تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 357 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مهدی جان میشه یه نگاهی بهgsm arena بندازی ظاهرا یه ورژن جدید دادن بیرون نظرتم بگی .و اگه من بخوام این گوشی بگیرم چه نکاتی رو مد نظر داشته باشم . هر تجربه ای دارین بگین .من اخرای بهمن گوشیم از دبی میاد بنظرتون اخرین ورژنش گیرم میاد یکم از این بابت نگرانم .واسه چک کردن ورژن گوشی حتما باید روشن بشه؟ بدون روشن بودن چطوری بفهمم ورژنش چیه(باید از کجا بفهمم ورنش چیه؟)
    Last edited by sparts; 17-01-2008 at 09:47.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مهدی جان میشه یه نگاهی بهgsm arena بندازی ظاهرا یه ورژن جدید دادن بیرون نظرتم بگی .و اگه من بخوام این گوشی بگیرم چه نکاتی رو مد نظر داشته باشم . هر تجربه ای دارین بگین .من اخرای بهمن گوشیم از دبی میاد بنظرتون اخرین ورژنش گیرم میاد یکم از این بابت نگرانم .واسه چک کردن ورژن گوشی حتما باید روشن بشه؟ بدون روشن بودن چطوری بفهمم ورژنش چیه(باید از کجا بفهمم ورنش چیه؟)
    من که چیزی ندیدم. شما که انتخابتو کردی اگه منظورت موقع تحویله تمام توضیحات رو راجع به ملحقات داخل جعبه Optimus Prime تو پست 844 دادن. راجع به ورژن هم زیاد حساس نباش هر وقت بخوای میتونی آپدیت کنی یا بدی با باکس برات ورژن جدید بریزن. واسه چک کردن هم حتما باید گوشی روشن باشه چون از جای دیگه نمیشه فهمید. برای دیدن ورژن هم از کد#0000#* میتونی استفاده کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Nokia N95 8GB gets a speed boost and Flash Lite 3

04 Jan, 2008 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Seems like the owners of Nokia N95 8GB are up for some happy news. A new version of the firmware of the company's top-of-the-shelf multimedia phone was released today.
    The new version is 15.0.015 and as we managed to confirm brings in quite a large number of improvements. The main among them is the added Flash Lite 3 and full flash video support. It gives you the opportunity to watch flash videos on video sharing web sites such as YouTube in their full web glory (yes, we know YouTube has a mobile version).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Nokia N95 8GB's web browser can now handle various flash content - our 360 degree spins, for example
    The next addition brought by Nokia N95 8GB's firmware is the Web Run Time, which is used for Nokia's Widget platform. These are web-based applications that look very much like native S60 ones.
    Another important feature of the new firmware is that it brings in a certain speed boost to Nokia N95 8GB. The start-up time of the phone has now been further reduced by a few seconds and the USB transfer speeds have also been greatly increased.
    There are also some minor bug fixes and stability improvements but none of these deserves any special attention. After all, the phone was stable enough even before the update but there is always room for improvement as they say.

مهدی جان اگه پایین صفحه. news رو ببینی این مطالب هستش.تو این عکسا این ورژن مثلا رنگ درپوش باطری فرق میکنه.اگه ما این ورژن به ذستمون برسه رنگ درپوشش همرنگ بدنه نیست؟؟
    Last edited by sparts; 17-01-2008 at 21:47.

در آغاز فعالیت metrop0lice's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض قیمت

آقایون میشه به من آخرین قیمت(به روز)n95 8gb رو بدین؟و اینکه این کاهش تعرفه واردات گوشی صحت داره یا نه(تصویب که شده ولی تا کی به اجرا در میاد؟)!اگر هم درست باشه فقط روی گوشیای با گارانتی تاثیر میذاره یا بدون گارانتیا هم کم میشن؟چون من بدون گارانتی میخوام. مرسی!

