اینم تقدیم به دوستان گلم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تقدیم به دوستان گلم
دوستان من عکسهای مجید خراطها رو میخوام بصورت معمولی و اولیه کسی میتونه بهم بده مثل اونی که با کاپشن بودن تو پوستر اول
این آیدی منه اگه خواستی من همرو دارم ....
سلام
از شما توقع نداشتم ، شما که آهنگ خارجی گوش میکنی این همه با کلاسی ، کلی خارج از کشور زندگی کردی واسه خودت این طرز حرف زدن از شما بعید ، شما خیلی باکلاسی نباید این طوری صحبت کنی با کلاس
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها یه پوستر فوق العاده از مجید جون
غروبا دلم میگیره عکسشو بغل میگیرم ..... هنوز هم مثل قدیما واسه ی اشکاش میمیرم
هنوزم واسم سواله که چرا تنهام میزاره..... من دارم واسش میمیرم حیف که اون دوستم نداره
ای بابا؛
دوباره این یارو با کلاسه اومده اینجا و آهنگ های مجید رو که اکثرا دوست دارن با آهنگ های خارجی که فقط عده محدودی از باکلاسها (البته باید بگم کسایی که می خوان بگن ما باکلاسیم) گوش میکنن مقایسه میکنه!!!
در ضمن داداش ما از خراطها واسه خودمون اسطوره نساختیم.
ما مجید رو فقط به خاطر دلمون و به خاطر صدای سوزناکی که داره گوش می کنیم.
من هروقت مجید گوش میدم آروم میشم ولی اگه در یه موقعیت حساسی آهنگ خارجی گوش بدم، کلا اعصابم میریزه بهم.
در ضمن مهدی جان عکسی هم که از مجید گذاشته بودی خیلی قشنگ بود. مر30.
سلطان احساس، مجید خراطها
مجید جان ناز نفست.هر کسی به یک خواننده علاقه داره. یکسری عشق متال و بلک متالن .یکسری مثل من با مجید و بابک مافی و محسن یگانه حال میکنند. هیچوقت تو زندگی 31 سالم به علاقه کسی سعی کردم توهین نکنم . من سه ماه تنها بودم و تک تک ترک های آلبوم بی وفا حرفهای من به ....... . ولی دوست دارم مجید رو تو lyric بهتر ببینم .
مخلص همه دوستای گلم هستم مخصوصا رامین عزیز
Last edited by amd>intel; 06-07-2010 at 08:02.
همون اول باید اینو می گفتی ...(((بهتره دیگه این بحث همینجا تموم بشه و شما به خوش و ما به سلامت...)))
ایول دوستان که همیشه باهم هستیم و اگه کسی خواست مزاحم بشه با هم نمیگذاریم
رامين جان اددت كردم منتظرم..ممنون
خيلي عجيبه ... چي؟
اينكه امروز مادر من كه اصلا اصلا اهل موسيقي نيست وقتي يه آهنگا مجيد خراطها را گذاشتم اومد گفت من اينو خيلي دوس دارم .. قشنگ مي خونه ... تازه از اون سخت گيراي مذهبيه ...
:-؟
آهنگ جدید و بسیار زیبای مجید خراطها به نام اگه میخوای بری برو با 3 کیفیت متفاوت . . .
(توضیح : اين آهنگ جزو آهنگ هاي قديمي مجید ميباشد كه تاكنون پخش نشده بود) تشکر یادت نره
آهنگ با کیفیت 128
اهنگ با کیفیت oggکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)