سلام
من رضا هستم
مدیر اصلیخیلی خوشحالمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچقدر هوادار
آی دی منو اد کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم به سایتم سر بزنین چون دوباره بزگشایی شد
سلام
من رضا هستم
مدیر اصلیخیلی خوشحالمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچقدر هوادار
آی دی منو اد کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم به سایتم سر بزنین چون دوباره بزگشایی شد
چلسی با گل جو کول به فینال رفت
در بازی دیشب میان چلسی و اورتون آبی های لندنی با تک گل جوکول به فینال دوره مسابقات کارلینگ کاپ راه یافتند و حریف تاتنهام در فینال شدند تا یک دربی لندنی حساس انجام گیرد.
چلسی که در بازی رفت در مقابل اورتون در استمفوربریج لندن توانسته بود ۲-۱ این تیم را شکست دهد . دیشب نیز با اقتدار بیشتری به مصاف اورتون رفت که حاصل آن برد ۱-۰ آبی ها شد .وتک گل جو کول در دقیقه ی ۶۹ توانست چلسی را به فینال کارلینگ کاپ بفرستد در مجموع چلسی با نتیجه ی ۳-۱ از سد اورتون گذشت .اما در طرف دیگر نیم نهایی آرسنال از تاتنهام در بازی برگشت ۵-۱ شکست خورد و در مجموع تیم تاتنهام توانست با نتیجه ی ۶-۲ از سد دیگر تیم لندنی بگذرد .در بازی دیشب رایت فیلیپس و پیتر چک و آنلکا فوق العاده بازی کردند و ماکلله و بلتی کارت زرد دریافت کردند.
دیشب چلسی با ترکیب:چک - بلتی - کاروالیو - الکس - بریج - ماکلله - مالودا(90 با اشلی کول) - سیدول - جو کول(82 با پیزارو) - رایت فیلیپس - آنلکا ( 90 با بن هایم) به مصاف اورتون در گودیسون پارک رفت.
منبع : world-chelsea.com
هیچ کدوم از بازی های این هفته ی چلسی پخش نمیشه؟![]()
چلسی امروز با عقد قراردادی ۴ و ۶ماه مهاجم آرژانتینی فراکو دی سانتو را خرید. قیمت خرید این بازیکن هجده ساله3 میلیون پوند اعلام شده است.
مهاجم ۱۸ ساله ی تیم ملی زیر ۲۰ سال آرژانتین امروز به استمفوبریج پیوست بازیکن کوتاه قد آرژانتین که با اسطوره ی فوتبال یعنی دیگو آرمندو مارادونا مقایسه می شود به آبی های لندنی پیوست تا چلسی دومین مهاجم و سومین خرید زمستانیش را انجام داده باشد مبلغ این بازیکن ۳میلیون پوند می باشد که به نظر خیلی ها این مبلغ باید بیشتر می بود چلسی حال خوشحال است که بازیکن مورد توجه باشگاه های منچستر یونایتد و لیورپول را جذب کرده .دی سانتو پاسپورت ایتالیایی دارد .
منبع : world-chelsea
Last edited by MORINIO; 01-02-2008 at 00:11.
عکس از دی سانتو ندارید؟![]()
عکسش رو هم گذاشتم
Chelsea 1 - 0 Reading
Ballak 32
دستت درد نکنه...![]()
اسم بالاک اول فصل برای لیگ قهرمانان خط خورد . چون اون موقع مصدوم بود
ولی حالا که خوب شده.
کسی میدونه که آیا میتونه بازی کنه یا نه؟
بله 100 %
تیمها باید یه لیست جدید به یوفا بدن که مطمئنا بالاک در لیست چلسی خواهد بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)