تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 762 اولاول ... 377783848586878889909197137187587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام . ماهان عزيز شما مطمئن باش دوست خوبمون سناتور به اولين چيزي كه دقت مي كنه كادر بندي عكسه و مسلما از كادر عكس شما به خاطر تراز نبودن در افق اشكال مي گيره و حق هم هست (پيش دستي در مقابل بزرگان ) . اين مشكل به خاطر نيودن سه پايه ست و منم باهاش درگيرم . وضوح عكست پائينه و نور چراغها محو ديده ميشه شايد يه دليلش اين باشه كه در شب سرعت شاتر پايين مياد و با لرزش دست عكس خوبي نميشه گرفت . اينجاست كه وجود يه سه پايه واقعا نعمت بزرگي محسوب ميشه .
    موفق باشي .

در مورد کادر بندی،مسئله تراز نبودن افق جای خود(چون دوست خوبم فرمودن،من هم وارد جزئیات این نمیشم)،مسئله مهمتر اینکه من احساس می کنم شما کارخونه رو مد نظر داشتین برای عکاسی،توی پشتش هم از منظره اسمون شب استفاده کردین.اگه اینجوریه،کادر بدی نیست در کل.ولی اگه میخواستین کل شهر رو داشته باشین،اون کارخونه خیلی جلب توجه میکنه،یه جورایی با کل شهر از نظر اهمیت مساوی در نظر گرفته شده.کاش یکمی زوم بیشتری می کردین تا سنگینی فضای شهر بیشتر بشه.

نکته بعدی،عکاسی توی شب از منابع نوری هستش که لازمه از ----- مخصوصش برای کاهش شدت اونها استفاده بشه یا با تنظیمات دوربین کاری کنین که اینقدر توی چشم نزنند.

امیدوارم از اینکه بنده اینا رو میگم ناراحت نشینا،میگم چون احساس می کنم میتونین عکس های خیلی بهتری از این هم بگیرین.موفق باشید.

2. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب مي خوام در مورد لنز معكوس صحبت كنم.

اين عكس و عكس مورچه عكس هايي هستند كه از سيستم لنز معكوس يا به قول بروبكس فروم عكاسي سر و ته گرافي. حالا اين سيستم چي هست رو الان توضيح مي دم. لنز هاي ماكرو ضريب 1:1 در سيستم DSLR خيلي گرون اند. مثلا لنز 100 كنون كه فكر كنم حدود 600 هزار تومني باشه. براي همين ما لنز ها رو به آداپتور يا روي دست بر عكس جلوي سنسور دوربين قرار مي ديم. كه عكس هاي ماكرو خيلي عالي اي مي گيرد . اما لنزي ككه من دارم زياد عالي براي اين كار نيست چون سنگينه. بهترين لنز براي اين كار كه جزو لنز هاي معروف و بسيار ارزون است. لنز 18-55 است. اين آقا مگسه چشمهاش خيلي كثيف بوده. لنز 18-55 دست دوم از 20 تومن گير مياد تا 100 تومن. البته بگم كه لرزشگير و اتوفكوس توي سيستم سر و ته گرافي كار نمي كنن پس اگه خواستيد فقط براي اين كار اين لنز رو بخريد حتما مدل بدون لرزشگير اون رو بگيريد.
    روش جالبیه ولی چیزی که بدست میارین،یک عکس دارای اعوجاج نوری و همچنین دارای عمق میدان در حد چند میکرون(هزارم میلیمتر) هستش.عملا جز سرگرمی کاربرد دیگه ای نداره.

