تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 87 از 285 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها میخواستم سوال کنم اونایی که سنجش امتحان میدن وقت می کنن هر دفعه از اول بخونن یا فقط همون قسمت جدید رو میخونن .ممنون اگه یکی جواب مارو بده
    شما تو دفعه ي اول تست هاي مهم رو علامت بزن و خلاصه نويسي كن و بعد براي امتحان بعدي اگه وقت كم اومد فقط خلاسه ها و تست هاي مهم رو علامت بزن...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما روزی چند ساعت درس می خونید؟
    اگه مدرسه ميري روزاي مدرسه اي 5 ساعت(البته خودم هنوز 3 ساعت ولي دارم زيادش ميكنم) و روزاي تعطيل 10 ساعت(كه من خودم هنوز 5 ساعت ولي بايد زيادش كنم) درس بخون...اگه استعدادت در حد معمولي باشه و پايت هم خيلي بد نباشه الآن هم كه شروع بكني رتبت زير هزار ميشه... البته اگه همين الآن شروع كني (نه فردا) اگه نميتوني اينقدر بخوني كم كم به اون حد مناسب كه گفتم برسون....در ضمن مواقع نا اميدي به هدفت فكر كن ولي مواقع مطالعه هرگز... دفتر برنامه ريزي به روش قلم چي (كانون) شديدا توصيه ميشه... چون ساعات خالص مطالعه رو نشون ميده... كم تر به دور و بر كامپيوتر رفتن خيلي مهمه كه من خودم در اين مورد هنوز خيلي موفق نيستم.... توي كانون يا اينجور موسساتي كه امتحاناشون زيادن حتما ثبت نام كن(مخصوصا اگه مدرسه نميري)... در ضمن گوشي تلفن همراه از عوامل اصلي عدم مطالعه مناسب در بعضي افراد از جمله خود من هست ....
    موفق باشي...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی من امسال پیشم (غیر حضوری )از 28/3 تا امروز روزی 15 ساعت خوندم (حتی 1 روز هم جا نیافتاده تا حالا (بگو ماشا..) ) اگه میخوای به هدفت برسی باید براش ارزش قائل بشی .راستی من حتی اختصاصی هام هم خودم میخونم (یه چیزی بهتون میگم بین خودمون بمونه اگه میخوای قبول شی دور قلم چی با کلاس کنکور خط بکش .حرف من نیست حرف هر کی که 1 سال کنکور داده.
    هیچ سخت نیست اگه درساتو خودت بخونی (تازه کلی هم کتاب بغلته(فقط اندیشه)) نتیجش اینه که اول ابان هر درس خوندی وبراش 1 کتاب تست زدی پس خواستین ترم دوم شما هم امتحان کنید .

داره خودمونی میشه kelpasabidomb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12 تاييد ميشه

یه کسی بیاد بگه من روزی 10 ساعت درس میخونم من برم خودمو بن کنم ! دی

دوستای من در کنار درس خوندن حتما حتما حتما باید یه کاری که مورد علاقه تونه انجام بدین مثلا روزی یه جلسه عصر برین باشگاه و چه میدونم بیاین اینجا بگردین خلاصه زیاد هم سخت نگیرین چون اگه سخت بگیرین سخت میگیره ....

خوش باشین
    اقا من روزي 10 ساعت درس ميخونم خوبه Kolubive جان

البته شوخي كردم ها ولي راست هم گفتم

ميدونم كه همه دوست دارن بدونن بقيه چقدر درس ميخونن تا به خودشون بيان و بشينن درس بخونن

باشه خيالي نيست من طرز درس خوندن خودمو ميگم براتون تا بعضي ها كه هنوز ........ درس خوندن رو ندارن

به خودشون بيان.

