اینم عکس بالایی با کیفیت بالا و بدون تبلیغ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس بالایی با کیفیت بالا و بدون تبلیغ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند هزار سال دیگه باید انتظار بکشیم و هی تعریف بشنویم که آلبوم قوی و خوب و نمیدونم از این حرفاست ؟؟؟ بابا فهمیدیم قوی و خوبههه بخداا .. بهتره به جای تعریف تمجید اینقدر سر کار نمیزاشت مردم رو واسه بیرون دادن آلبوم
حتما ارشاد زیاد گیر میده بهش و گرنه خودش هم از خداشه که آلبوم زودتر بیاد ....با وجود مشکلات فراوانی که تا این لحظه ادامه داشته و نا ملایمتی هایی که انگار تمامی ندارند
من که خیلی امیدوارم آلبوم توپی بشه ...
----
داری بی همسفر میری مسیر اشتباهاتو
غبار بی کسی پوشوند تموم رد پاهاتو
Last edited by mehdi_360; 08-07-2010 at 12:48.
اینقدر فاصله ی بین این آلبوم تا آلبوم بعدیش زیاد میشه به بهونه ی کیفیت بهتر که دید مخاطب رو هم عوض میکنه و همه انتظار یک کار خارق العاده رو میکشن و اگه حتی در نوع خودش کار موفقی هم باشه ممکنه زیاد به چشم نیاد...
مثلا به نظر من آلبوم شانس فرزاد فرزین آلبوم بسیار موفقی بود اما اگر محسن یگانه کاری بسیار بهتر از اون هم ارائه کنه به خاطر این همه معطلیش شاید نتوننه به نحو احسن نظر مخاطب خودشو جلب کنه....
به هر حال امیدوارم در آینده شاهد کارهای بسیار خوبی باشیم...
موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد
مسخره اش رو در اورددیگه این یگانه . نمی خوای البوم بدی نده . کمی هم منتظر بشی می خوری به رمضان بازم میوفته عقب .
ولی بی صبرانه منتظرم البومش دربیاد اولین نفر باشم که دانلودش میکنم .( البته شوخی بود )
یادمه قرار بود دیگه حداکثر 13بدر این البومش بیاد...شب شد هنوز خبری نیست؟؟؟
ديگه شورش رو در اوردن ...
اه..هر چيزي حدي داره ...
من بعده این همه مدت اومدم گفتم الان که آلبومش 7تا کفن پوسونده ، ببینم چه طوری بوده !!
با نظر بالایی کاملا موافقم .... خیلی بدقولی کرده.... اونم حدی داره![]()
مثل اینکه اینسرت آلبوم هم مجوز گرفت .
با توجه به اینکه اکثیر 3 روز طول میکشه احتمالا شنبه آلبوم به دست مردم میرسه .
(البته اینا رو از خود سایت محسن یگانه گرفتم و همچنان هیچ تضمینی نیست)
بچه ها بلیط کنسرت سلطان همین الان رسید دستم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)