محمد جون من تو فرمت یه تکس باکس چی بنویسم که اعداد رو سه تا سه تا از راست جدا کنه یعنی ویرگول بذاره؟(برای نوشتن مبلغ)
ممنون
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
محمد جون من تو فرمت یه تکس باکس چی بنویسم که اعداد رو سه تا سه تا از راست جدا کنه یعنی ویرگول بذاره؟(برای نوشتن مبلغ)
ممنون
سلام،
اگه عددها اعشار ندارن:
###,#
فکر نمیکنم که لازم باشه یه نمونه بزارم ... خودت لطف کن یه دونه گزارش درست کن ببین اینطوری میشه ؟
این کار رو قبلا کردم و مساله خاصی برای من بوجود نیومد. نمیدونم مشکل شما از کجاست....
اِ اِ ... جدی ؟
باشه ممنون
ببینم مشکل از کجاست
ممنون محمد جان
این برنامه ای که دادید (دولوپر) اونجوری که من می خواستم نیست یعنی بازم می ره تومحیط اکسس
من یه چیزی می خوام تو مایه های ....
برا پاورپوینت دیدی؟
ppt و pps
من می خوام فرقشون اینجوری باشه!
داریم همچین چیزی؟
ممنون
میشه یه کاری هم کرد. یه اپلیکیشن مثلا با ویژوال بیسیک درست کرد و تقریبا بیخیال اکسس شد. یعنی کار جدولها و کوئری ها از اکسس، کار فرم ها و گزارش ها هم از اپلیکیشن. دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
من که ویژوال بیسیک بلد نیستممیشه یه کاری هم کرد. یه اپلیکیشن مثلا با ویژوال بیسیک درست کرد و تقریبا بیخیال اکسس شد. یعنی کار جدولها و کوئری ها از اکسس، کار فرم ها و گزارش ها هم از اپلیکیشن. دیگه چیزی به نظرم نمیرسه.
بازم ممنون محد جان
شاید منظورم رو درست نگفتم. آخه مثلا با بسته ویژوال استودیو که میشه این کار رو کرد، احتیاجی به دونستن برنامه نویسی نیست و تقریبا همه کار ها مثل ساختن فرم و ... با درگ و دراپ و این جور چیزا کار میکنه.
سلام دوستان
من ميخوام كارنامه اي درست كنم كه اطلاعات ماهانه افراد بعد از ثبت ( مثلا حضور غياب هفتگي ) بصورت كارنامه پرينت بشه .
آيا كسي اپن سورس vb و ديتايس اكسس مشابه اين رو داره يا نرم افزار مشابه اي براي اين كار هست ؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)