داره خودمونی میشه Sign Marker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض The First

سلام به همه بچه هاي P30 .
    خيلي خوشحالم که بالاخره منم به دوستان این فروم پيوستم.
    پست اولمو با يه سؤال شروع ميکنم.
    ميخواستم ببينم سامان جان اين قيمت که تو اصفهان دادين, از کجا اصفهان بود؟
    مرسي
    Last edited by Sign Marker; 18-01-2008 at 01:47.

داره خودمونی میشه tomi_fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا راستی بعضیا می گفتن n95 با برنامه ویدئو پروجکشن میشه تا 42 اینچ درست بود اگه درست بود با 8gig هم میشه؟؟

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا راستی بعضیا می گفتن n95 با برنامه ویدئو پروجکشن میشه تا 42 اینچ درست بود اگه درست بود با 8gig هم میشه؟؟
    یعنی چی؟ خودت فهمیدی چی گفتی؟!
    توضیح بده!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام به همه بچه هاي P30 .
    خيلي خوشحالم که بالاخره منم به دوستان این فروم پيوستم.
    پست اولمو با يه سؤال شروع ميکنم.
    ميخواستم ببينم سامان جان اين قيمت که تو اصفهان دادين, از کجا اصفهان بود؟
    مرسي
    سلام دوست عزیز
    عضویت و ورودتون را تبریک می گم!
    چند وقت پیش گوشی دیگرم را که N73 بود برای Update بردم پیش یکی از دوستان قدیمیم (توی خیابان حکیم نظامی)موبایل فروشی نداره مال تعمیرات هست(اگر باورت میشه من حتی اسم مغازشو بلد نیستم!)گفت داداشش که یه موبایل فروشی تو شیخ بهایی تازه باز کرده(وسطای شیخ بهایی جای قبلی یکی از فروشگاهای اسنوا)پنج تا N95 8GB معمولی اورده 610 تومان میده.مغازش جدیده هنوز کارت نداره.ولی خدائیش من هیچ جای دیگه اصفهان با این قیمت پیدا نکردم.اصفهان سل هم می گفت 690 .خلاصه وضع گوشی جدید تو اصفهان خیلی خرابه مخصوصا N95 8GB می گن زیاد خواستار نداره.حال اگر دقیق خواستی برات می پرسم ولی پس فردا چون هیچ کس در دسترس نیست فعلا.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من از این عکسها چیزی سر در نیاوردم ولی فکر کنم شما هنوز منظور منو متوجه نشدین. منظور من از ورژن- ورژن فریمور یا نرم افزاری هست که روش نصبه. نمی فهمم شما ورژن به چی می گین. ولی N95 8GB دو رنگ بیشتر نداره یکی مشکی که الان تو ایران موجود هست و یکی قرمز که سفارش آمریکای شمالی هست که اصطلاحا می گن US version .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض یک تجربه

یک تجربه واسه کسانی که می خوان مموریشونو فرمت یا گوشی رو مستر ریست کنن و نگران از دست دادن Spider-man هستن. من قبلا فکر می کردم کد فعال سازی این فیلم تو مموری هست ولی الان فهمیدم که تو خود گوشیه. اولا به کسانی که تازه این گوشی رو خریدن توصیه می کنم همون روز اول یه بک آپ از گوشی بگیرن. واسه این کار اصلا احتیاجی به PC Suite نیست. داخل مموری بشید و آپشن رو بزنید و بک آپ فون مموری. صبرکنید تا بک آپ تموم شه. حالا با استفاده از برنامه X-Plore فایل بک آپ رو به پوشه Other و از اونجا به کامپیوتر انتقال بدید. واسه دیدن پوشه بک آپ از Configuration گزینه Show Hidden files رو تیک بزنید. حالا هر وقت خواستید می تونید فیلم رو به کامپیوتر انتقال بدید و مموری رو فرمت کنید(در مواقع ضروری) هر وقت هم نیاز به مستر ریست شد با خیال راحت این کار رو می تونید بکنید. بعد از این کار می تونید فیلم و فایل بک آپ رو به مموری بر گر دونید. و از قسمت Mass Memory ری استور فرام مس مموری رو بزنید تا دوباره بتونید فیلم رو تماشا کنید.
    Last edited by M@hdi-B; 19-01-2008 at 12:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •