پس بازي عقب افتاده با ملوان كي برگزار ميشه .... به جان خودم ميندازن يه موقعه اي كه حال استقلال و بگيرن .
ولي هر كاري كنن ما قهرمانيم .
اول به پرسپوليس حال دادن ديدن گند زد حالا دارن به سپاهان حال ميدن......... نامردي تا چه حد آخه ه ه ه ه ه ه !!!
پس بازي عقب افتاده با ملوان كي برگزار ميشه .... به جان خودم ميندازن يه موقعه اي كه حال استقلال و بگيرن .
ولي هر كاري كنن ما قهرمانيم .
اول به پرسپوليس حال دادن ديدن گند زد حالا دارن به سپاهان حال ميدن......... نامردي تا چه حد آخه ه ه ه ه ه ه !!!
امروز استقلال ترکوند.عالی بود ولی داور پنالتیه اخر بازی!!!!!!!!نمیدونم به خاطر چی گرفت؟
اما تبریک 33 امتیازی شد استقلال.انشالله بازی با ملوان را میبریم.اونوقت دیگه چی میشه؟
امروز استقلال چند چند برد؟؟؟؟
من نتونستم ببینم!!!!!!!!
این برد رو به همگی تبریک میگم.ایشالا همین طوری ادامه داشته باشه تا قهرمانی
ما که نفهمیدیم کجاش پنالتی بود؟
ولی دلم بهحال صادقی سوخت بیچاره هم روحیش خراب شد هم کاپیتانب بهش کوفت شد.
راستی بازی بهدیمون با کیه؟
منم این برد شیرین رو به هواداران تبریک میگم.
فکر کنم بازی بعدی با ملوان باشه.
یا حق
منم به همه ی آبیا تبریک میگم
تیم دوباره داره به اوج برمیگرده
آقای mahn90 ممنون.ایشالا بازی های بعدی هم همین جوری با اقتدار ببریم.
ولي من فكر كنم باري بعديمون با صبا باشه
اینم لینک تصاویر بازی:
بازی بعدی هم با صبا باطری هستیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فيروز كريمي در پايان بازي امروز آبي پوشان مقابل برق شيراز ، در گفتگو با خبرنگار سايت رسمي باشگاه اعلام كرد : اگر بازي را مي باختيم و يا مساوي ميكرديم از وضعيت داوري و كميته داوران گله اي نداشتم اما چون بازي را برديم قصد دارم طي نامه اي به كمبته فني مراتب اعتراض خود را به وضعيت داوري بازي اعلام كنم و بگويم كه چرا بايد داوران در هر بازي حق استقلال را ضايع كنند ؟
خطايي كه روي برهاني انجام شد داخل محوطه جريمه بود و پنالتي برق شيراز نيز به هيچ عنوان درست نبود اما چون سه گل از حريف پيش افتاده بوديم داور به راحتي اين صحنه را پنالتي اعلام كرد و اين بر خلاف قوانين فوتبال حرفه اي است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)