ولي يه چيزي رو بگم كه نه مسخره كنيد نه بگيد عجب خري ميزنه نه بگيد اين فكر ميكنه داره درس ميخونه و ...
    باشه؟

من از 6 هفته پيش شروع كردم (خوب بعضيا از تابستون شروع كردن من نه ) دوسه هفته اول خوب نبود ولي

الان ميانگين اين 6 هفته شده 43 ساعت در هفته ( البته من فارغ الاتحصيلم ها) شايد كم باشه شايدم زياد

فعلا اين تو توانمه

متوسط روزانه در هفته 6 تا 7 ساعت در روزه البته بگم كه ميانگين ها بعضي روزا تا 10 - 11 ساعت هم خونديم

ها ولي بعضي روزا هم كه حسش نبود نميشد خوند (اينو واسه خاطره اق Kolubive گفتم)

همه ميگن و همه ميدونن كه دو سه روز آخر هفته همه كم ميارن و وله وله‌ي درس

ولي من به همه ميگم كه همين دو سه روز آخر اگه درس بخونن خيلي از بقيه جلو ميفتن ختي از اونايي كه قبل

از شما شروع كردن پس دو سه روز آخر هفته رو هيچ وقت از دست ندين

و اين هم تاييد ميشه كه كاري كه دوست داريد رو حتما انجام بدين حتي 4 خونه رو هم ببينين ولي زياده روي

نكنين

از نظر من حداكثر دوساعت تلوزيزيون نگاه كنيد بسه نه بيشتر اينترنت هم جزو تلويزيون ديدن حساب كنيد ها

دفتر برنامه ريزي قلم چي هم صددرصد تاكيد ميشه حتي اگه نميريد به آزمون هاي قلم چي اونو تهيه كنيد

چند تا كتاب هم معرفي ميكنم كه حتما اگه وقت كرديد بخريد بخونيد خيلي عالين

قبل از كتاب بگم كه اگه تونستيد نوارهاي دوره‌ي شكوفايي جوانان و نوجوانان دكتر آزمنديان رو تهيه كنيد خيلي

محشر ميشه من رو متحول كرده خدايي( ميتونيد به اين شماره زنگ بزيد و تقاضا كنيد 021-22043081 )

حالا كتاب هايي كه متحولتون ميكنه: اول از همه كتاب تكنولژي فكر (1) و (2) اثر دكتر ازمنديان

بعد كتاب بيانديشيد و ثروتمند شويد آقاي ناپلئون هيل بعدش هم كتاب جادوي فكر بزرگ كه خيلي مشهوره

اين كتابها 100 % به خصوص نوارهاي دكتر آزمنديان و سي دي تصويريش ، شما رو متحول خواهد كرد

خوب ديگه زياد حرف زدم خواستم يه راهنمايي بكنم تا شايد بقيه ( اونايي كه وضعشون خوب نيست) خودشونو

با كار هاي من مقايسه كنن و به خودشون بيان( البته فكر نكين من شاهكارم ها نه به عنوان يه مصداق گفتم )

اميدوارم بهره ببريد

داره خودمونی میشه kelpasabidomb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12 درسته

اگه مدرسه ميري روزاي مدرسه اي 5 ساعت(البته خودم هنوز 3 ساعت ولي دارم زيادش ميكنم) و روزاي تعطيل 10 ساعت(كه من خودم هنوز 5 ساعت ولي بايد زيادش كنم) درس بخون...اگه استعدادت در حد معمولي باشه و پايت هم خيلي بد نباشه الآن هم كه شروع بكني رتبت زير هزار ميشه... البته اگه همين الآن شروع كني (نه فردا) اگه نميتوني اينقدر بخوني كم كم به اون حد مناسب كه گفتم برسون....در ضمن مواقع نا اميدي به هدفت فكر كن ولي مواقع مطالعه هرگز... دفتر برنامه ريزي به روش قلم چي (كانون) شديدا توصيه ميشه... چون ساعات خالص مطالعه رو نشون ميده... كم تر به دور و بر كامپيوتر رفتن خيلي مهمه كه من خودم در اين مورد هنوز خيلي موفق نيستم.... توي كانون يا اينجور موسساتي كه امتحاناشون زيادن حتما ثبت نام كن(مخصوصا اگه مدرسه نميري)... در ضمن گوشي تلفن همراه از عوامل اصلي عدم مطالعه مناسب در بعضي افراد از جمله خود من هست ....
    موفق باشي...

