من خودم اینا رو از همین تایپیک جمع اوری کردم ودر سایت ورد افلاین درخواست دادم تا توی دانلود افلاین دانلود کنند حالا شما اومدید از اونجا کپی کردید واینجا گفتید!!!
محض اطلاع اینا همه در پست های قبلی همین تایپیک هست
من خودم اینا رو از همین تایپیک جمع اوری کردم ودر سایت ورد افلاین درخواست دادم تا توی دانلود افلاین دانلود کنند حالا شما اومدید از اونجا کپی کردید واینجا گفتید!!!
محض اطلاع اینا همه در پست های قبلی همین تایپیک هست
خوب باشه!
خيلي ازشون ممنون هستيم كه تونسته همه را در يكجا جمع كنه؟!
Last edited by M_E_H_D_I; 02-11-2007 at 19:29.
اقا سیستم من:
رم 1 'گیگابایت
گرافیک:gforce 5200fx 256
cpu:3000
می خواستم بدونم با این گرافیکی من دارم میتونم high بازی کنم
نه نمیشه...
علی 07 جونت اخطار می خواد؟.500 ملیون بار همینجا گفتن که مینیمم رم 512 ست.همون ارسال بالایی اولین پستت.
============
قابل توجه دوستان.شاید بعضیا ناراحت شن اما گفتم اینو اینجا بگم بد نیست.فیفا 08 نسخه 360 و ps3 از گیم اسپات نمره خوب 8.5 گرفت.اما pes نمره 7 و 6 گرفته.
pc هم فکر کنم 7.5 بود یا اصلا نبود...
تو سایت کونامی مردم نمره 8.7 دادن به بازی در حالی که pes 6 نمره 9.2 گرفته از مردم.
برای من فیفا و پس فرق نمیکنن اما اونایی که خیلی علاقه مند به کونامی هستن بدونن کونامی امسال شکست خورد.فقط گرافیک برای بازی مهم نیست
ادیت:هنوز به نسخه pc نمره نداده.ولی همون 360 و ps3 وحشتناک پایینه
Last edited by Amin Asterix; 02-11-2007 at 19:51.
اره بابا شما رو ultra هم میتونید بازی کنید.(شوخی کردم)![]()
من یه پچ دانلود کردم ولی نمیدونم توی کدوم فایل cv-0 ایمپورتش کنم!!خواهشا در مورد کار با نرم افزار گیم استودیو راهنماییم کنید!!!
دوست عزیز مثل اینکه شما پچ جدید رو نصب نکردید ، اونو نصب کنید بعد ببینید که فیفا کجا و کونامی کجا !!!!!!!
پچ رو نصب کنید تا تفاوت ها رو احساس کنید ، بعد از نصب پچ مطمئن هستم نظر همتون عوض میشه . در ضمن درایور کارت گرافیک هم یادتون نره ( برای 1000 مین بار )![]()
بچه ها من هر فایلی رو که میخوام ایمپورت کنم ارور میده که فایل bmp فرمت بزرگه!!!اصلا ارورهای ت خ م ا ت ی ک میده این گیم استودیو لعنتی!!!
اونجایی که resolution مانیتور رو عوض میکنی کنارش زده.
رامین جان
دمای کارت گرافیکت چقدر میشه وقتی بازی میکنی؟
من سیستمم اینه
cpu : AMD athlon 64 +3500
Graphic : XFX Geforce 7600GS PCIE
Ram : 2 x 256
رو High میتونم بازی کنم بدون مشکل
اما
دمای کارت گرافیکم وقتی روی High بازی میکنم تا 110 درجه هم رسیده
و گاهی سیستم ناگهان خاموش شده
میشه بگی دمای کارت شما چقدر میشه موقع بازی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)