تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 124 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

داره خودمونی میشه x.b.o.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    raccoon city

پيش فرض

راسته که میگن هر کی فلگ شده باشه اگه هارد دیگه ای رو دستگاش بزاره دستگاه قبول نمی کنه؟لطفا سریع یکی جواب بده

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    raccoon city

پيش فرض

خواهشا یکی جواب منو بده

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

راسته که میگن هر کی فلگ شده باشه اگه هارد دیگه ای رو دستگاش بزاره دستگاه قبول نمی کنه؟لطفا سریع یکی جواب بده
    نه دوست عزیز همچین چیزی نیست..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به کل دوستان فروم، آقا امسال این بازیهای که میان خیلی توپن،ما هم که پارسال کامپیوترو ارتقاء دادم،اما الآن می بینم که نمی تونم که بازیارو با بالاترین کیفیت اجرا کنم،مخصوصا بازی هایی که نوامبر امسال میان،میخواستم بپرسم،اگه من الآن xbox بگیرم به راحتی می تونم با بازیای کپی به لایو وصل بشم و مولتی پلیر بازی کنم؟ این قضیه فلگ و بن این چیزا که پیش نمیاد؟ مشکلی که ایجاد نمی شه؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به کل دوستان فروم، آقا امسال این بازیهای که میان خیلی توپن،ما هم که پارسال کامپیوترو ارتقاء دادم،اما الآن می بینم که نمی تونم که بازیارو با بالاترین کیفیت اجرا کنم،مخصوصا بازی هایی که نوامبر امسال میان،میخواستم بپرسم،اگه من الآن xbox بگیرم به راحتی می تونم با بازیای کپی به لایو وصل بشم و مولتی پلیر بازی کنم؟ این قضیه فلگ و بن این چیزا که پیش نمیاد؟ مشکلی که ایجاد نمی شه؟
    اولا،الان کانکت نشید به خاطر آپدیت جدید،حداقل تا وقتی که lt2 بیاد.
    دوما،با بازی های کپی،تا قبل از این 98% بچه های ایرانی در لایو بازی میکردن،اما حالا به خاطر امتحانات و همین آپدیت حدودا 1/8 شدن!!!خب،حدود 90% بچه ها در بن ویو ها بن میشن،اما خود من تا حالا از یکی از بن ویو ها جون سالم به در بردم در ضمن،مایکروسافت تقریبا سیاست بن رو عوض کرده....
    بگذریم،شما سعی کنید بازیهاتون رو یا ازجایی که خریداری میکنید بگید برای لایو میخوام و safe یا همون stealth باشه،یا خودتون اگر دانلود میکنید یا به نظرتون حوصله دارید بازیهاتون رو safe کنید، هر زمانی که کانکت شدید، هیچ وقت از xboxlive labs استفاده نکنید، هیچگاه بازی غیر safe نزارید و باز هم میگم تا اومدن lt2 صبر کنید.....شما که هنوز نرفتید لایو،یکم دیگه هم صبر کنید....
    در ضمن،به دلیل اینکه پیدا کردن بچه های لایو ایرانی یکم سخته،گیمر تگم رو میدم،هروقت (1 ماه...2ماه یا...)که کانکت شدید،Add کنید من رو تا با بچه ها آشنا کنم شما رو سوالاتتون رو هم درباره xbl یا از Xbox forums یا همینجا بپرسید،اینجا میتونم درباره بازی کپی کمک کنم،ولی اونجا جون ساپورتر فارسی زبانان هستم،نمیشه....

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    raccoon city

پيش فرض

سلام خسته نباشید,من وقتی lunch میزنم موارد ss...وDMI...سبزن ولی دوتای دیگه هیچ رنگی ندارن و نوشته ی بیرنگی اند.ولی در اخرش نوشت BASIC STEALTH CHECK PASSED! با این میتونم برم تو لایو؟ در ضمن بازی مورتال کامبت هستش.خیلی خیلی ممنون

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام خسته نباشید,من وقتی lunch میزنم موارد ss...وDMI...سبزن ولی دوتای دیگه هیچ رنگی ندارن و نوشته ی بیرنگی اند.ولی در اخرش نوشت BASIC STEALTH CHECK PASSED! با این میتونم برم تو لایو؟ در ضمن بازی مورتال کامبت هستش.خیلی خیلی ممنون
    اینارو نمیدونم ولی الان به هیچ وجه وصل نشو به لایو
    اصلا

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    raccoon city

پيش فرض

ما که فلگ شدیم,پس باید نهایت استفادرو از لایو ببریم

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما که فلگ شدیم,پس باید نهایت استفادرو از لایو ببریم
    چرا همچین حرفی میزنید؟از کجا میدونید که فلگ شدید؟ من میتونم بهتون قول بدم که بن نمیشید،(قول میدم)...
    در ضمن،اگر به لایو کانکت هستید،Gamertag تون رو به من بفرستید (یا مسیج بدید)
    گیمر تگ من:
    Noble SOT

10. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان از کی میشه رفت لایو؟؟؟ واس لایو باید بازی رو Stealth کنم؟؟؟ دقیقا چی کار می کنه رو بازی این Stealth؟؟؟ اون وخ یه بازی که از بازار گرفتم رو میشه باش لایو زد یا نه؟؟؟ باید خودم Stealth کنم؟؟؟ واس Stealth کردن باید ایمیج بگیرم تو پی سی یه کرمی بریزم دوباره بزنم رو دی وی دی؟؟؟ ساری هیچی از لایو نمی دونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •