آقا یه سوال این آزاد شانس قبولیمون چقدره؟!
ما که سراسری قبول نشدیم![]()
ما که سراسری قبول نشدیم![]()
من شنیدم برای قبولی آزاد در شهرستان ها فقط کافیه بری سر جلسه..!
امسال .. يعني پارسال كه 86 بود همينجوريش خوب قبولي داده بود اين تكميل ظرفيت هم كه اومد ديگه كسي نمونده بود كه قبول نشده باشه !
كافيه به قول دوستمون بري سر جلسه !! اما تهران و اطرف تهران قبوليش سخته ها !مثلا" من كه ساوه قبول شدم سخت بود
![]()
ما که سراسری قبول نشدیمای بابا...من شنیدم برای قبولی آزاد در شهرستان ها فقط کافیه بری سر جلسه..
این چه حرفی بود دیگه؟!
درست که توی خیلی از شهرستان ها قبولی راحت
ولی نمیشه به همه ی شهرستان ها و رشته ها تعمیم داد
جاهایی مثل اراک--نجف آباد--مشهد-- و ..
هست که قبول شدن توی رشته های مهندسیش( رشته های تجربی و انسانی رو نمیدونم)
کا ر راحتی نیست
با اینکه حتی این شهر ها از تهران هم دور هستند
ببخشید من بی مقدمه وارد این تاپیک میشم و سواله خودم رو می پرسم ما یه سوال:
شما برای کاردانی به کارشناسی کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید ( مدرسان شریف , ماهان و...) ؟!
دوست عزيز سلام الن نميشه كه ما بگيم كدوم آموزشگاه بهتره شما بايد خودتون توي چند تا اموزشگاه كه توي شهرتون هست حداقل يه جلسه شركت كني اونوقت خودت ميفهمي كه كدوم اموزشگاه بهتره ... چرا كه اساتيد در شهر هاي مختلف با هم تفاوت دارن
راستش یکی دیگه هم پارسه رو پیشنهاد کرده بود اما شهر ما شعبه ای از پارسه نداره !پارسه...........
درسته دوست عزیز اما منظور بنده تفاوت در استاد ها و یکسان نبودن درکیفیت شعبه های موسسات نبود من می خواستم سیستم و تست ها و غیره که یک موسسه به کار میگیره و در تمامی شعبه های یک موسسه مشترک هستند رو از زبان کسی که به اون جا رفته بشنوم !دوست عزيز سلام الن نميشه كه ما بگيم كدوم آموزشگاه بهتره شما بايد خودتون توي چند تا اموزشگاه كه توي شهرتون هست حداقل يه جلسه شركت كني اونوقت خودت ميفهمي كه كدوم اموزشگاه بهتره ... چرا كه اساتيد در شهر هاي مختلف با هم تفاوت دارن
سلام دوستان.
یه سوال خیلی مبتدی داشتم.
میخواستم ببینم من الان اگه رشته ی کاردانی فنی عمران-ساختمان های بتنی رو برم بعد از 2 سال توی کارشناسی میتونم گرایشم رو به مهندسی عمران-عمران عوض کنم؟؟؟
با سلام به تمام دوستان
فکر کنم ديگه دانشگاه آزاد از برگزاري اين آزمون پشيمون شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)