تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 99 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 985

نام تاپيک: تشکیل تیم Cod4 برای بازی با Adsl

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

عالیه اینی که شما دادید رو فهمیدم اما مشکل اینکه تحت شبکه درست کار نمی کنه وقتی سرور میسازم شناسایی نمیشه عیب از کجاست
    یه چند روز بهم فرصت بده واسش یه آموزش کامل میزارم.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

یه چند روز بهم فرصت بده واسش یه آموزش کامل میزارم.
    ایول باشه حتما منتظرم

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بلاخره تونستم راه حل پست قبلم رو پیدا کنم اما مشکل دیگه که دارم اینکه وقتی شبکه بازی میکنیم بوت هر چی میکنم ایجاد نمیشه
    اینو هم به حول و قوه الهي حلش می کنم

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اینو هم حل کردم اما تنها مشکل اینکه بعضی مواقع بوتها ساخته نمی شن یا ساخته میشن اما حرکت نمی کنند یا ازگروه رقیب بوت هست اما گروه ما هیچ بوتی نداره اینها بکنار اما درجه ها و اپگریدهایی رو که گرفتیم رو پاک میکنه یا از اول بریم یا نقشه بعدی رو وارد بشیم همه شون رست میشن و باید از صفر شروع کرد

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

14 پاسخ به سئوالهای خودم

دوستان عزیز اگه میشه اموزش استفاده از این PeZBOT رو بزارید
    طبق راهنمایی های داده شده در فایل پیش رفتم اما نمی دونستم چطور باید با تنظیمات ور برم کلید~رو میزدم و svr رو ،وارد می کردم اما چیزی انجام نمیشد بعد از دانلود فایلی که دوست عزیز پیشنهاد دادند و خوندن راهنمایی فهمیدم که باید کلید/ رو بزنم اول متن دستوری تا تنظیمات انجام بشه در خود بازی میتونید با زدن کلید bوارد قسمت دستورها بشید و در اونجا یک بخش فرمان جدید برای مدیریت بر درجه سختی و نوع تحرک اونها داشته باشید

عالیه اینی که شما دادید رو فهمیدم اما مشکل اینکه تحت شبکه درست کار نمی کنه وقتی سرور میسازم شناسایی نمیشه عیب از کجاست
    وقتی سرور رو ساختم برای عضو شدن باید از بخش فیلترها فیلتر mod رو yesمیکردم تا شناسایی میشد در ضمن باید از مدpizbotوارد بازی می شدم اگه یادتون هست تو راهنمایی یک بخش بود که بر رویشرکات بازی که تو دسکتاپ هست راست کلیک می کردی و اخر محل قرار گرفتن بازی یک متن وارد می کردی که برای ورود به سرور باید از همین شرکات استفاده بشه وگرنه درست کار نمی کنه

بلاخره تونستم راه حل پست قبلم رو پیدا کنم اما مشکل دیگه که دارم اینکه وقتی شبکه بازی میکنیم بوت هر چی میکنم ایجاد نمیشه
    اینو هم به حول و قوه الهي حلش می کنم
    اینو درست نفهمیدم اما بعد از ساخت سرور و وارد شدن به اون تمام تنظیمات ایجاد بوت که دلخواه خودتون هست رو انجام بدید بعد از دو مرحله که بدون بوت پیشرفتید بوت ها در مرحله 3 ضاهر میشند و از اونجا به بعد می تونید بر اونها نظارت بکنید

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اینو هم حل کردم اما تنها مشکل اینکه بعضی مواقع بوتها ساخته نمی شن یا ساخته میشن اما حرکت نمی کنند یا ازگروه رقیب بوت هست اما گروه ما هیچ بوتی نداره اینها بکنار اما درجه ها و اپگریدهایی رو که گرفتیم رو پاک میکنه یا از اول بریم یا نقشه بعدی رو وارد بشیم همه شون رست میشن و باید از صفر شروع کرد
    اینو هم اضافه کنم این بوتها همه درجه دارند و من درجه ام هی رست میشه و چون قابلیتشون به دلیل درجه هاشون بالاست پدرمو در اوردند باید چکار کنم که درجه از نوع کلاس یک داشته باشند میدونم که از اپگریدها و پرکها استفاد می کنند و من همه شون رو غیر فعال کردم اما تغییری ایجاد نمیشد یا مرحله بعد که میرفتم به حالت اولیه بر میگردند (تا حالا که ندیدم درجه نظامی شون پایین بره با ایجاد تغییرات در تنظیمات)

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به این میگن روحیه پشت کار داشتن.
    ای ول

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چی خبرا هنوز تموم نشده پروژه راستی مشکل بالای من تو این فایل آموزشی برطرف میشه یا نه؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان 512 کیلوبایت مخابرات دارم میتونم سرور 16 نفره بسازم 160 پینگمه. تازه نامحدود هم هست . ماهی 20 تومن.
    اگه میشه بگید که چه کار کنم .ممنون

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی راهی هست که بشه خودتو لول 55 کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •