فقط جواب سوال اول رو میتونم بدم
بین 24 تا 48 ساعت مهلت داری.![]()
فقط جواب سوال اول رو میتونم بدم
بین 24 تا 48 ساعت مهلت داری.![]()
سلام.
ای بابا
آخه امروز که هیچی فردا و پس فردا تعطیله .
4 شنبه برم یعنی از رانژه خارج میشه ؟
به من چه تعطیله آخه !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اصلا بر چه اساس از رانژه خارج میشه ؟
بررسی میکنند کی اکانتش تموم شده این کارو میکنند یا اتومات هست ؟
چون اگه اولی باشه چون تعطیلی هست امیدی هست .
اصلا مملکت چرا اینجوریه هی تعطیلی![]()
![]()
![]()
![]()
شرکت صبا آنلاین در ایام نوروز
ضمن تبریک سال نو به مشترکین محترم صباآنلاین و همچنین شما بازدید کننده محترم
باطلاع شما می رسانیم واحد فروش و تمدید اشتراک، در ایام تعطیلات نوروز از طریق فرم تماس با ما در سایت، جوابگوی شما عزیزان می باشد.
ضمنا پشتیبانی 24 ساعته در کل ایام نوروز در خدمت مشترکین می باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی بجنورد هستم و سرعت دانلودم حتی توی عید از 50 کیلو بر ثانیه کمتر نشده
سلام.
آقا من امروز از طریق عابر بانک 21200 برای شارژ 3 ماه ی 64 ریختم بعد حالا که میرم توی سایتشون که فیش رو ثبت کنم میبینم برای 64 گزینه ای نیست :( :( :( گریه گریه
توی توضیحات اون پایین نوشتم که من این پول رو برای 64 ریختم اما میترسم چیزی بشه چی میشه یعنی آقا
حالا شماره موبایلم رو دادم بینم چی میشه ؟
نکته ی دیگه اینکه نوشت تا پایان وقت اداری امروز بررسی میشه پس یعنی چی میشه :( ؟
کسی تا حالا با اون قضیه 64 اینا برخورد داشته ؟
با سلام
شما نمي دونيد چرا اينترنت من به شدت سرعتش افت كرده و حتي خيلي كمتر از دايل آپ شده؟
با شركت صابين تماس گرفتم ، گفتند كه به دليل اختلال در شبكه فيبر نوري سرعت اينترنت كل كشور كم شده.
آيا از شما هم همينطوريه؟
سرعت دانلود من چه در ساعات عادي و چه در ساعات شبانه از 5 كيلو بايت بيشتر نميره و براي باز كردن صفحات هم حدودا 40 تا 50 ثانيه وقت مي گيره . تازه اگه بتونه باز كنه.
شبانه دیشب 3 تا 7 بود
یا 4 تا 8 ؟؟؟
نه دیگه تغییر دادن ساعت رو
دیشب 3 تا 7 بود
سرعت اینترنت من هم پایین آمده است، اما نه تا حد دایل آپ. (سرعت دانلود روز: 20 کیلوبایت) و ping هم بسیار بالا رفته است.
این چه سرعتیه بچه ها سرعت من رسیده زیره 1 کیلوبایت الان هم با کارت اومدم تو اینترنت لعنت به ای صبا نت
به پشتیبانی هم زنگ میزنم کسی گوشیرو بر نمیداره !!!! من چه کار کنم ممکنه مشکل از مودم باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)