تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 114 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

کسی نیست جواب اینجا رو بده !؟!؟!
    تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو بگیر بعد دوسر مادگی 3.5mm بگیر وصل کن به هدفون درست می شه دیگه

2. 4 کاربر از hamed17n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...

من یدونه از این کابلا گرفتم

مانیتورم معمولیه اسپیکر نداره و صدا ندارم الان ! اسپیکرم ندارم که از روش های توی پست اول استفاده کنم ! ( از هدست یا هدفون استفاده میکنم همیشه ! )‌

حالا راهی هست صدا رو از هدفون بگیرم ؟!
    خب شما دقیقا ً باید برابر پست اول همین تاپیک و طبق 3 عکس اول جلو برید.یعنی یه تبدیل 2 به یک میخواین و یه تبدیل دو سر مادگی استریو!منتهی اینبار به دوسر مادگیه بجای اینکه فیش اسپیکر رو وصل کنید باید فیش هدفونتونو وصل کنید.

این تبدیل 2 به 1 هست!

و این هم

تبدیل دو سر مادگیه استریو یا همون دو سر مادگیه 3.5 میلی متری هست.

نتیجه ی کارت باید بشه یه همچین شکلی

اون فیش سبز رنگ معرف جک 3.5 میلی متریه اسپیکر های معمولی یا هدفون و... است.الان تو این عکس آخری اون استوانه ی استیلی همون دو سر مادیگیه و اون مستطیل پلاستیکی مشکی هم تبدیل دو به یکه!!!جفتشو میشه نهایتا ً با 2000-3000 تومن تهیه کرد!!!
    امیدوارم مفید و گویا بوده باشه.

تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو بگیر بعد دوسر مادگی 3.5mm بگیر وصل کن به هدفون درست می شه دیگه
    حامد جان جسارت کردم.پستمو که ارسال کردم متوجه پاسخ شما هم شدم.ممنون.
    Last edited by MITAJOON; 25-06-2011 at 22:32.

4. 4 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه خواهشی دارم دوستانی که از این روش برای اتصال کنسول به مانیتورهای (CRT) استفاده کردن!بگن کیفیت تصویرشون چطور بوده؟اگر میشه از تصویر کنسولشون تو این مانیتور ها یه عکسی بذارن ممنون میشم.
    راستی کیفیت تصویر تو تلویزیون CRT با مانیتور CRT چقدر تفاوت داره؟میشه به مانیتور امیدوار بود؟

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به بچه هاي عزيز فروم...
    آقايون من ميخوام xbox رو به مانيتور lcd كامپيوترم وصل كنم و با اون بازي كنم...
    ميدونم سوالام تكراريه...اما هرجايي يه چيزي براي يه كابل ميگن...هم يه كابل اصلي كه مشكلي نداشته باشه رو معرفي كنين و برم همونو بگيرم..
    عكسشم بندازين....قيمتشم بگين...
    ممنون...

در آغاز فعالیت bull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    من یه ps3 دارم که می خوام به مانیتورم که فقط پورت VGA داره وصلش کنم دوستان گفتند کابل VGA بخر . اگه می شه یه نفر شکلشو که واضح باشه به من نشون بده . بعد هم من هر چی تو بازار گشتم پیداش نکردم و تهران هم نیستم . اگه کسی سایتی که این کابلو می فروشه بلد هستند لطفا بگید ممنون می شم .

یه سوال دیگه هم دارم
    من با کابل HDMI راحت ps3 رو وصل میکنم ولی زمانی که ps3 رو با کابل AV به یه تلویزیون دیگه وصل می کنم و دستگاه رو روشن می کنم . تصویر نمیاد . یکی از دوستان گفتند دکمه power رو باید چند ثانیه بگیری . هنوز امتحان نکردم ولی این کار باعث میشه چه اتفاقی بیوفته ؟ اصلا آسیبی نمی زنه ؟
    Last edited by bull; 04-07-2011 at 08:54.

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    من یه ps3 دارم که می خوام به مانیتورم که فقط پورت VGA داره وصلش کنم دوستان گفتند کابل VGA بخر . اگه می شه یه نفر شکلشو که واضح باشه به من نشون بده . بعد هم من هر چی تو بازار گشتم پیداش نکردم و تهران هم نیستم . اگه کسی سایتی که این کابلو می فروشه بلد هستند لطفا بگید ممنون می شم .

یه سوال دیگه هم دارم
    من با کابل HDMI راحت ps3 رو وصل میکنم ولی زمانی که ps3 رو با کابل AV به یه تلویزیون دیگه وصل می کنم و دستگاه رو روشن می کنم . تصویر نمیاد . یکی از دوستان گفتند دکمه power رو باید چند ثانیه بگیری . هنوز امتحان نکردم ولی این کار باعث میشه چه اتفاقی بیوفته ؟ اصلا آسیبی نمی زنه ؟
    سلام دوستان من هم درخواست این دوستمون رو دارم که گفته میخواد ps3 اش رو بهه مانیتوری که فقط ورودی vga داره وصل کنه منم تهران نیستم داخل بازار پیدا نکردم پیدا نکردن.
    و اما دوسته عزیز اگر بخوای بعد از وصل کردن کابل HDMI با av بازی کنی باید کلید power رو تغریباً 5 تا 10 ثانیه نگه داری بعد دستگاه روشن میشه!!! به همین راحتی.

در آغاز فعالیت bull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    بابا تاپیک خوابید . چرا کسی جواب نمیده ؟ خواهش می کنم یه نفر پاسخ بده . 3 تا سوال دارم
    1 . میخوام ps3 رو به مانیتور (که فقط پورت VGA داره ) وصل کنم از کودوم کابل استفاده کنم ؟
    2 . از کجا این کابل رو تهیه کنم ؟ ( سایت یا فروشگاه آنلاین رو لطفا معرفی کنید )
    3. با کابل زیر کارم راه میوفته ؟

لطفا جواب بده یه نفر
    ممنون
    Last edited by bull; 08-07-2011 at 08:35.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شما اول عکسی رو که قرار میدی جوری بزار تا تاپیک به هم نریزه .

برای وصل کردن PS3 به مانیتور فقط باید ورودی DVI داشته باشید . برای VGA نیاز به KVM Switch دارید که گرونه.

11. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من دنبال یک مانیتور 23 27 اینچ هستم که فول اچ دی باشه واسه pc , xbox
    خودم یه مدل سامسونگ دیدم
    مدل syncmaster P2370HD tv monitor البته من دنبال 27 اینچ این مدل بودم که مثکه تو ایران نیومده.
    ورودی dvi.hdmi.dsub component ... داره ;کنتراست1:50000 زمان پاسخگویی 5Ms تیونر دیجیتال 16:9 1080P .قیمت 350 تومان . اگه ممکنه نظرتون رو بگین و مانیوتری (LED LCD) هم اگه با این مشخصات یا بالاتر میشناسین هم بگین ممنون میشم اگه زود جواب بدین چون خیلی وقته دارم میگردم سرگیجه گرفت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام ،
    دوستان من یک کابل HDMI TO DVI خریدم که PS3 را به مانیتور وصل کنم که به مشکل خوردم حالا می خواهم با VGA BOX این کار را بکنم به نظر شما دیگر مشکلی برایم پیش نمی آید ؟
    راستی برای خرید VGA BOX باید به نکته خاصی توجه کنم ؟
    VGA BOX به تمام مانیتورهای CRT , LCD متصل می شود ؟
    راستی کیفیت VGA BOX چقدر هست ؟
    آیا VGA BOX مدلهای مختلفی دارد ؟ ( مثلا بعضی مدلها 720P اجرا می کنند و بعضی 1080i )

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •