بخوایم 2 تا شون رو به هم وصل کنیم چطور

بدون خرج باشه

من ی جایی خوندم که ی بابایی تو خواب گاه با وایرلس یکیشون ادمین می شده و بقیه بهش وصل می شدن کانتر می زدن

بدون اکسس و روتر و.....

می خوام کلا بدون خرج باشه

لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    4 5 تا لپ تاپ داریم هم وایرلس دارن هم جای لن(ویندوزاشون مختلف هست اکس پی ویستا سون)

حالا می خوای با هم بازی شبکه ای بکنیم مثلا کانتر یا....
    باید چیکار کنیم اگه با وایر لس بشه بهتره

می خوام خرج نداشته باشه اگه وایرلس نمی شه با لن هم بد نیست فقط چیا لازم داریم

می خوام خرج نداشته باشه

بعد اگه فقط بخوایم 2 تا شون رو به هم وصل کنیم چطور

بدون خرج باشه

من ی جایی خوندم که ی بابایی تو خواب گاه با وایرلس یکیشون ادمین می شده و بقیه بهش وصل می شدن کانتر می زدن

بدون اکسس و روتر و.....

می خوام کلا بدون خرج باشه

لطفا راهنمایی کنید
    خوب اولا برای داشتن سرویس با کیفیت و همخونی بیشتر و بهتر توصیه میشه همه دستگاه های Client از یه نوع سیستم عامل استفاده کنن !!

شبکه هم فرقی نمیکنی بی سیم یا کابلی !! البته خودم وایرلس بیشتر دوست دارم

برای شبکه وایرلس نیاز به اکسس پوینت هست که مدل های ارزون و خوب هم میشه پیدا کرد حدود 50 تومن !
    برای شبکه کابلی هم سوییچ لازم هست ! که قیمت خیلی پایینی داره خوبش 20 تومن !

برای وصل کردن 2تا سیستم نیاز به هیچ ئصیله اضافی نیست فقط یه کابل کراس و یه تنظیمات خیلی ساده که تو بخش شبکه تاپیکش هست !
    اما برای بیشتر از 2 تا سیتم نیاز به سوییچ هست

اما برای وایرلس
    میشه از روشی به نام ad-hoc استفاده کرد که نیاز به روتر و اکسس پوینت نداره ولی سیتم عامل XP رو خیلی خوب جواب نمیده و اون کیفیتی و امنیت و سرعتی که شبکه با اکسس پوینت داره رو نداره !!
    برای ساخت شبکه های ad-hoc باید از ویستا یا 7 استفاده کرد
    برای این کار به ترتیب موارد زیر رو انجام میدی :
    1 داخل Control Panel و Networking and Sharing Center شده و Manage Wireless Networks رو از منوی سمت چپ انتخاب میکنی
    2 تو صفحه باز شده Add رو کلیک میکنی و Create an ad hoc network رو انتخاب میکنی
    3 تو صفحه باز شده Next رو میزنی و ویستا صفحه ای رو به برای تنظیمات شبکه برات باز میکنه
    4 گرینه Network name برای انتخاب اسم شبکه هست و باید یه اسم برای شبکه تعریف کنی مثل GameNet
    5 گزینه Security type برای انتخاب حالت رمزنگاری هست که میتونی Disable کنی یا اگه دوست داری شبکه حالت امن و خصوصی داشته باشه اون رو WPA2-Personal انتخاب میکنی
    توجه داشته باش که WPA2-Personal روی سیستم های قدیمی یا لپ تاپ هایی با کارت های قدیمی پشتیبانی نمیشه !
    6 گزینه Security key/Passphrase هم برای انتخاب رمز برای دسترسی به شبکه هست ( رمز 8 رقمی برای این گزینه انتخاب کن )
    7 تیک گزینه Save this network رو بزن و Next رو انتخاب کن تا کار تموم شه !
    تو صفحه بعدی اسم شبکه و رمز رو نمایش میده و یه گزینه به نام Turn on Internet connection sharing هم موجود هست که اگه بخوای اینترنت رو شبکه به اشتراک بزاری از اون استفاده میکنی که فکر نکنم به کارت بیاد و در نهایت روی Close کلیک میکنی

کار تموم شد !
    فقط میمونه تنظیم باقی سیستم ها که کار خیلی راحتی هست !
    حالا برای بقیه سیستم ها تو بخش wireless network ( فرقی نمیکنه سیستم عامل بقیه سیستم ها چی باشه ولی بهتره همه یکسان باشن ) یه سرچ میزنی تا اسم شبکه پیدا شه و Connect میکنی ! رمز رو وارد میکنی و تمام !
    وصل میشه

فقط چون یه کارت شبکه از پس انجام وظایف سنگین و ......... بر نمیاد ممکنه تو بازی یکم تاخیر زمانی و Lag وجود داشته باشه !
    Last edited by alil1369; 02-09-2010 at 17:06.

7. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

اگه احتمالا بعد از ساخت ad-hoc به مشکل خوردی و سیستم ها وصل نشدن workgroup ها رو یکی کن و ای پی به صورت دستی بده و همه رو تو یه رنج ست کن و سیستم ها رو ریست کن
    اول workgroup رو عوض کن بعد اگه نشد برو سراغ ای پی !!
    امکان اینکه به مشکل بر بخوری خیلی خیلی کم هست

در ضمن فایروال ویندوز و برنامه های Internet Security هم Off کن
    Last edited by alil1369; 02-09-2010 at 17:15.

9. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Smoke_1110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه شبکه خانگی داشته باشم که همزمان هم PC و هم لب تابم به اینترنت وصب بشن و فایلها رو هم با هم در اشتراک بزارن جالا امکانات من در این زمینه اینه:

1- اکسس پوینت لینک سیس مدل BEFW11S4 ver. 2
    2- مودم ADSL2+ D-link مدل 2025u
    3- یک کارت شبکه وایرلس D-link

حالا برای من فرق نداره چه با کابل وصل بشن چه با وایرلس فقط نمی دونم اصلا چه کار کنم
    مثلا اصلا نمی تونم به تنظیمان اکسس پوینت برم آی پی رو وارد میکنم تو بروزر ولی نمیره یه دکمه ریست هم پشتش هست اونو می زنم باز فرقی تداره به تنظیمات وصل نمیشه لطفا در این زمینه به من کمک کنید
    خطایی که تو بروزر میگیره اینه
    Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه شبکه خانگی داشته باشم که همزمان هم PC و هم لب تابم به اینترنت وصب بشن و فایلها رو هم با هم در اشتراک بزارن جالا امکانات من در این زمینه اینه:

1- اکسس پوینت لینک سیس مدل BEFW11S4 ver. 2
    2- مودم ADSL2+ D-link مدل 2025u
    3- یک کارت شبکه وایرلس D-link

حالا برای من فرق نداره چه با کابل وصل بشن چه با وایرلس فقط نمی دونم اصلا چه کار کنم
    مثلا اصلا نمی تونم به تنظیمان اکسس پوینت برم آی پی رو وارد میکنم تو بروزر ولی نمیره یه دکمه ریست هم پشتش هست اونو می زنم باز فرقی تداره به تنظیمات وصل نمیشه لطفا در این زمینه به من کمک کنید
    خطایی که تو بروزر میگیره اینه
    Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

راه اندازی همچین شبکه ای کار سختی نیست فقط یکم واردی و تجربه لازم داره
    برای تنظیم اکسس پوینت به دفترچه راهنما نگاه کن که ببینی IP پیشفرضش چیه ( عموما 192.168.0.1 هست ) و چطور میشه ریستش کرد User ,Password دستگاه چیه !
    اون دکمه پشت هم باید وقتی دستگاه روشنه بزنی و نگه داری 20 ثانیه تا چراغش خاموش شه !

داره خودمونی میشه Smoke_1110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

علی جان وارد تنظیمات اکسس پوینت نمیشه

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

میشه یه توضیح کامل بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    من هم میخوام اینترنت رو بین لپتاپ و کامپیوترم همزمان به اشتراک بزارم. مودم من am602 asus هستش و با usb به کامپیوتر وصل شده حالا میخوام از پورت lan مودم هم برای لپتاپ استفاده کنم تا اینجا مشکلی نیست. لپتاپ و کامپیوتر هر کدوم به تنهایی میتونن به اینترنت وصل بشن نه همزمان، یعنی باید یکی رو دیسکانکت کنم تا اون یکی وصل بشه، اگه به خوام دومی رو هم کانکت کنم دومی Error 619 میده...
    اگه ممکنه راهنمایی کنید که آیا امکان داره از دو پورت Lan و USB همزمان استفاده کرد؟
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •