ممكنه باشه ممكنه نباشه....اين يه ريسكه
از طرف سوال نكردي گوشي چش شده بود؟
ممكنه باشه ممكنه نباشه....اين يه ريسكه
از طرف سوال نكردي گوشي چش شده بود؟
گفت سریالش پریده.از طرف سوال نكردي گوشي چش شده بود؟
به هر روشی فلش کردیم نشد!
نمیشه اعتماد کرد به همین سادگی سریال گوشی نمیپره
بیشتر تحقیق کن
یا علی
دوستان آخرین آپدیت که قابلیت ژئوتگینگ داره چیه میخوام 5800 رو بدم بیرون آپدیت کنن چون سرعت اینترنتم کمه
فقط برام ژئوتگینگ مهمه
نه...درست نيست..من يه جا خوندم يه چيپ مخصوص تشخيص فلش هست كه توسط كابل و درايور شناخته ميشه و گوشي فلش ميشه..موقع اپديت اگه مشكلي پيش بياد اين چيپ مشكل پيدا ميكنه و ديگه به راحتي فلش نميشه..اما نميدونم ارتباط اين با روشن نشدن گوشي چيه؟من اينو تو يه فروم خارجي ديدم اما واسم منطقي نبود..حالا بپرس ببين علت اصليش چي بوده؟
پروداكت كد گوشيتو بنويس
من دادمش مغازه!نه...درست نيست..من يه جا خوندم يه چيپ مخصوص تشخيص فلش هست كه توسط كابل و درايور شناخته ميشه و گوشي فلش ميشه..موقع اپديت اگه مشكلي پيش بياد اين چيپ مشكل پيدا ميكنه و ديگه به راحتي فلش نميشه..اما نميدونم ارتباط اين با روشن نشدن گوشي چيه؟من اينو تو يه فروم خارجي ديدم اما واسم منطقي نبود..حالا بپرس ببين علت اصليش چي بوده؟
شاید هم نتونه درستش کنه!
آرمین جان اول باید پیش بچه ها مشکل گوشیتو متوجه میشدی بعد میدادی تعمییر!!
یا علی
بعيد ميدونم بتونه...كار سختيه..ميدادي نمايندگي نوكيا...
سلام
مشکلی که من دارم اینه که وقتی nsu دنبال آپدیت میگرده چیزی برای من پیدا نمیکنه و میگه که فعلا آپدیت جدیدتری برای دستگاه شما نیومده و به جای دکمه reinstall دکمه try again میاد . تو حالت معمولی با پروداکت کد فعلی دستگاه و پروداکت کد فارسی تست کردم در هر دو حالت نتیجه یکیه و دکمه try again میاد.
نکنه به خاطر تحریم برنامه نمیتونه برنامه update رو بروز رسانیش کنه
من گوشیم n78 هستش و تا اونجا که من میدونم اصله (اگر بهم ننداخته باشن) و ورژن اون هم 12.046 هستش
منم چند بار به این مشکل برخورد کردم ...
بهته یه بار برنامه رو آنیستال و دوباره نصب کنی ... من یه بار اینکارو کردمو درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)