یه چند روز بهم فرصت بده واسش یه آموزش کامل میزارم.
یه چند روز بهم فرصت بده واسش یه آموزش کامل میزارم.
ایول باشه حتما منتظرم
بلاخره تونستم راه حل پست قبلم رو پیدا کنم اما مشکل دیگه که دارم اینکه وقتی شبکه بازی میکنیم بوت هر چی میکنم ایجاد نمیشه
اینو هم به حول و قوه الهي حلش می کنم
اینو هم حل کردم اما تنها مشکل اینکه بعضی مواقع بوتها ساخته نمی شن یا ساخته میشن اما حرکت نمی کنند یا ازگروه رقیب بوت هست اما گروه ما هیچ بوتی نداره اینها بکنار اما درجه ها و اپگریدهایی رو که گرفتیم رو پاک میکنه یا از اول بریم یا نقشه بعدی رو وارد بشیم همه شون رست میشن و باید از صفر شروع کرد
طبق راهنمایی های داده شده در فایل پیش رفتم اما نمی دونستم چطور باید با تنظیمات ور برم کلید~رو میزدم و svr رو ،وارد می کردم اما چیزی انجام نمیشد بعد از دانلود فایلی که دوست عزیز پیشنهاد دادند و خوندن راهنمایی فهمیدم که باید کلید/ رو بزنم اول متن دستوری تا تنظیمات انجام بشه در خود بازی میتونید با زدن کلید bوارد قسمت دستورها بشید و در اونجا یک بخش فرمان جدید برای مدیریت بر درجه سختی و نوع تحرک اونها داشته باشید
وقتی سرور رو ساختم برای عضو شدن باید از بخش فیلترها فیلتر mod رو yesمیکردم تا شناسایی میشد در ضمن باید از مدpizbotوارد بازی می شدم اگه یادتون هست تو راهنمایی یک بخش بود که بر رویشرکات بازی که تو دسکتاپ هست راست کلیک می کردی و اخر محل قرار گرفتن بازی یک متن وارد می کردی که برای ورود به سرور باید از همین شرکات استفاده بشه وگرنه درست کار نمی کنه
اینو درست نفهمیدم اما بعد از ساخت سرور و وارد شدن به اون تمام تنظیمات ایجاد بوت که دلخواه خودتون هست رو انجام بدید بعد از دو مرحله که بدون بوت پیشرفتید بوت ها در مرحله 3 ضاهر میشند و از اونجا به بعد می تونید بر اونها نظارت بکنید
اینو هم اضافه کنم این بوتها همه درجه دارند و من درجه ام هی رست میشه و چون قابلیتشون به دلیل درجه هاشون بالاست پدرمو در اوردند باید چکار کنم که درجه از نوع کلاس یک داشته باشند میدونم که از اپگریدها و پرکها استفاد می کنند و من همه شون رو غیر فعال کردم اما تغییری ایجاد نمیشد یا مرحله بعد که میرفتم به حالت اولیه بر میگردند (تا حالا که ندیدم درجه نظامی شون پایین بره با ایجاد تغییرات در تنظیمات)
به این میگن روحیه پشت کار داشتن.
ای ول
چی خبرا هنوز تموم نشده پروژه راستی مشکل بالای من تو این فایل آموزشی برطرف میشه یا نه؟
من الان 512 کیلوبایت مخابرات دارم میتونم سرور 16 نفره بسازم 160 پینگمه. تازه نامحدود هم هست . ماهی 20 تومن.
اگه میشه بگید که چه کار کنم .ممنون
راستی راهی هست که بشه خودتو لول 55 کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)