به گفته قلم چي ساعت مطالعه برا اونايي كه ميرن مدرسه بين 30 تا 40 ساعت در هفته

و فارغ التحصيل ها بين 60 تا 90 ساعت در هفته است

اگه به اين معيار ها نرسيديد خودتون رو سرزنش نكنين چون اين كار از عهده هر كسي بر نمياد

كم كم ميرسيد به اين منوال

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

موفق باشي...
    OK

ممنون از توضیحاتت

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام برو بچ کنکوری !
    بابا مگه درسای پیش میزاره برا درسای پایه هم وقت بزاریم ! همش امتحان .. امتحان ! من خودم که تا حالا نه حسابان خوندم نه ریاضی 2 ! فیزیک هم یه چیزی تو این مایه ها ! من روزی 6 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم اصلا در توانم نیس ! خیلی زود خسته میشم ! تازه کلاسام هم نمیزارن ! مثلا همین امروز ، ساعت 6:30 اومدم خونه ! وقتی هم میام که مثه جنازه میمونم ! قلم چی هم با این مسخره بازیاش شده غوز بالا غوز ! نمیدونم کلاسور ارزیابی و کتاب کارو و فلان و بهمان ! تازه روز آزمون هم که کلی وقتمونو واسه چیزای مسخره میگیرن ( مثه پر کردن فلان نظر خواهی ، .... ) !!!!
    کلا نتیجه میگیرم من امسال کنکور رشته ی دل خواهم رو قبول نمیشم !

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم تونستم ساعتای خوندنمو در هفته به 40 ساعت خیلی خیلی نزدیک کنم(مدرسه هم می رم)

انشاءالله که بتونم تا کنکور دووم بیارم.

به امید موفقیت همه در کنکور...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چند تا كتاب هم معرفي ميكنم كه حتما اگه وقت كرديد بخريد بخونيد خيلي عالين

قبل از كتاب بگم كه اگه تونستيد نوارهاي دوره‌ي شكوفايي جوانان و نوجوانان دكتر آزمنديان رو تهيه كنيد خيلي

محشر ميشه من رو متحول كرده خدايي( ميتونيد به اين شماره زنگ بزيد و تقاضا كنيد 021-22043081 )

حالا كتاب هايي كه متحولتون ميكنه: اول از همه كتاب تكنولژي فكر (1) و (2) اثر دكتر ازمنديان

بعد كتاب بيانديشيد و ثروتمند شويد آقاي ناپلئون هيل بعدش هم كتاب جادوي فكر بزرگ كه خيلي مشهوره

اين كتابها 100 % به خصوص نوارهاي دكتر آزمنديان و سي دي تصويريش ، شما رو متحول خواهد كرد

خوب ديگه زياد حرف زدم خواستم يه راهنمايي بكنم تا شايد بقيه ( اونايي كه وضعشون خوب نيست) خودشونو

با كار هاي من مقايسه كنن و به خودشون بيان( البته فكر نكين من شاهكارم ها نه به عنوان يه مصداق گفتم )

اميدوارم بهره ببريد
    البته بهتره وقتي كه روي مطالعهي اين كتاب ها ميگذاريد رو درس بخونيد...چون اين چيزا رو معمولا همه ميدونن...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام برو بچ کنکوری !
    بابا مگه درسای پیش میزاره برا درسای پایه هم وقت بزاریم ! همش امتحان .. امتحان ! من خودم که تا حالا نه حسابان خوندم نه ریاضی 2 ! فیزیک هم یه چیزی تو این مایه ها ! من روزی 6 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم اصلا در توانم نیس ! خیلی زود خسته میشم ! تازه کلاسام هم نمیزارن ! مثلا همین امروز ، ساعت 6:30 اومدم خونه ! وقتی هم میام که مثه جنازه میمونم ! قلم چی هم با این مسخره بازیاش شده غوز بالا غوز ! نمیدونم کلاسور ارزیابی و کتاب کارو و فلان و بهمان ! تازه روز آزمون هم که کلی وقتمونو واسه چیزای مسخره میگیرن ( مثه پر کردن فلان نظر خواهی ، .... ) !!!!
    کلا نتیجه میگیرم من امسال کنکور رشته ی دل خواهم رو قبول نمیشم !
    منم تقريبا همين جوري هستم... روش كانون براي آمادگي كنكور رو ولش كن.آدم رو ديوونه ميكنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •