![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به افتخار قهرمانی زودهنگام پرسپلیس![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به افتخار قهرمانی زودهنگام پرسپلیس![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به هر حال اين تاكتيك سانتر مدافعين براي مهاجمين هيچ جاي دنيا حتي در شزايطي كه تيم عقبه مرسوم نيست .
اما تا دلت بخواد تو ليگ ايران اين مورد ديده ميشه .
فوتبال يه بازيه تيميه . يعني تمام خطوط بازي بايد در يه حمله موفق دخيل باشن . سانترهاي زياد پژمان نوري يا ساير مدافعين باعث مي شد عملا هافبك ها از دور خارج بشن . يعني يه خط مهم از جريان بازي خارج ميشه .
زماني كه تيم عقبه و چند دقيقه تا پايان بازي بيشتر نمونده جريانش فرق مي كنه .. اما زماني كه تيم مساويه و يا حتي عقبه ولي زمان زيادي از بازي مونده اين كار اصلا منطقي نيست . كيفيت بازي رو مياره پايين ..
در كل به نظر من اين بازي با ملوان بد ترين بازي تيمي پرسپوليس بود ..
اصلا تابلوئه كه وقتي فراز فاطمي 9 بازي ب تو تركيب نيست ولي يه دفعه دو تا بازي فيكس بازي مي كنه يعني قطبي از سمت سانتر از جناحين خوشش اومده ولو اينكه تا الان نتيجه درخشاني نداده ..
اما اون چيزي كه قطبي نشون داده من فكر مي كنم صد در صد اگر نتيجه نگيره اين سيستم و ديگه ادامه نمي ده .
ممنون ./
قابل شما رو نداشت![]()
خدا کنه سپاهان یه بازی دیگشم ببازه
کی با پرسپولیس بازی داره؟
شانس مال اون زمانيه كه استقلال تمام بازي هاشو دقيقه 93 گل مي زد .
اتفاقا فدراسيون مي خواست بازي ها رو 95 دقيقه اي كنه كه يه وقت نگن استقلا شانس مياره دقيقه 93 به بعد گل مي زنه .
خدا از اين شانسا به ما بده كه داور و فدراسيون و .. همه دست به دست هم بدن كه ما هم قهرمان جام حذفي بشيم..
=====
به نظر من به جاي اينكه به تيم پرسپوليس گير بديد شما ( جميع طرفداران استقلال ) بريد دعا كنيد تا تيمتون بيا د بالا ..
خوش باشيد .
شانس مال اون زمانيه كه استقلال تمام بازي هاشو دقيقه 93 گل مي زد .
اتفاقا فدراسيون مي خواست بازي ها رو 95 دقيقه اي كنه كه يه وقت نگن استقلا شانس مياره دقيقه 93 به بعد گل مي زنه .
خدا از اين شانسا به ما بده كه داور و فدراسيون و .. همه دست به دست هم بدن كه ما هم قهرمان جام حذفي بشيم..
سلام
متشکرم بی نهایت
خیلی جالب بود.
آخرین بازی نیم فصل با سپاهان بازی داریم
شما اس تق لالی ها خواهشا دیگه از شانس حرف نزنید
امروز که دیدیم جلوی ابومسلم کی شانس آورد
این هم به قول خودتون بازیهای آسو نتون بود که اینقدر درخشان کار کردید
ما تو مشهد سه تا زدیم به ابومسلم اونوقت شما از اول فصل تا حالا فقط یه برد تو استادیوم آزادی بدست آوردید
امروزم دیدین چجوری استقلال تونست مساوی بگیره .البته به نظر من حضور صمد (شانس)باعث شد استقلال بتونه مساوی بگیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)