سلام دوستان
کسی قیمت lx3 را دارد؟؟؟ از کجا بخریم با چه گارانتی؟؟
متنشکرم
سلام دوستان
کسی قیمت lx3 را دارد؟؟؟ از کجا بخریم با چه گارانتی؟؟
متنشکرم
آقای کاویان واقعا شما فکر میکنید بین h50 با a720 فرقی نیست ؟ یا بین sx10 و a720 ؟سلام به همه عزيزان
دوستاني كه اينهمه در مورد H50 سرو صدا مي كردند و تبليغ مي نمودند چرا غايب هستند و سكوت كرده اند؟ بابا نظري چيزي .... من نمونه عكس هاي H50 را ديدم چنگي به دل نمي زد!! خصوصا در نور اتاق ... واقعا كيفيت عكس هايش با يك دوربين A720 با قيمت 200 هزار تومان در آن ساعت شب در منزل يكي بود!! (البته در مد اتو احتمالا)
.................... در اين مدتي كه من سعي داشتم از دوستان براي يك خريد يك دوربين ديجيتال با كيفيت كمك بخواهم فقط اين دوستمون عليرضا كمك كرد و بقيه فقط ژست آدم هاي حرفه اي را گرفتند و بس ...............
من نمي دانم دوستاني كه از H50 اينقدر تعريف مي كردند چگونه مي خواهند كيفيت بد عكس هاي اين دوربين را در سايت pbase توجيه كنند!! حتي نمونه كارهاي D60 و 1000D را هم ديدم چنگي به دل نمي زد!! يعني آنچه انتظار داشتم نبودند! همه كيفيت ها تقريبا در يك سطح و برابر بودند ... در اين سايت شما حتي يك عكس را هم نمي بينيد كه بتوانيد سلول هاي پوست صورت سوژه اي كه در 2 الي 5 متري است را ببينيد!! يعني كيفيت دوربين هاي 400 هزار توماني به بالا اينقدر پايين است؟!!!! يعني حتما بايد يك دوربين SLR بالاي 600 تومان با يك لنز آنچناني خريد كه كيفيت عالي بگيريم؟! تعريف من از كيفيت عالي شارپ بودن كامل عكس است بطوري كه وقتي از سوژه خود عكس مي گيريم (اگر انسان باشد) حداقل بتوانيم موهاي ريز را هم در صورت به خوبي و شارپي ببينيم!!!!
من چنين عكسي از هيچ دوربيني تابحال نديدم و قصدم از خريد دوربين وجود اين امكان بود! ضمنا اگر قرار باشد با دوربين هايي مانند SX10 كه سوپرزوم هستند بالاي 12 را با سه پايه بگيريم كه ديگر فايده اي ندارد!! پس اين IS به چه درد مي خورد؟! حتما لنز هاي IS هم همينطور هستند ....
بابا اصلا از خير خريد دوربين گذشتيم اگر قرار باشد 400 هزار پول زبان بسته را بدهيم و كيفيتي در حد گلابي دريافت كنيم!!!
باید بگم حرف جالبی نزدید ... در ادمه توضیح میدم چرا ...
کاملا گوبا بود .. این حرفتون منو به یه جایی رسوند ... البته نمیگم ... چون خودتون بهتر میدونید ...بقيه فقط ژست آدم هاي حرفه اي را گرفتند و بس ...............
می خوای برات نمونه عکس بزارم تا متوجه اشتاهت بشی ؟من نمي دانم دوستاني كه از H50 اينقدر تعريف مي كردند چگونه مي خواهند كيفيت بد عكس هاي اين دوربين را در سايت pbase توجيه كنند
توجه نکردی که کیفیت دوربین رو اگه میخوای بفهمی باید بدی دست یه عکاس درست حسابی عکس بگیره ؟ وگرنه اگه دوربین نیکون d3 رو هم بدی یه ادم عادی عکس میگیره فک کنی مال دوربین عهد بوقه !!
اتفاق یه نمونه عکس خودم گرفتم از یه عنکبوت ... کراپ صد درصدش رو بزارم بببینی از این حشره چه جزئیاتی رو ثبت کرده ؟ یا چند نمونه عکس که چندتا از عکاسا با h50 گرفتن که جزئیات یه مگس رو به بهترین شکل ثبت کرده بود . دوست عزیز بازم میگم .. اگه عکاس بلد باشه چیکار کنه دوربین هیچی کم نداره .بطوري كه وقتي از سوژه خود عكس مي گيريم (اگر انسان باشد) حداقل بتوانيم موهاي ريز را هم در صورت به خوبي و شارپي ببينيم!!!!
سعی کنید منطقی فکر کنید ... یه چیزی رو میگم ناراحت نشید ... احتمالا اگه شما دوربین 3000 دلاری Alpha 900 سونی رو هم بگیرید که فوق کیفیت بالا و امکانات هست ، باز هم ارضا نمیشید !! چون وقتی در مورد دوربین هایی مثل sx10 یا h50 اینطوری حرف میزنید من این برداشت رو دارم .. امیدوارم ناراحت نشید ...بابا اصلا از خير خريد دوربين گذشتيم اگر قرار باشد 400 هزار پول زبان بسته را بدهيم و كيفيتي در حد گلابي دريافت كنيم!!!
این هم تائیدیه بر حرفی که بالا زدم ...بابا اصلا از خير خريد دوربين گذشتيم اگر قرار باشد 400 هزار پول زبان بسته را بدهيم و كيفيتي در حد گلابي دريافت كنيم!!!
------------------------------------------------
اقای کاویان ... شما مثل انکه مارو بوق فرض کردی ؟ 4 ماهه دارم h50 رو استفاده میکنم و خوب میدونم چی داره و نداره ... و در ضمن گفتم شاید sx10 رو میگرفتم .. نه حتما . چون باید اون موقع میسنجیدم ... اگه الان توجه کنی sx10 قیمتش بالاست و این یکم به ضرر کانن هست فعلا ... چون خیلی ها بخاطر قیمت حاضر میشن به h50 و یا p80 بسنده کنن .سلام بر محمدحسین عزیز
فرمودید اگر sx10 زودتر آمده بود h50 را نمی گرفتید درست است؟!!
اما ....
هیچ می دانید h50 ویژگی هایی دارد که sx10 ندارد؟!!
1- ماون قرمز (عکاسی در تاریکی مطلق)
2- قرار دادن افکت های بسیار زیبا و عجیب روی خود دوربین مانند:
قراردادن لبخند روی صورت های بدون لبخند!!
بلور کردن حاشیه یک قسمت از عکس
رنگی نگاه داشتن یک قسمت از عکس و سیاه و سفید کردن بقیه عکس
شارپ کردن صورت پس از عکاسی در مدهایی که صورت مورد نظر نبوده!
تفکیک و تشخیص صورت بچه از بزرگسال
تشخیص 3 مدل لبخند روی صورت!!
شارپ کردن هر یک از صورت ها در عکس های دسته جمعی!!
3- بسیار مهم: باطری لیتیوم
4- کنترل از راه دور
اما مزیت های sx10 بر h50:
مد سوپر ماکرو 0 سانتی
زوم اپتیک 20
is دوربین های کنون که انصافا لرزش گیرهای قوی هستند و به نظرم از سونی های هم رده قوی تر هستند
قیافه خوشگل تر از sx10
حال خود شما قضاوت کنید!! کدام ارزش بیشتری دارد؟؟ خوشگلی که ملاک نیست! زوم بالای 12 هم به سه پایه احتیاج دارد بنابراین این هم مزیت نیست! فقط می ماند لرزش گیر قوی تر و ماکروی قوی! که من فکر نمی کنم در طول کل دورانی که شما این دوربین را دارید بیش از 10 بار به عکس های ماکرو احتیاج داشته باشید (البته اکثریت و عموم را عرض می کنم)
آیا باز هم می گوئید اگر sx10 زودتر آمده بود آنرا می خریدم؟؟؟
اصلا اگر از دوربینتان ناراضی هستید من قصد دارم h50 بخرم .. بیایید به من بفروشید من جدا خریدارم ...
با احترام
کاویان
اما شما خوب های کانن رو گذاشتید کنار ؟ لنز های کانن کیفیت بالاتری دارن و چیزی که کیفیت رو تعیین میکنه تا 70 لنز یه دوربینه (این به معنی بی کیفتی لنز های سونی نیست ) . کانن عکسهای شارپ تری داره و در ضمن عکسهاش کنتراست رنگی بسیار مناسبی دارن و معمولا فاقد ته رنگ هستن . اما عکسهای سونی اکثرا ته رنگ دارن و کنتراستشون پائینتره . کانن هم برای چاپ کیفیت بالاتری رو در مقایسه با سایز خروجی میده .
الانم که h50 رو گرفتم واقعا راضی هستم ... چون هم در امکانات و هم در خروجی عکس راضی کنندست . و در ضمن شما امکانات اصلی h50 رو گذاشتید کنار رفتید سر امکانات روتوش ؟
باید بگم هر کس h50 بگیره راضیه ... البته خیلی ها میگن قیمتش بالاست ... اما من میگم اونقدر بالا نیست که خریدنش رر باشه .
من پیشنهادم اینه که اگه واقعا از این دوربینا خوشت نمیاد ، خوب مشکلی نیست ... از a72 هم که خوشت اومده ... بگیر ... ناراضی نخواهی بود ازش !!!
یه بار بالاتر گفتم ... اون اپشن های روتوش هست توی h50 . اما جدای از اون خود H50 چه مزیتی داره ؟ اینکه تمام مشکلات سری های قبلی H سونی مثل H7 و H9 و H10 توش نیست . مخصوصا H7 که اصلا کلکسیون اشکال هست !! دی: .البته در اين دو دوربين 450 هزار توماني يك سري آپشن وجود دارد كه براي افكت و ... مي باشد كه مي توانيم با فتوشاپ هم انجام دهيم ....
من منتظرم دوستان چيز ديگري در sx10 و h50 ببينند و به من بگويند تا بتوانم انتخاب راحتي داشته باشم و بعد از آن پشيمان نشوم ...
مثلا چی ؟
نویز گیری با تنظیمات دلخواه شما ...
بکار رفتن عدسی های با کیفتر توی ساختمان لنزش .
عملکرد خیلی سریع شامل فوکوس سریع ، اجرای سریع دوربین و ... . همچنین فوکوس بسیار دقیق .
سرعت های شاتر متنوع .
و یه چیز خیلی مهم به نام عکاسی ورزشی . توی H50 یه مود جدید اضافه شده به نام عکاسی ورزشی که توی اون شما میتونی از هر شئی پر تحرکی بدون اینکه فلو بشه عکس بگیری . طوری که فوکوس اصلا از روی اون شئی رد نشه . من خودم چند نمونه ورزشی گرفته بودم . باور نمیکنید توی هوای غروب با نور خیلی کم دوربین طوری تنظیم کرده بود که سوژه کاملا فریز شد .
و قابلیت لبخندش هم قابلیت خوب و جالب .
فلاش بسیار قوی سونی که توی تمام مدلها و سری ها تکه .
همچنین باطری بسیار کارآمد که سریع شارژ میشه و خوب دووم میاره .
مود عکاسی پیاپی تقریبا مناسب و مود براکت که قبلا دقیقا براتون توضیحش رو دادم .
یا قابلیت فوق العاده ی دیگه ای که توی H50 هست که واقعا حرف نداره تکنولوژی تصحیح محدوده ی دینامیکی تصویر هست که اگه ببینی این قالیت چیکار میکنه واقعا متعجب میشی ... چیزی که در دوربین های SLR هم شاید کمتر ببینی !! .
بنابراین نگید که بین H50 و A 720 فرقی نیست ... آ. شما حتی میونی با امکانات جانبی دیگه که ه دوربینتون اضافه میکنی اونو به حد حرفه ای برسونی .
و SX10 ... کانن دیگه شرکتی نیست که بگی چی شد چی نشد ... SX10 واقعا پیشرفت های خوبی داشته ... مثلا موتور کاملا بی صدا و کم مصرف بکار رفته تو لنزش یه قابلیت فوق العادست . یا قابلیت تشخیص چهره ی 35 نفر در یک عکس کجا میتونی میتونی پیدا کنی ؟ یا تکنولوژی Motion Detection کجا میتونی پیدا کنی ؟
قابلیت کنتراست هوشمند و تشخیص هوشمند صحنه (که تو H50 هم هست ) توی A720 هم اگه بود من قبول میکنم شما برو اونو بگیر ...
اگه میخواستی اینا رو بدونی این از این ... بازم به نظرت داری 450 تومن پول میدی گلابی میخری ؟
توی کانن اصلا فلاش قوی پیدا نمیکی ... حداکثر 6 متر .آیا شما دوربین خاصی در این رنج قیمت برای فلاش دوربرد در نظر دارید؟؟؟
اما سونی تمام مدلهای نیمه حره ایش فلاش های 10 متر دارن ...
و پاناسونیک FZ18 و یا نیکون P80 هم فلاش های قوی دارن .
من نمیخوام بیشتر از این صحبت کنم ... اصلا نیاز به صحبت کردنای من نیست ... باگر هم حرف ما رو گوش نمیکنید یا نظرات ما براتون اهمیتی نداره خوب هر جور میلتونه ... میتونید تجربه کنید ...
در کل ببخشید سرتون رو درد اوردم ... اگه غلط املایی هم هست بابت تند نوشتنه ... با ارز معذرت ...
اتفاق یه نمونه عکس خودم گرفتم از یه عنکبوت ... کراپ صد درصدش رو بزارم بببینی از این حشره چه جزئیاتی رو ثبت کرده ؟ یا چند نمونه عکس که چندتا از عکاسا با h50 گرفتن که جزئیات یه مگس رو به بهترین شکل ثبت کرده بود . دوست عزیز بازم میگم .. اگه عکاس بلد باشه چیکار کنه دوربین هیچی کم نداره .
-==================================================-
سلام بر دوست خوبم
آقا واقعا دستت طلا .....
بسیار راضی کننده بود ....
این پست ها را باید طلا گرفت ....
همین را می خواستم یک مقایسه بسیار عالی و تقریباً کامل ....
حالا براحتی می توان از بین H50 و SX10 دوربین H50 را انتخاب کرد ....
من آدم منطقی هستم و بی شک سعی و تلاشم در پست های قبلی این بود که یکی از دوستانی که با این دوربین ها کار کرده تشریف بیاورند جلو و مانند شما ریز و درشت را بریزند بیرون (:
واقعا دستت درد نکند ...
همین روزها می روم و H50 را می خرم
بازهم تشکر می کنم دوست من
با احترام
کاویان
سلام به دوستان عزیز
چرا در سایت Digikala دوربین های H50 و Sx10 را آماتور پیشرفته معرفی کرده ولی G10 و Fz28 را نیمه حرفه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-==================================-
سلام دوست من
lx3 فقط واید خوبی دارد! از نظر ظاهری که کامپکت است و بدرد دخترخانم هایی می خورد که از دوربین هیچی نمی دانند و صرفا برای 4 تا عکس می خرند! البته نمونه کارهایش خوب است و در این هیچ شکی نیست ... اما بزرگترین ضعفش ظاهرش است و بعد هم زوم ضعیف تله ... من هرچی مطلب راجع به lx3 در اینترنت وجود دارد را زیر و رو کرده ام! از نظر واید نسبت به هم قیمتی هایش واقعا یک سر و گردن بالاتر است و بدرد کسانی می خورد که فقط عکس های خانوادگی و مراسم و ... می گیرند که تا شعاع خوبی از اطراف را پوشش می دهد اما از این مسئله بگذریم سایر امکاناتش را دوربین های همترازش دارند ...
با احترام
کاویان
من اینو گفتم که شما نگید این دوربن ها بدرد نمی خورن ... و به نظر من sx10 حتی قدرت شارپ سازی و ثبت جزئیات بالاتری نسبت به h50 ممکنه داشته باشه ، چون کلا کانن از این لحاظ به نظر بالاتر از سونی هست ...
و در ضمن کانن ها کمتر ته رنگ پیدا میکنند ... اما سونی خیلی پیش میاد که عکسهاش تار بشن ... مخصوصا در نور شدید ... استفاده از ----- uv و پلاریزه پیشنهاد میشه برای دوربین های سونی .
اینا رو گفتم تا یوقت بدون قضاوت نری برای خرید چیزی ... سعی کن بیشتر اطلاعات کسب کنی ... اگر هم h50 بگیری ناراضی نیستی هیچ ، خیلی هم راضیت نگه میداره .
موفق باشید ...
دیجی کال رو زیاد نگاه نکن ... کلا این دسته دوربین ها نیمه حرفه ای هستن .. حالا ادونست اماتور هم همون معنی رو داره ...
من چند وقتیه که متوجه شدم دوربین های پنا کلا امکاناتشون فقط سر تر در میاد ... اما تو کیفیت کم میارن از رقیبا ... حالا دقیقا نمیدونم چجوریه ...
سلام به دوستان SX10 باز (:
آقا چرا گزينه هاي S و A از روي SX10 حذف شده اند؟؟؟؟ اگر يكسري از دوستان مي گويند A جايش را به Av داده! يعني گزينه Av روي دوربين همان A است آيا اين صحت دارد؟؟ ضمنا گزينه C روي دوربين چيست؟؟ اين گزينه جديد است ..
متشكرم
كاويان
Last edited by Excel-VB; 12-12-2008 at 11:08. دليل: اشتباه در نام دوربين
سايت هاي معتبر در زمينه عكس و دوربين عكاسي:
dpreview
dcresource
pbase
cameralabs
اميدوارم مورد استفاده قرار گيرد
(در مورد سايت pbase عرض كنم كه عكس هايش Original نيستند و با حجم كم فقط براي ارائه از طرف اشخاص مختلف قرار داده شده اند ... يعني روي عكس هاي اين سايت نبايد دوربين آن را ملاك سنجش قرار دهيد!)
با احترام
كاويان
DSC-H9-------------------------------------------------------------------------------------------------- DSC-H50
Last edited by Senator_F; 11-12-2008 at 22:45.
یا قابلیت فوق العاده ی دیگه ای که توی H50 هست که واقعا حرف نداره تکنولوژی تصحیح محدوده ی دینامیکی تصویر هست که اگه ببینی این قالیت چیکار میکنه واقعا متعجب میشی ... چیزی که در دوربین های SLR هم
-==============================-
سلام دوست من
با تشكر مجدد از ريپلاي شما
اگر ممكنه راجع به تكنولوژي تصحيح محدوده ديناميكي تصوير توضيح بدهيد ممنون مي شوم ... چون با اين توضيحات شما قصدم براي خريد H50 تقريبا قطعي شده جز يك مورد كه فروشنده عكس هاي Sx10 را شارپتر از H50 مي دانست.
با احترام
كاويان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)