بعداز چند ساعت جستجو یه برنامه ای رو دیدم که انالوگ راست دسته ام رو فعال کردم حالا حدود 4یا 5 تا دریبل یاد گرفتم که خیلی با حاله اگه نرم افزار رو خواستید فردا براتون میزارم![]()
بعداز چند ساعت جستجو یه برنامه ای رو دیدم که انالوگ راست دسته ام رو فعال کردم حالا حدود 4یا 5 تا دریبل یاد گرفتم که خیلی با حاله اگه نرم افزار رو خواستید فردا براتون میزارم![]()
سلام بازم اینم ادرس برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسم برنامه fifa gamepad configoration استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر یادتون نره.
سلام دوستان اول بگم که من از همون اول که با کامپیوتر آشنا شدم فیفا باز بودم از 94 گرفته تا الانش 08
خلاصه با همه ورژنهاش بازی کردم
ولی این 08 یه چیز دیگس ، نمیشه به این راحتی بازی کرد . تو 07 تو 15 دقیقه نسخه طرف رو می پیچیدم ولی الان زرشک حتی نمیدونم که بازی رو میتونم ببرم یا نه .
بیشتر گل ها رو توسط پاس به پشت دفاع میزنم . هزارتا شوت میزنم ولی 2 تاش گل میشه هرطوری از هر سمتی شوت میزنم یا میخوره به پا یا دست یا سر یا آرنج گلره خلاصه رو اعصابمه.
یه سوالهم داشتم . وقتی خطایی شده و توپ کاشته دارم . یه پیامی رو صفحه میاد میگه کلید 8 رو بزن تا 2 بازیکن رو صدا کنی بیان نزدیک
این برام کار نمیکنه هرکاری کردم کار نمیکنه .
سلام.
در بازيهايي مثل GTA و امثالش، ما ويژگياي به اسم Cheat Code (كد تقلب) داشتيم. يعني عبارتي كه وارد ميشد تا ويژگي جديدي به بازي اضافه يا از آن كم شود.
در بازي فيفا چنين كاري بعهدۀ ترينرهاست، كارهايي چون افزايش يا كاهش شمار گلها، بودجۀ حالت مديريتي (Manager Mode) و امتياز كاربر.
اما كدهاي تقلب بازيهاي فيفا، درون خود بازي هستند. اينكه شما در ويرايش 07 ميتوانيد خيلي راحت با هجوم بردن از گوشهها (سانتر نه، حركت عمودي) و سپس شوت در همين راستا، ميتوانيد خيلي راحت به گل اول در نيمۀ نخست - كليد بردن - برسيد، خود ميتواند يك "كد تقلب" باشد.
اكنون سوال من اينست، چنين كدهاي تقلب يا به عبارتي سادهتر، راههاي رسيدن به گل در فيفا 08 چيست؟ مسلماً منظور من در سطح حرفهاي و كلاس جهانيست - كه تاكتيك و شگرد در آن نمايان ميشوند. و ضمن اينكه، ميخواهم عرض كنم كه هدف من، پاسخهايي چون پاسكاري سريع و از اين حرفها نيستند. پاسكاري سريع؟ بعدش چه؟ چگونه بايد وارد 18 قدم شد؟
اگر مديريت صلاح ميدونن، از ديد من ايجاد تاپيك جداگانه براي اين مبحث ميتواند خيلي جالبتر باشد.
خودم شروع ميكنم
يكي از همين راهها، شوت از پشت محوطۀ جريمه هست. نه مستقيم رو به جلو، بلكه با هدف گوشههاي دروازه (مثلا دكمههاي بالا و راست، يا پايين و راست).
راه ديگر، امتيازيست كه بازي به ما ميدهد. دقت كنيد، اولين سانتر از گوشهها به روي دروازه، صاف به بازيكن شما ميرسد! ميگيد نه؟ امتحان كنيد.
