تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 1126 اولاول ... 3777838485868788899091971371875871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه hardware2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر 24 ساعته !!!!

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان . بد فرم گیر افتادم
    توی disk manegment نمیدونم چکار کردم که 3تا از logic dive هام پاک شدند
    فرمتش نکردم ولی یه دفعه پاک شد 46 مگ free space شده رنگشم سبزه
    چکار کنننننننننننننننننننننننن ننننننننم؟
    احتمالا اون درایواتو دلیت کردی بر همون قسمت disk manegment دوباره درایوتو ایجا کن پارتیشنت بر میکرده.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    وقتی میخوام هارد به هارد کنم موقع کپی اطلاعات بعد از چند دقیقه پیغام زیر رو به مهم نشون میده ، بعدش هم دیگه هارد رو نمیشناسه تا restart کنم .

Windows - Delayed Write Failed
    با یه سری توضیحات دیکه که زیر این پیام نوشته . یه علامت مثلث زرد رنگ که وسطش یه علامت نعجب هست هم داره . من فکر میکنم مشکل از هارد باشه ولی نمیدونم چطوری این مشکل رو حل کنم .
    توضیحات زیرش اینهاس :

Windows was unable to save all the data for the file E:\$Mft.
    The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.

البته معنیش رو میدونم ، ولی نمی دونم چطور مشکل رو حل کنم . mer30.
    این ارور میگه که دیتات خرابه و نمیتونه سیو کنه هاردتو چک ارور دیسک کن بعد هارد به هارد کن.

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

يکي از دوستان مشکلي براي هاردش پيش اومده بود خودش نمي تونست پست بده بجاش حرفاش رو من ميذارم اينجا:

نقل قول نوشته شده توسط Al.Dambeldore
    سلام
    بچه ها من دو تا هارد دارم
    یکی 500 و یکی 240 .
    فردا که بیاد میشه یه هفته که 500 رو خردیدم
    500 هارد ساتا سیگیت هست
    240 هارد مکستور ساتا هست
    دیشب دادمش ( 500 رو ) به دوست داداشم بعد نیم ساعت اومد گفت از روی میز کامپیوترش افتاده پایین
    وصلش کردم و موقعی که ویندوز media center که روی 240 نصب بود رو باز کردم ، هارده شروع کرد به لرزشای بدی و صداهای قیژ قیژ و تک تک و خخخخ خخخخ و ....
    ولی هارد 240 لرزش خیلی خیلی کمی داشت و صدا هم نمیداد بعد از یه سه چهار باری که ریستارت کردم ( چون بعد از لودینگ ویندوز صفحه سیاه میشد و اتفاقی نمیافتاد ، ریستارت کردم ) ، روی اون صفحه ی اول که سیستم اسم مادربورد رو مینویسه ،،، صفحه دیگه تغییر نمیکرد سیستم رو خاموش کردم و چند دقیقه ای صبر کردم بعد سیستم رو روشن کردم دوباره همون اتفاقات لودینگ بعدشم صفحه سیاه شد با انگشتم سه چهار بار یواش زدم روی هارده ، علامت موس اومد و بعد از یه 40 ثانیه ای صفحه Welcome اومد ، تا پسورد رو زدم و ویندوز کامل بالا اومد یه 3 دقیقه ای طول کشید بلافاصله برنامه ی Tune up utilites 2008 رو باز کردم رفتم توی قسمت Disk DOctor و زدم Thorough analysisشروع کرد به انالیز کردن و بد سکتور گرفتن تا یه 5 ساعتی طول کشیده بئده چون من دیگه خوابم برده بود و داداشم گفته بود سیستم هنگ کرده بود منظورش همون صفحه سیاهه بعد از لودینگ بود صبحی هم که دوباره سیستم رو روشن کردم دوباره نرفت تو ویندوز بعدش هارده رو کندم و اومدم اینجا ببینم شما راه حلی برام دارید یا نه به هیچ کی هم تو خانوده نگفتم هارده زیاد برام مهم نیست 130 گیگ فیلمی که توش بود برام مهمه
    ممنون که وراجی هام را تا اینجا خوندید

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام

يکي از دوستان مشکلي براي هاردش پيش اومده بود خودش نمي تونست پست بده بجاش حرفاش رو من ميذارم اينجا:

من برادرانه ازت خواهش ميكنم به فارسي سليس و روان بنويس
    ترجمه كردي
    اين چه جورسوال كردنيه
    شما فقط مشكل دقيق هارديسكتو بنويس
    داستان رستم وسهراب ...

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اجازه بديد خودم بگم.

اين دوست من رو سيستمش دو هارد داشته. يکيش رو قرض داده بوده به يکي اون طرف هم مواظب نبوده هارد خورده زمين. حالا رفته وصل کرده به سيستمش بعد از اينکه سيستم بوت شده و ويندوز بالا اومده دو تا از درايوهاي همين هاردي که خورده بوده زمين براشون مشکل ايجاد شده بوده و وقتي که ميخواد وارد درايو بشه پيام ميده که فرمت کن. (ديديد وقتي هاردي رو پارتيشن بندي ميکنيم اگه فرمت نکرده باشيم و بخوايم وارد درايوي بشيم اينطوري ميشه؟ اين همون پيامه)

حالا ميخواد بدونه آيا بدون فرمت کردن ميشه اطلاعات اين دو درايو رو برگردوند يا خير.
    Last edited by sd70; 12-09-2008 at 14:01.

در آغاز فعالیت OpticStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این ارور میگه که دیتات خرابه و نمیتونه سیو کنه هاردتو چک ارور دیسک کن بعد هارد به هارد کن.
    دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم ولی هنوز مشکل پابرجاست .لازم دیدم یکم بیشتر توضیح بدم ،شاید بهتر بتونی کمکم کنی .
    هارد دوم یک هارد sata مارک seagate هستش که با یه تبدیل sata به IDE به مادربرد وصلش کردم . و نکته دیگه که تازه متوجه شدم اینکه وقتی که ویندوز بالا میاد درایو اکتیو توی هارد دوم(seagate) رو نشون نمیده . و وقتی که با هارد seagate بالا میام ویندوز به راحتی اجرا میشه ولی وقتی میخوام از هارد دیگه ای اطلاعات رو توش کپی کنم اون صفحه آبی زشته رو نشون میده ، البته شاید ربطی نداشته باشه ولی با هر کدوم از هارد ها که بالا میام برای کپی فایل های کم حجم ( زیر 500 مگ ) ارور نمیده ولی برای فایل های بزرگ مشکل داره .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

اجازه بديد خودم بگم.

اين دوست من رو سيستمش دو هارد داشته. يکيش رو قرض داده بوده به يکي اون طرف هم مواظب نبوده هارد خورده زمين. حالا رفته وصل کرده به سيستمش بعد از اينکه سيستم بوت شده و ويندوز بالا اومده دو تا از درايوهاي همين هاردي که خورده بوده زمين براشون مشکل ايجاد شده بوده و وقتي که ميخواد وارد درايو بشه پيام ميده که فرمت کن. (ديديد وقتي هاردي رو پارتيشن بندي ميکنيم اگه فرمت نکرده باشيم و بخوايم وارد درايوي بشيم اينطوري ميشه؟ اين همون پيامه)

حالا ميخواد بدونه آيا بدون فرمت کردن ميشه اطلاعات اين دو درايو رو برگردوند يا خير.
    اين مشكل ظاهرا به خاطر ضربه بوجود اومده
    و قسمت مكانيكي هاردديسك دچار مشكل شده

حالا از كجا ميدونه كه با فرمت كردن اون درايوها صد درصد مشكلش حل ميشه

دوم تا زماني كه اوررايت نشده باشه
    ميشه اطلاعات رو برگردوند

دقت كن كه هاردديسك دوستت در مرحله بحراني است
    و ممكنه اطلاعاتش رو از دست بده

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم ولی هنوز مشکل پابرجاست .لازم دیدم یکم بیشتر توضیح بدم ،شاید بهتر بتونی کمکم کنی .
    هارد دوم یک هارد sata مارک seagate هستش که با یه تبدیل sata به IDE به مادربرد وصلش کردم . و نکته دیگه که تازه متوجه شدم اینکه وقتی که ویندوز بالا میاد درایو اکتیو توی هارد دوم(seagate) رو نشون نمیده . و وقتی که با هارد seagate بالا میام ویندوز به راحتی اجرا میشه ولی وقتی میخوام از هارد دیگه ای اطلاعات رو توش کپی کنم اون صفحه آبی زشته رو نشون میده ، البته شاید ربطی نداشته باشه ولی با هر کدوم از هارد ها که بالا میام برای کپی فایل های کم حجم ( زیر 500 مگ ) ارور نمیده ولی برای فایل های بزرگ مشکل داره .
    مشكل توي كانكشن هاته

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    ممنون glc_eng... و sd70 عزیز
    از هر دوتون ممنون
    من خودم تونستم بیام توی سایت
    دوست عزیز اینا رو میدونم
    خوب هاردم از ارتفاع 40 ، 50 سانتی افتاده رو زمین
    اطلاعاتشم به درک
    هارده دو تا از درایواش که فرمت میخواد
    فرمتم نمیشه
    اون دوتاشم که یکیش سرعت کپی کردن اطلاعات روی اون درایو برابر هست با هارد با 0000004. مگ بافر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ممنون glc_eng... و sd70 عزیز
    از هر دوتون ممنون
    من خودم تونستم بیام توی سایت
    دوست عزیز اینا رو میدونم
    خوب هاردم از ارتفاع 40 ، 50 سانتی افتاده رو زمین
    اطلاعاتشم به درک
    هارده دو تا از درایواش که فرمت میخواد
    فرمتم نمیشه
    اون دوتاشم که یکیش سرعت کپی کردن اطلاعات روی اون درایو برابر هست با هارد با 0000004. مگ بافر
    با ویندوز live بیا بالا به راحتی فرمت میشه اگر نشد احتمال خیلی زیاد بد سکتور سخت افزاری گرفته ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •