آره هر فصل گند میزنه ولی نمیندازنش بیرون. تازه ازش خفن حمایت میکنن. چرا !!! نمیدونم!!!
خیلی ترسو بازی در میاره. شوا رو آورد تو مثلا ولی دوباره یه بازیکن تدافعی مثل امرسون رو آورد که خدای نکرده دفاعش ضعیف نشه. حالم ازش به هم میخوره. احمق کودن.
آره هر فصل گند میزنه ولی نمیندازنش بیرون. تازه ازش خفن حمایت میکنن. چرا !!! نمیدونم!!!
خیلی ترسو بازی در میاره. شوا رو آورد تو مثلا ولی دوباره یه بازیکن تدافعی مثل امرسون رو آورد که خدای نکرده دفاعش ضعیف نشه. حالم ازش به هم میخوره. احمق کودن.
مربی یعنی رافا بنیتز. حداقل خیلی حالیشه که چطور دفاع کنه و به موقعش گل بزنه نه مثل این ترسووووووو.
به نظر من مانچینی مربی خوبیه یا فان باستن یا ... فقط اینو بندازن بیرون.
این انجلوتی از اون خر شانسها هست تا بحث اخراجش مطرح میشه میلان دو تا بازی را می بره و مجدد بحث اخراجش کنار گذاشته میشه.
امیدوارم این بار یک فکر اساسی بکنند برای این تیم.
من بدم نمیاد ریکارد به میلان بیاد
من با همتون مخالفم
تمام تیم های بزرگ فراز و نشیب دارن ، همین دیشب چلسی به آرسنال در زمین خودش باخت یا رئال به ختافه و ...
بعضی مواقع کمی حوصله هم لازمه ، تازه اتفاق خاصی نیفتاده ، تیمهای بزرگ به این جور باخت ها احتیاج دارن
من قول می دم این تیم امسال با همین مربی قهرمان میشه
پس اینقدر جوش نزنین , به آینده امیدوار باشین...
بازی بعد ، در جام حذفی ( چهارشنبه )
Milan - lazio
Last edited by pmg_acmilan; 01-12-2008 at 12:28.
حرفت درست، ولی صحبت بچه ها اینه که چرا میلان با این همه مهره باید اینجوری بازی کنه ؟بعضی مواقع کمی حوصله هم لازمه ، تازه اتفاق خاصی نیفتاده ، تیمهای بزرگ به این جور باخت ها احتیاج دارن
به قول h_starboy چرا اینقدر ترسو بازی در میاره ؟ این همه مهره داره ! همشون هم آماده. پس چرا باید بازیهاش رو با 1 گل میبره ؟
یه همچین تیمی، باید با تیم های آخر جدول مساوی کنه ؟!
رایکارد مگه با رونالدینهو مشکل نداره ؟!من بدم نمیاد ریکارد به میلان بیاد
رایکارد بعضی وقتا الکی با بازیکن ها لج میکنه. ولی مربیه خوبیه..
كاملا تاييد ميشه
من به خاطر این بازی نگفتم بلکه ۲ فصله که موافق رفتنه آنجلوتیم. کلا از مربی های ترسو خوشم نمیاد. تا جلو میوفته زود یه مدافعی چیزی میاره تو تازه بعضی وقتها که عقب هم هستیم باز یه مهاجم میکشه بیرون یکی دیگه میاره. من دیدم تو این مواقع بازیکن دفاعی هم آورده. شاهکاره به خدا کاراش.حرفت درست، ولی صحبت بچه ها اینه که چرا میلان با این همه مهره باید اینجوری بازی کنه ؟
به قول h_starboy چرا اینقدر ترسو بازی در میاره ؟ این همه مهره داره ! همشون هم آماده. پس چرا باید بازیهاش رو با 1 گل میبره ؟
یه همچین تیمی، باید با تیم های آخر جدول مساوی کنه ؟!
البته قبول دارم بعضی وقت ها این کاراش خفن جواب داده ولی من اینجوری دوست ندارم.
میلان تو بحران هست
این بحران هم دو ساله گریبان تیم را گرفته
انجلوتی شاید مربی خوبی باشه اما دیگه دستش تو میلان رو شده
تیم نیاز به یک خون تازه داره
منم با این جمله موافقم..تیم نیاز به یک خون تازه داره
میلان خیلی ترسو بازی میکنه.
چلسی فطل قبل مورینیو رو داشت، مورینیویی که الآن تو اینتر کولاک کرده. ولی همین مورینیو فصل قبل خیلی با چلسی بد کار میکرد. الآن هم چلسی داره خوب کار میکنه و هم مورینیو..
میلان نیاز به یه شک داره. میلان خیلی تکراری شده ! باید انجلوتی رو عوض کنن.
من از آنجلوتی خیلی خوشم میاد، ولی به قول علیرضا، دیگه دست آنجلوتی رو شده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)