ویرایش:
    اینو در مورد امضاتون میگم.دوست گلم واقعا علاقتون به عکاسی محشره.امیدوارم همینطور به مطالعه و تحقیق ادامه بدین تا توی اینده از وجودتون بهترین استفاده بشه.سعی کنین به یکی از کمپین های عکاسی بپیوندین،پیش عکاس های حرفه ای برین،دانشکده هنر دانشگاه تهران گاها برنامه هایی برای تربیت عکاسان جوان برگزار می کنه.(البته دقیق اطلاعات ندارم)
    منم از راهنمایی شروع به عکاسی کردن کردم.البته نه مثل شما با D90، بلکه با دوربین زنیط 12XP و بصورت فیلمی.همه این کارها رو هم انجام دادم.اونم با زنیط(جالبه نه؟).باید خدا رو شکر کنین که امکانات اینچنینی در اختیارتونه.من همه پول توجیبی اونموقع ام هزینه فیلم و ظهور و لنز و چاپ و غیره می شد.
    به نظرم به عنوان يك تكنيك روش خوبيه. علير ضاي عزيز اگر براي شما مقدور هست اين تكنيك را جامع تر و با آوردن نمونه عكس در تاپيك زير شرح دهيد:
    تاپیک اختصصاصی مباحث تخصصی عکاسی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مورد کادر بندی،مسئله تراز نبودن افق جای خود(چون دوست خوبم فرمودن،من هم وارد جزئیات این نمیشم)،مسئله مهمتر اینکه من احساس می کنم شما کارخونه رو مد نظر داشتین برای عکاسی،توی پشتش هم از منظره اسمون شب استفاده کردین.اگه اینجوریه،کادر بدی نیست در کل.ولی اگه میخواستین کل شهر رو داشته باشین،اون کارخونه خیلی جلب توجه میکنه،یه جورایی با کل شهر از نظر اهمیت مساوی در نظر گرفته شده.کاش یکمی زوم بیشتری می کردین تا سنگینی فضای شهر بیشتر بشه.

نکته بعدی،عکاسی توی شب از منابع نوری هستش که لازمه از ----- مخصوصش برای کاهش شدت اونها استفاده بشه یا با تنظیمات دوربین کاری کنین که اینقدر توی چشم نزنند.

امیدوارم از اینکه بنده اینا رو میگم ناراحت نشینا،میگم چون احساس می کنم میتونین عکس های خیلی بهتری از این هم بگیرین.موفق باشید.
    عزیز دلی
    برای چی باید ناراحت بشم بلکه بسیار خوشحال می شم ناراحتی من وقتی خواهد بود که ببینم به عکسم بی‌توجه بودید اینجا کسی نمی‌خواد کسی رو بکوبه
    من کلا زیاد تجربه عکاسی توی شب را ندارم و راهنماییهای شما بسیار خوشحال شدم. البته کارخانه مدنظر من بود ولی از فضای شهر هم می‌خواستم کمک بگیرم البته نداشتن سه‌پایه (توجیه نباشه) مزید بر علت شد چون مجبور شدم دوربین به جایی تکیه بدم اینجوری کادرم خیلی محدود می شد بیشتر می خواستم نور خوبی در بیاورم اگر تو این رابطه هم راهنمایی کنید بسیار بسیار ازتون ممنون می‌شم
    از داشتن دوستایی مثل شما خوشحالم

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اين عكسو با حداكثر زوم ، روي دست و از بالاي يه ساختمون 5 طبقه گرفتم .
    شهميرزاد - سمنان
    Canon G9
    Last edited by Samin_System; 31-05-2009 at 19:18.

7. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شمال جاده آلاشت .
    Canon G9

Last edited by Samin_System; 01-06-2009 at 18:57.

9. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شمال جاده آلاشت .
    Canon G9

فقط یه کلمه.
    عالی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

This is Great

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شمال جاده آلاشت .
    Canon G9

Last edited by Samin_System; 01-06-2009 at 18:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شمال جاده آلاشت . هفتم خرداد هشتاد و هشت
    Canon G9

با قبلی قابل مقایسه نیست کادر قبلی خیلی خوب بود
    ولی زیباست

14. این کاربر از mahansaman1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شمال جاده آلاشت . هفتم خرداد هشتاد و هشت
    Canon G9

دقیقا همون زاویه قبلی ولی با مقداری زوم.با عرض شرمندگی حُسن خاصی نسبت به قبلی نمی بینم.

16. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •