تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 97 اولاول ... 3777838485868788899091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

داره خودمونی میشه L E G E N D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همينجا

14 كمپهاي تمرين

سلام.
    چند سئوال ديگه يادم اومد.
    1_ آيا وقتي تيم را براي تمرين به كمپهاي خارجي ميبريم تمام تيم به كمپ ميرود يا فقط تيم اصلي؟
    2_ آيا ميشود براي ديگر تيمها به طور جداگانه كمپ گذاشت؟ چطوري؟
    3_ چرا وقتي به بعضي كمپها ميرويم اتموسفر تيم پايين مياد؟
    4_ اصلا اتمسفر تيم براي چيه يعني چي؟!
    5_ آيا ميشود كمپهاي جديد در كشور ها و مناطق ديگر ايجاد كرد؟ كمپهاي پيشنهادي روي نقشه محدود اند!!!
    متشكرم.

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سلام.
    چند سئوال ديگه يادم اومد.
    1_ آيا وقتي تيم را براي تمرين به كمپهاي خارجي ميبريم تمام تيم به كمپ ميرود يا فقط تيم اصلي؟
    2_ آيا ميشود براي ديگر تيمها به طور جداگانه كمپ گذاشت؟ چطوري؟
    3_ چرا وقتي به بعضي كمپها ميرويم اتموسفر تيم پايين مياد؟
    4_ اصلا اتمسفر تيم براي چيه يعني چي؟!
    5_ آيا ميشود كمپهاي جديد در كشور ها و مناطق ديگر ايجاد كرد؟ كمپهاي پيشنهادي روي نقشه محدود اند!!!
    متشكرم.
    .2.1.تیم اصلی تیم رزرو و تیم جوانان کمپهای جداگانه دارند
    4. فکر نکنم بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همينجا

7

صفحه 86 يادتون رفت؟ كسي جواب نداد!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

با سلام
    منظور از اتمسفر جو حاکم بر تیم هست.حالا شاید یه منطقه ای که برای تمرین انتخاب می کنید زیاد به مذاق بازیکنان خوش نیاد و اتمسفر تیم بیاد پایین.من در مواقعی که اتمسفر تیمم پایین بوده شاهد بودم تیم روان بازی نمی کنه و کار گروهی پایینه.

برای رشد بازیکنان جوان طبیعی به نظر نمی رسه اونها دائم تو تمرین بزرگسالان باشن(چون خودم این کار رو هنوز نکردم)ولی یادتون باشه برای بازیکنان تیمهای جوانان در صورت نیاز معلم درسی استخدام کنید.

اگه خودت رئیس باشی یه مزیت بزرگ داره اونهم اینه که بیا به مهدوی کیا برای قرارداد بستن مبلغ 1000000000000(در صورت داشتن پول)پیشنهاد بده،کسی نیست جلوت رو بگیره.

برای اسکاتینگ فکر نکنم بشه محدوده سنی اختیار کرد ولی میشه بعد از پیدا کردن بازیکنان اونها رو به صورت سنی(بزرگ یا کوچک)مرتب کرد.
    اون نرم افزار هم اگه آخرین ورژن رو خرید کنید جستجوهای بهتری انجام می گیره.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همينجا

1 اسكاتها

با سلام

برای اسکاتینگ فکر نکنم بشه محدوده سنی اختیار کرد ولی میشه بعد از پیدا کردن بازیکنان اونها رو به صورت سنی(بزرگ یا کوچک)مرتب کرد.
    .

سلام
    براي اسكاتينگ خودم يه راه پيدا كردم:
    جلو هر اسكات سمت راست دوتا آيكن هست اوليش كه سطل آشغال كه در صورت كار با دومين آيكن فعال ميشه و كارش لغو دستور آيكن دومه.
    اگر آيكن دومي رو انتخاب كنيد به شما چندتا انتخاب براي دستور دادن به اسكاتتون جهت جستجوي بهتر در هر منطقه و كشور دلخواه، هر گروه سني، هر پستي كه ميخواهيد، هر لول و قد و Foot و...؛ حتي ميتونيد بگيد بره و بازي كه شما انتخاب ميكنيد در هر كجاي جهان و در هر ليگ يا هر بازي تيمهاي ملي كه براتون مهمه ؛ بره و اون بازي رو براتون زير نظر بگيره تا اگه بازيكني خوب بود گزارش اون رو براتون بده تا اگه خواستيد انتخابش كنيد. حتي ميتونيد بگيد بازيهاي بازيكن خاصي رو كه شما انتخاب ميكنيد زير نظر بگيره.
    خيلي جالب نه! راستي چون دقيقا يادم نبود منوهاش رو ننوشتم، اگه كسي نتونست درست پيدا كنه بگه تا بيشتر توضيح بدم. خيلي راحته كافي روي آيكني كه گفتم كليك كنيد و گزينه هاي هر منو رو بررسي كنيد. خيلي ساده ست.
    در ضمن كسي ميدونه كلا چندتا اسكات ميشه استخدام كرد؟ تو ليست من فكر ميكنم كلا 6 يا 7 تا بيشتر نيست. با اينكه اسكاتهاي زيادي انتخاب كردم! چطوري ميشه بيشترشون كرد؟
    لطفا سئوالات صفحه قبل رو هم جواب بديد.
    موفق باشيد.

6. این کاربر از L E G E N D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با سلام
    منظور از اتمسفر جو حاکم بر تیم هست.حالا شاید یه منطقه ای که برای تمرین انتخاب می کنید زیاد به مذاق بازیکنان خوش نیاد و اتمسفر تیم بیاد پایین.من در مواقعی که اتمسفر تیمم پایین بوده شاهد بودم تیم روان بازی نمی کنه و کار گروهی پایینه.

برای رشد بازیکنان جوان طبیعی به نظر نمی رسه اونها دائم تو تمرین بزرگسالان باشن(چون خودم این کار رو هنوز نکردم)ولی یادتون باشه برای بازیکنان تیمهای جوانان در صورت نیاز معلم درسی استخدام کنید.

اگه خودت رئیس باشی یه مزیت بزرگ داره اونهم اینه که بیا به مهدوی کیا برای قرارداد بستن مبلغ 1000000000000(در صورت داشتن پول)پیشنهاد بده،کسی نیست جلوت رو بگیره.
    برای اتمسفر اگه بازیکن ها زیاد تو کمپ باشن نارحت می شن چون از خانواده دور می مونن ولی من یه کار میکنم که جبران میشه اونم اینه که روز بعد از کمپ یه یه جشن برای بازیکن ها برنامه ریزی کن اتمسفر میره بالا.

در مورد رییس بودن اره از دست هییت مدیره راحتی هرچی دوست داشتی خرج میکنی من دروگبا رو جوری پیشنهاد دادم که توی همون هفته روزنامه sun نوشته بود دروگبا برای هر دقیقه 4780 دلار میگیره .

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام دوستان گل منيجري خودم من برگشتم اين چند روزي كه كامپيوترم خراب بود خيلي ناراحت بودم دلم واسه بازي تنگ شده بود.فعلا كه دوباري نصب كرديم و داريم با من سيتي حال ميكنيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نمی دونم این معرفی شده یا نه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

نمی دونم این معرفی شده یا نه !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین تو صفحه مربوطه نوشته شده این database update فقط با پچ 2 کار می کنه و اگه پچ 2 نصب نشه کار نمیکنه.که متاسفانه پچ 2 روی اکثر نسخه های موجود در ایران نصب نمیشه.
    درست می گم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اره فک کنم درست بگی !!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •