ویرایش پست
سلام، یک سوال از خدمت اساتید داشتم میخواستم آبگرمکن دیواری بگیرم کدام برند کارایی مطلوب ، درد سر کمتر و خدمات پس از فروش گسترده داره؟ با تشکر فراوان
ویرایش پست
سلام، یک سوال از خدمت اساتید داشتم میخواستم آبگرمکن دیواری بگیرم کدام برند کارایی مطلوب ، درد سر کمتر و خدمات پس از فروش گسترده داره؟ با تشکر فراوان
Last edited by kcnc; 29-12-2016 at 06:05.
سلام
بنده بوتان رو پیشنهاد میکنم
دو نوع باشمعک و بی شمعک داره
باشمعکش سیستم ساده تری داره و سرویس و تعمیرش راحت تر و کم هزینه تره و در همین تاپیک عیب یابی کاملش و سرویس و تعمیرش نوشته شده اما شمعکش دائم گاز مصرف میکنه
نوع بی شمعک رو از نزدیک ندیده ام . اما گرانتره و ظاهراً موقع روشن شدن صدای تیک تیک فندک داره اما مصرف گازش کمتره .
درضمن به علت برقی بودن و فندک داشتن , عیب و ایرادهایی هم که پیدا میکنه بیشتره (هر که بامش بیش برفش بیشتر)
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-12-2016 at 12:23. دليل: تصحیح
سلام
من چند روزی هست آبگرمکن دیواری ایران شرق طرح خیام خریدم و خودم نصب کردم،الان همه چیزش درسته اما شعله شمعکش خیلی کمه گاهی اوقات فقط فندک موفق ب روشن کردنش میشه.
کاربراتورش هم از این جدید هاست که پیچی برای تنظیم میزان شمعک نداره چندتا پیچم داشت که دستکاری کردم نیزان شعله مشعل زیاد کردم و از استاندارد خارج شد، موفق نشدممممم
Last edited by patroll.md; 20-01-2017 at 21:28.
اگه دوستان اطلاعاتی از نحوه عملکرد این نوع دارند ممنون میشم ب اشتراک بذارند
Last edited by patroll.md; 20-01-2017 at 21:27.
سلام
شعله مشعل رو برگردونین به حالت قبل . زیاد بودنش خطرناکه خصوصا اگر که آبگرمکن استاندارد نباشه و سنسور حرارت زیاد نداشته باشه
شمعک باید پیچ تنظیم هوا داشته باشه
زنگ بزنین به قسمت خدماتش
مشکل کارش چی بود که دستکاریش کردین
فشار گاز در ساختمان خوبه ؟ شیر گاز تا آخر باز هست ؟
آره، مشکل خاصی نداره،فقط مشکلش همین کم بودن شعله فندک و روشن نشدنش با جرقه زنه، چون تو ارتفاع بالایی هم نصب شده امکان دیدن روشن شدن شمعک نیست، اذیت میشه.
اونو پیچ از تنظیم در اومد علامت هم نزده بودم، دیگه قاطی شدش [emoji53] [emoji53]
اگر آبگرمکن نو هست و فشار گاز هم در ساختمان خوبه اما شعله ی شمعک ضعیفه و پیچ تنظیم هم نداره پس باید زنگ بزنین به قسمت تعمیرات نمایندگی یا گارانتی و سوال کنین مشکل از چیه
امکان داره شعله ی شمعک در حد مطلوب هست اما فندک یا شمعک کج هست و از همدیگه دور هستند و علت روشن نشدنش اینه
اگر خواستین به همدیگه نزدیکشون کنین مراقب باشین نشکنه
گاهی فقط سه چهار میلیمتر جابجائی باعث حل شدن مشکل میشه
سلام
ابگرمکن بدون شمعک بوتان ،
مشکلی نداشت تا الان حدود (3 ماه )
وقتی آب گرم روشن میشه جرقه زده نمیشه و گاز خارج میشه با کبریت تست کردم گاز خارج میشه فقط جرقه نمیزنه ؟
د.وستان تجربه نداشتن ؟؟
سلام
فندک با برق کار میکنه
برقش وصله ؟
با دست دکمه ی فندک رو فشار بدین ببینین کار میکنه ؟ جرقه میزنه ؟ شاید پیچ بازویی که به دکمه فشار میاره شل شده و دکمه رو درست فشار نمیده
اگه برقش وصله و با فشار دکمه اش هم کار نمیکنه پس احتمالاً سوخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
برق وصل است و تست کردم اداپتور سالمه ،
اون کلید رو تست میکنم و وصل میشه ولی جرقه ندارم،
چه قطعه ای سوخته ؟ چقدر هزینه داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)