اونجور که تو مدرسه به ما گفتن رشته ی هوا فضا به جز پروژه های تحقیقاتی برای کار تو ایران فقط بدرد شرکت ها ی هلیکوپتر سازی میخوره که فقط دو تا شرکت "بل" و "قدس" در ایران برای اینکار هستن، که خب طبیعتا ظرفیت استخدام اونا هم محدوده
اونجور که تو مدرسه به ما گفتن رشته ی هوا فضا به جز پروژه های تحقیقاتی برای کار تو ایران فقط بدرد شرکت ها ی هلیکوپتر سازی میخوره که فقط دو تا شرکت "بل" و "قدس" در ایران برای اینکار هستن، که خب طبیعتا ظرفیت استخدام اونا هم محدوده
دوستان دوباره سلام .
به نظر شما بين رشته هاي زير كدوم يك از همه بهتره ؟ (علاقه من بشتر به نرم افزار و برق )
نرم افزار اميركبير ------- it اميركبير --------- مكانيك علم و صنعت ------- برق خواجه نصير
منتظرم باي
دوستان فرق رشته ی کامپیوتر با رشته ی علوم کامپیوتر چیه ؟؟ شنیدم درگیریش با ریاضی زیاده ، میخواستم بدونم به اندازه ی برق یا ریاضی کاربردی هست یا نه، یعنی به اندازه ی اونا سخته ؟؟؟![]()
Last edited by Milikan; 03-08-2008 at 16:26.
سلام
من رتبه 10337 منطقه 2 آوردم.![]()
ميخواستم بپرسم آيا ميتونم با اين رتبه برق يا مكانيك يا كامپيوتر دانشگاه گيلان (روزانه/شبانه) قبول شم؟؟ (بومي گيلان هستم)
رتبم تو زيرگروه 1 هم 9985 شد.
اليته من تو كنكور زبان هم شركت كردم و رتبه 738 آوردم ولي از آينده زبان خوشم نمياد چون آخرش يا مترجم ميشي يا معلم كه من به هيچ كدوم علاقه ندارم.
درضمن يه سؤال ديگه هم دارم: اينكه ميگن 68يها فقط يك بار ميتونن كنكور بدن درسته؟! يعني ما بايد سال ديگه اعزام بشيم؟!!![]()
Last edited by nima84; 03-08-2008 at 18:27.
من رتبم 1 شده میخواستم ببینم کجا قبول میشم!![]()
بعید میدونم با این رتبه ای که داری جایی بتونی قبول بشی!!![]()
مدیریت صنعتی زابل پیام نور اگه بیاری کلاتو بنداز هوا![]()
ممنون بفرست به ایمیلم یا جایی آپلود کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممممممممممممممممننننننننن ننننننننووووووووووووووننن نننننننننننننن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)