راسته که میگن هر کی فلگ شده باشه اگه هارد دیگه ای رو دستگاش بزاره دستگاه قبول نمی کنه؟لطفا سریع یکی جواب بده
راسته که میگن هر کی فلگ شده باشه اگه هارد دیگه ای رو دستگاش بزاره دستگاه قبول نمی کنه؟لطفا سریع یکی جواب بده
نه دوست عزیز همچین چیزی نیست..راسته که میگن هر کی فلگ شده باشه اگه هارد دیگه ای رو دستگاش بزاره دستگاه قبول نمی کنه؟لطفا سریع یکی جواب بده
سلام به کل دوستان فروم، آقا امسال این بازیهای که میان خیلی توپن،ما هم که پارسال کامپیوترو ارتقاء دادم،اما الآن می بینم که نمی تونم که بازیارو با بالاترین کیفیت اجرا کنم،مخصوصا بازی هایی که نوامبر امسال میان،میخواستم بپرسم،اگه من الآن xbox بگیرم به راحتی می تونم با بازیای کپی به لایو وصل بشم و مولتی پلیر بازی کنم؟ این قضیه فلگ و بن این چیزا که پیش نمیاد؟ مشکلی که ایجاد نمی شه؟
اولا،الان کانکت نشید به خاطر آپدیت جدید،حداقل تا وقتی که lt2 بیاد.
دوما،با بازی های کپی،تا قبل از این 98% بچه های ایرانی در لایو بازی میکردن،اما حالا به خاطر امتحانات و همین آپدیت حدودا 1/8 شدن!!!خب،حدود 90% بچه ها در بن ویو ها بن میشن،اما خود من تا حالا از یکی از بن ویو ها جون سالم به در بردمدر ضمن،مایکروسافت تقریبا سیاست بن رو عوض کرده....
بگذریم،شما سعی کنید بازیهاتون رو یا ازجایی که خریداری میکنید بگید برای لایو میخوام و safe یا همون stealth باشه،یا خودتون اگر دانلود میکنید یا به نظرتون حوصله دارید بازیهاتون رو safe کنید، هر زمانی که کانکت شدید، هیچ وقت از xboxlive labs استفاده نکنید، هیچگاه بازی غیر safe نزارید و باز هم میگم تا اومدن lt2 صبر کنید.....شما که هنوز نرفتید لایو،یکم دیگه هم صبر کنید....
در ضمن،به دلیل اینکه پیدا کردن بچه های لایو ایرانی یکم سخته،گیمر تگم رو میدم،هروقت (1 ماه...2ماه یا...)که کانکت شدید،Add کنید من رو تا با بچه ها آشنا کنم شما روسوالاتتون رو هم درباره xbl یا از Xbox forums یا همینجا بپرسید،اینجا میتونم درباره بازی کپی کمک کنم،ولی اونجا جون ساپورتر فارسی زبانان هستم،نمیشه....
![]()
سلام خسته نباشید,من وقتی lunch میزنم موارد ss...وDMI...سبزن ولی دوتای دیگه هیچ رنگی ندارن و نوشته ی بیرنگی اند.ولی در اخرش نوشت BASIC STEALTH CHECK PASSED! با این میتونم برم تو لایو؟ در ضمن بازی مورتال کامبت هستش.خیلی خیلی ممنون![]()
اینارو نمیدونم ولی الان به هیچ وجه وصل نشو به لایو
اصلا
ما که فلگ شدیم,پس باید نهایت استفادرو از لایو ببریم
![]()
چرا همچین حرفی میزنید؟از کجا میدونید که فلگ شدید؟ من میتونم بهتون قول بدم که بن نمیشید،(قول میدم)...
در ضمن،اگر به لایو کانکت هستید،Gamertag تون رو به من بفرستید (یا مسیج بدید)
گیمر تگ من:
Noble SOT
دوستان از کی میشه رفت لایو؟؟؟ واس لایو باید بازی رو Stealth کنم؟؟؟ دقیقا چی کار می کنه رو بازی این Stealth؟؟؟ اون وخ یه بازی که از بازار گرفتم رو میشه باش لایو زد یا نه؟؟؟ باید خودم Stealth کنم؟؟؟ واس Stealth کردن باید ایمیج بگیرم تو پی سی یه کرمی بریزم دوباره بزنم رو دی وی دی؟؟؟ ساری هیچی از لایو نمی دونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)