---
تندرست باشيد.![]()
از هر 10 تا گلي كه ميزنم (Manager Mode) نه تاش با مسي اونم با چيپ!
يه بازيكن سرعتي مثل مسي راحت ميتونه تك به تك شه و بعد با يه چيپ حرفه اي...گل!
به نظر من با دکمه Q بازیکن جلویی رو حرکت دادن و عمق هوایی انداختن میتونه بازیکنت رو تک به تک کنه!
چیپ من نمیتونم زیاد استفاده کنم آخه جای دکمش رو عوض کردن تئ دست نیستش!از هر 10 تا گلي كه ميزنم (Manager Mode) نه تاش با مسي اونم با چيپ!
يه بازيكن سرعتي مثل مسي راحت ميتونه تك به تك شه و بعد با يه چيپ حرفه اي...گل!
شما دکمه C رو بزن کار میکنه!یه سوالهم داشتم . وقتی خطایی شده و توپ کاشته دارم . یه پیامی رو صفحه میاد میگه کلید 8 رو بزن تا 2 بازیکن رو صدا کنی بیان نزدیک
این برام کار نمیکنه هرکاری کردم کار نمیکنه .
من در کرنرها یه پاس مدم بعد مورب روبه دروازه میرم دکمه سانت رو یه زره میگیرم نتیجه ان گله ازمایش کنید
كدهاي تقلب طبيعي! سلام.
در بازيهايي مثل GTA و امثالش، ما ويژگياي به اسم Cheat Code (كد تقلب) داشتيم. يعني عبارتي كه وارد ميشد تا ويژگي جديدي به بازي اضافه يا از آن كم شود.
در بازي فيفا چنين كاري بعهدۀ ترينرهاست، كارهايي چون افزايش يا كاهش شمار گلها، بودجۀ حالت مديريتي (Manager Mode) و امتياز كاربر.
اما كدهاي تقلب بازيهاي فيفا، درون خود بازي هستند. اينكه شما در ويرايش 07 ميتوانيد خيلي راحت با هجوم بردن از گوشهها (سانتر نه، حركت عمودي) و سپس شوت در همين راستا، ميتوانيد خيلي راحت به گل اول در نيمۀ نخست - كليد بردن - برسيد، خود ميتواند يك "كد تقلب" باشد.
اكنون سوال من اينست، چنين كدهاي تقلب يا به عبارتي سادهتر، راههاي رسيدن به گل در فيفا 08 چيست؟ مسلماً منظور من در سطح حرفهاي و كلاس جهانيست - كه تاكتيك و شگرد در آن نمايان ميشوند. و ضمن اينكه، ميخواهم عرض كنم كه هدف من، پاسخهايي چون پاسكاري سريع و از اين حرفها نيستند. پاسكاري سريع؟ بعدش چه؟ چگونه بايد وارد 18 قدم شد؟
اگر مديريت صلاح ميدونن، از ديد من ايجاد تاپيك جداگانه براي اين مبحث ميتواند خيلي جالبتر باشد.
خودم شروع ميكنم
يكي از همين راهها، شوت از پشت محوطۀ جريمه هست. نه مستقيم رو به جلو، بلكه با هدف گوشههاي دروازه (مثلا دكمههاي بالا و راست، يا پايين و راست).
راه ديگر، امتيازيست كه بازي به ما ميدهد. دقت كنيد، اولين سانتر از گوشهها به روي دروازه، صاف به بازيكن شما ميرسد! ميگيد نه؟ امتحان كنيد.
---
تندرست باشيد.
می تونی با زدن دکمه 6 numpadیه حمله کنی بعد تک به تک شی یعنی پس زدن دکمه 6 منتظر میمونی تا فرواردت
از کمند دفاع در بره بعد دکمه پاس عمقی+q یا مثلث+ L1
یه چیزی هم که باید در بازی دقت بشه ارنجه تیمه
تو هر بازی باید این ارنچ فرق کنه مثالی میزنم وقتی با سیستم 442 داری بازی میکنی و میبری ، با همون سیستم جلو تیم دیگه خیلی به سختی بازی میکنی توپ ها رو از دست میدی ، به سادگی دفاع جا میمونه ، اینجا باید ارنج تیم رو عوض کرد .
شده با سیستم 433 یه بازی رو بردم ولی در بازی بعدی دیدم اصلا تیم همون تیم دو دقیقه قبل نیست زود ارنج رو آوردم به 442 اصلا تیم انگاری بهش موشک بستن . سیستم 541 هم خیلی خوب جواب میده بخصوص تو فرار ها و انداختن توپ به پشت دفاع .
343 هم خوبه ولی بدیش اینکه که دفاع زود به هم میریزه و اگه تک به تک باشی فقط باید شانس بیاری که گل نخوری ، اما تو حمله خداس با این سیستم کمتر تیمی میتونه جلوت دوام بیاره.
یه نکته دیگه : حفظ توپ و پاسکاری های منظم و بدون خطا کمک خیلی شایانی در بالابردن روحیه و تضعیف حریف داره .
همینطور که میدونید ، بالا بودن روحیه خیلی به برد کمک میکنه . متوجه شدید که بعد از اینکه گل میزنی ، تیم مقابل خیلی فشار میاره که گل خورده رو جبران کنه ، اگه بتونی با حفظ توپ و پاسکاری های منظم این فشار رو رد کنی دوباره میتونی گل بزنی ، ولی اگه این روند رو نتونی حفظ کنی تیم مقابل زود به گل مساوی میرسه .
کاربا کلیدها و ترفندها یه طرف قضیه اس ، دقت به این مسائل هم یه طرف قضیه است .
اما یه سوال داشتم
تو یکی از نسخه های فیفا فکر کنم 98 یا 03 بود ، ارنج تیم توسط کلید Space عوض میشد . یعنی یه ارنج دومی رو تعریف میکردی تو وسط بازی هر وقت اسپیس رو میزدی همون جا ارنج تیم عوض میشد . دیگه لازم نیست بری از رو منو عوض کنی .
رو 07 و 08 چنین چیزی ندیدم کسی میدونه آیا چنین کلیدی وجود داره یا نه ؟
دوست عزيز طرز كار با اين برنامه رو توضيح ميدي؟؟؟؟؟
بچه ها كسي ميدونه چطوري ميشه موقع حمله كل تيم رو كشيد جلو و موقع دفاع كل تيم رو برگردوند عقب و به صورت فشرده دفاع كرد؟؟؟؟؟
این که از همه مهم تر هستش!یه چیزی هم که باید در بازی دقت بشه ارنجه تیمه
به نظر من 4-4-2 از همه بهتر هستش! چون هافبک و مهاجم های کافی رو داره !
و حوب میشه با این دو مهاجم دفاع رو بهم ریخت مخصوصا اگه قدرتاشون خوب باشه.
4-3-3 هم موقعی که گل لازم داری بیشتر مواقع جواب میده ولی دفاعش دیگه تو ضد حمله ها خالی هستش!
یادمه تو 05 بهترین سیستمش 3-4-1-2 بودش ولی تو این خوب جواب نمی ده!
1 و 2 کردن هم خیلی جواب میده مخصوصا موقعی که دو مهاجم داری.
من که تو 08 این جور چیزی ندیدم!تو یکی از نسخه های فیفا فکر کنم 98 یا 03 بود ، ارنج تیم توسط کلید Space عوض میشد . یعنی یه ارنج دومی رو تعریف میکردی تو وسط بازی هر وقت اسپیس رو میزدی همون جا ارنج تیم عوض میشد . دیگه لازم نیست بری از رو منو عوض کنی .
رو 07 و 08 چنین چیزی ندیدم کسی میدونه آیا چنین کلیدی وجود داره یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)