تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 87 از 242 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه payami4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دیشب برای من یه مشکلی پیش اومد . لطفا راهنمایی کنید .
    وقتی می خوام داخل Ram بشم - TransFlash میگه که کارت قفل شده و برای باز شدن هم باید کد داد ..
    این کد نمی دونم چیه و اصلا چرا اینجوری شد ... کاتالوگ رو خوندم .. فقط دو تا کد 1234 و 000000 برای باز کردن قفل ها در تنظیم اولیه تعریف شده بود که . برای این مسئله کارساز نبودن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

عزیز چند گرفتی؟؟ remote این گوشی با موتو که سازگار نیستش!!!هستشاگه یه دونه مخصوص خودش گیر بیاد خوبه
    این هندزفری بخوبی با گوشی A1200 کار میکنه و شماره تماس گیرنده رو هم نشون میده ولی مشخصات آهنگ رو بر خلاف گفته سایت نشون نمیده (احتمالا فقط در این گوشی این جوریه)
    اما بخوبی به آهنگ قبلی و بعدی بوسیله ریموت میشه پرش کرد و صدا رو کم و زیاد کرد.
    قیمت این هندزفری در علاالدین دوروبر 50 تا 55 تومن هست ولی من دست دو رو 35 تومن گرفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

آقایون دست همگی درد نکنه
    فقط یه سوال دیگه ، اگه صداش توی اسپیکر ضعیفه توی هد فون برای گوش کردن MP3 چطوره ؟
    صداش خوبه ؟ اگه خوبه در حد چه گوشیاییه ، چون آدم نمیخواد با موزیک گوشیش جار بزنه که اکثراً برای من خودمم با هدفون میخوام گوش بدم که اگه تو هدفون خوب باشه نیازی به Speaker نیست (لطفاً صدای هدفون را از نظر اول کیفیت و بعد بلندی توضیح بدین ممنون میشم.)
    مرسی از همگی
    ببین من خودم واسه گوش دادن موزیک از mp3player استفاده میکنم چون هیچ وقت یه گوشی هر چقدر هم خوب باشه از این بابت ارضام نمیکنه.حالا این گوششی کلا تو این نظر ضعیفه به نظر من حالا شاید هدستش هم موثره از سرکار anahita60 بپرسید ببینید از کیفیتش با هدست جدید راضی هستند یا نه.
    سلام دوستان
    دیشب برای من یه مشکلی پیش اومد . لطفا راهنمایی کنید .
    وقتی می خوام داخل Ram بشم - TransFlash میگه که کارت قفل شده و برای باز شدن هم باید کد داد ..
    این کد نمی دونم چیه و اصلا چرا اینجوری شد ... کاتالوگ رو خوندم .. فقط دو تا کد 1234 و 000000 برای باز کردن قفل ها در تنظیم اولیه تعریف شده بود که . برای این مسئله کارساز نبودن ؟
    1234 مال فون لاک و 000000 مال سکیورتی کد هستش فکر کنم مال مموری 123456 باشه.مطمئن نیستم.

داره خودمونی میشه payami4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه 123456 نیست . دوستان کسی می دونه؟

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من امشب میرم مسافرت بعدش شما تو پ.خ بگو کجایی تا برات پستش کنم.
    دمت گرم برادر خیلی حال دادی
    آدرسم رو برات مینوسم (تو پیغام خصوصی )

یا علی

داره خودمونی میشه adame_haji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

sasan_20800
    جان نظر من عوض شد

خداییش مشکل گوشی من یکی حل شد .
    من این برنامه Winamp جدید رو با آپ دیتش گرفتم وقتی گوشی بالا میاد یه بار که برنامه Winamp رو باز میکنم و میبندم تمام صداهای گوشی از قبل صدا اسپیکر صدا گوشی موثع صحبت کردن با افراد . صدای SMS و صدای کلیک کردن روی صفحه 5-6 برابر شده !!!! ( خدا شاهده)
    جوی که امروز توی مهمونی وقتی گوشیم زنگ زد خودم خجالت کشیدم اینقدر صدایش بلنده .
    خداییش امروز کلی ذوق مرگ شدم .
    ولی هر بار که ریستارت میکنی باید دوباره وین آمپ رو بازکنی و ببندی . به همین راحتی

