ارور میده
بیا تو این سرور
name : salarzh12
pass : 123
ارور میده
بیا تو این سرور
name : salarzh12
pass : 123
این نرم افزار Leaf Networks
بهتره با اینم یک امتحانی بزنیم ببینیم چطوره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fake pageر بالاخره باید با استفاده از روابط اجتماعی مخشو بزنین تا بره و فرمو پر کنه ( مثلا)
خوب اون هم که میشه که یه جور بنویسن که آنتی ویروس نشناسه ولی آنتی ویروس ها هرروز دارن آپدیت میشن و 90% امکان پذیر نیست
چطوره ؟ اینجوری بازی کنیم بهتره یا با دایرکت ؟
راستی دیشب شرمنده کارت اینترنتم تموم شد یه دفعه ای
دیشب دایرکت سرعتش خیلی خوب بود
پس کارتت تموم شد!
با خودم میگم ما که تو Direct این مشکلا رو نداشتیم!![]()
من يك سوال داشتم ، مثلا اگه كسي نسخه ي اوجينال داشته باشه فقط روي يك سيستم مي تونه نصب كنه ؟ مشكلي پيش نمياد مثلا من از فاميلمون بگيرم نصب كنم؟
salarnight اگه بسازی که خوبه
چون دیگه اگه طرف بنویسه توش دیگه تمومه
اگه نتیجه نداد هیچی روش دیگه رو امتحان میکنیم
SIMON137 عیبی نداره چیزی نمیشه
در اصل بازی اصل نیست سریالی که داره اصل هست که اگه از سریال بخوای انلاین بازی کنی فامیلتون نمی تونه بازی کنه.
اینم اخطار معروف جنرال
میگم تا حالا چندبار تو گیم نت چند بار موقع بازی آنلاین و ... با این اخطار مواجه شدم!
اصلا کسی میدونه واقعا مشکل از چیه؟؟؟
به به سلام به همه برو بکس ZH باز من دوباره سر وکلم آخر تاپیک پیدا شد بابا ما که دیگه پیر شدیم و جا مونو دادیم به جوان ترا ولی باز هم واسه بازی پایه ام هر کی خواست یه قرار اینجا بزاره یا هم به ID من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه pm بزاره من هر وقت که دوست داشتین پایم اگه دوست داشتید به NETWORK ما هم تو هاماچی یه سر بزنین :
USER : only ZH
PASS : zh
برو بچ این بازیش pro هست ها
یه وقت ضایع نشین
فقط یادمه که قوی هستن و نمیشناسمشون
علی جات خالی از ساعت 12 هست که داریم با Salar و Mehrdad جنرال میزنیم!
همه جوره با این Speed پایین بازی کردیم! تو Direct Connect
یک Replay هم Save کردم! بزارم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)