sasan_20800 جان اما قبل از تقویت صدا HeadSet ش خیلی خوب بود . صدای فوق العاده رسا و با پخش خیلی زنده موسیقی رو توی مغز آدم فرو میککنه . اما بعد از تقویت این هدست هیچ تغییری نکرده (چون دیگه نیازی به تقویت نبود . چون خیلی صداش عالی بود .

خداییش سرعت گوشی که مرگه تاچ اسکرین و پن تاچ که هست شکل ضاهریش هم که خیلی فوق العادست . صداش هم که خیلی خفن شده . دیگه چی از این بهتر .

راستی برای اون دوستمون که در جواب دوست دیگمون که گفته بود در مورد برتری LCD گوشی A1200 نسبت به N73 اغراق کردی باید بگم که خودم شخصا تست کردم . یه عکس که توی دوتا گوشی ها بود رو باز کردم و توی A1200 طبق معمول BackLight روی 100 بود . حدود 7-8 درصد رنگها شفاف تر و زنده تر از N73 بود . بعد از اینکه کل گوشی N73 راجع به LCD خوابیده شد من طبق گفته یکی از دوستامن توی همین تاپیک دکمه سبز رو 2 ثانیه نگه داشم و بعد نور گوشی 10 درصد بیشتر شد (Extra) توی این حالت تفاوت از 8 درصد رفت توی 18 درصد !!!! یعنی N73 پر

اما راجع به صدای N73 , A1200 .باید گفت صدای N73 بعلت دو اسپیکره بودن خیلی زنده تره اما مقدار ولومش در حالت عادی N73 رو ولوم آخر و A1200 تقویت شده به راحتی برابری میکنه . ولی اگه N73 اگولایزراشو تا ته ببره بالا اونجاست که دیگه آدم باید بره بالای پشت بوم چاه عمیق بزنه تا ضایع نشه !!!!!

راجع به عکاسی در شب هم A1200 از لحاظ رنگ و لعاب خیلی سر تره نسبت به همه گوشی ها چه برسه به N73. ولی توی روز عکسها N73 خیلی شفاف تره حالا 3 مگا پیکسلش بماند .

sasan_20800 جان بنظر من تا توی علائدین این گوشی تموم نشده برو بخر . چون 6-7 روز پیش که من خریدم فقط یه مغازه توی علاعدین داشت . اونم 5 تا بیشتر نداشت . توی علائدین وسطاش سمت چپ . گالری شهر گل 2 . البته پک هاش بازه . گارانتی مزخرفی میده . توی پکش 1دونه سیدیه 2 تا قلم - 1 باطری - 2 تا گوشی . نه ببخشید اشتباه شد یدونه گوشی (خوشجال شدی ها . فکر کردی یدونش زاپاسه !!!!)

یا علی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض ایجاد پلی لیست برای winamp

سلام.
    یه فایل note توی گوشی باز کنید و همونجور خالی سیوش کنید.
    حال rename کنید و پسوندشو بزارید m3u.
    حالا از تو برنامه میتونید پلی لیستتونو روش سیو کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض ورژن جدید winamp

تغییرات :
    اون صفحه چینی اولش نمیاد.
    فول اسکرین شده.
    اسکین های بیشتری روش هست.
    و....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض تغییر رنگ فونت در تم

فایل *.pskn با برنامه note داخل گوشی(کامپیوتر نه!!) باز کنید حالا توش مقدار اعداد برای گزینه های مورد نظرتونو تغییر بدید.

داره خودمونی میشه sasan_20800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

sasan_20800
    جان نظر من عوض شد

خداییش مشکل گوشی من یکی حل شد .
    من این برنامه Winamp جدید رو با آپ دیتش گرفتم وقتی گوشی بالا میاد یه بار که برنامه Winamp رو باز میکنم و میبندم تمام صداهای گوشی از قبل صدا اسپیکر صدا گوشی موثع صحبت کردن با افراد . صدای SMS و صدای کلیک کردن روی صفحه 5-6 برابر شده !!!! ( خدا شاهده)
    جوی که امروز توی مهمونی وقتی گوشیم زنگ زد خودم خجالت کشیدم اینقدر صدایش بلنده .
    خداییش امروز کلی ذوق مرگ شدم .
    ولی هر بار که ریستارت میکنی باید دوباره وین آمپ رو بازکنی و ببندی . به همین راحتی

sasan_20800 جان اما قبل از تقویت صدا HeadSet ش خیلی خوب بود . صدای فوق العاده رسا و با پخش خیلی زنده موسیقی رو توی مغز آدم فرو میککنه . اما بعد از تقویت این هدست هیچ تغییری نکرده (چون دیگه نیازی به تقویت نبود . چون خیلی صداش عالی بود .

خداییش سرعت گوشی که مرگه تاچ اسکرین و پن تاچ که هست شکل ضاهریش هم که خیلی فوق العادست . صداش هم که خیلی خفن شده . دیگه چی از این بهتر .

راستی برای اون دوستمون که در جواب دوست دیگمون که گفته بود در مورد برتری LCD گوشی A1200 نسبت به N73 اغراق کردی باید بگم که خودم شخصا تست کردم . یه عکس که توی دوتا گوشی ها بود رو باز کردم و توی A1200 طبق معمول BackLight روی 100 بود . حدود 7-8 درصد رنگها شفاف تر و زنده تر از N73 بود . بعد از اینکه کل گوشی N73 راجع به LCD خوابیده شد من طبق گفته یکی از دوستامن توی همین تاپیک دکمه سبز رو 2 ثانیه نگه داشم و بعد نور گوشی 10 درصد بیشتر شد (Extra) توی این حالت تفاوت از 8 درصد رفت توی 18 درصد !!!! یعنی N73 پر

اما راجع به صدای N73 , A1200 .باید گفت صدای N73 بعلت دو اسپیکره بودن خیلی زنده تره اما مقدار ولومش در حالت عادی N73 رو ولوم آخر و A1200 تقویت شده به راحتی برابری میکنه . ولی اگه N73 اگولایزراشو تا ته ببره بالا اونجاست که دیگه آدم باید بره بالای پشت بوم چاه عمیق بزنه تا ضایع نشه !!!!!

راجع به عکاسی در شب هم A1200 از لحاظ رنگ و لعاب خیلی سر تره نسبت به همه گوشی ها چه برسه به N73. ولی توی روز عکسها N73 خیلی شفاف تره حالا 3 مگا پیکسلش بماند .

sasan_20800 جان بنظر من تا توی علائدین این گوشی تموم نشده برو بخر . چون 6-7 روز پیش که من خریدم فقط یه مغازه توی علاعدین داشت . اونم 5 تا بیشتر نداشت . توی علائدین وسطاش سمت چپ . گالری شهر گل 2 . البته پک هاش بازه . گارانتی مزخرفی میده . توی پکش 1دونه سیدیه 2 تا قلم - 1 باطری - 2 تا گوشی . نه ببخشید اشتباه شد یدونه گوشی (خوشجال شدی ها . فکر کردی یدونش زاپاسه !!!!)

یا علی
    حاجی جون دستت درد نکنه
    مرسی که کمک کردین، یه سوال : موقعی که در گوشی بستس، میشه فیلم پخش کرد ؟ (البته فکر میکنم که آهنگ موردی نداشته باشه)
    اگه میشه اون لوگوی موتورولا روش نمیاد ؟ یا اینکه فقط باید با در باز فیلم نگاه کنی ؟

راستی اگه میتونید شمارتونو برام تو پیغام خصوصی بذارید که کارتون دارم. ممنون میشم
    Last edited by sasan_20800; 29-09-2007 at 11:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •