من کلی یه چیز بگم آدم بسیار با اخلاقی هستش بیخود عصبانی نمیشه با کاربرها هم خیلی راحت و بدون پرخاش رفتار میکنه خصوصا از وقتی همکار شده افتاده تر هم شده جو گیر نشده به زمین و زمان گیر بده
بدون تعارف خیلی دوسش دارم مخلصشم هستم
من کلی یه چیز بگم آدم بسیار با اخلاقی هستش بیخود عصبانی نمیشه با کاربرها هم خیلی راحت و بدون پرخاش رفتار میکنه خصوصا از وقتی همکار شده افتاده تر هم شده جو گیر نشده به زمین و زمان گیر بده
بدون تعارف خیلی دوسش دارم مخلصشم هستم
باز هم چون تاپيك بعد چند ساعت گم ميشه ......... نقدها تعدادشون خيلي كمه
متاسفانه
شايدم دوستمون خيلي كارشون بي نقصه
يكم كم پيدا هستند كلا.
هرچي فكر كردم فقط در دو مورد اسم ايشون رو تو ذهنم پيدا كردم.
يكي صفحه اول نرم افزار جايي كه همكاران و مديران معرفي ميشند
يكي هم تاپيك مشكلات مربوط به ويروسي شدن .... كه انصافا اونجا خيلي خوب به همه كمك مي كردند و در اين زمينه اطلاعات بسيار بالايي دارند.
شرمنده بيشتر برخورد نداشتم![]()
از لطف شما ممنونم دوست عزيز.اينجا همگي ما مثل اعضاي يك خانواده هستيم.عنوانهايي مانند "همكار ..."فقط يه عنوانه و نه بيشتر.فقط مسوليت انسان را درقبال سايت و ساير دوستان بيشتر ميكنه.من خودم از اعضاي اين سايت اطلاعات زيادي كسب كردم و هر كاري در هر زمينه اي براي رفع مشكل هر كسي ازدستم بربياد انجام ميدم و اگر بتونم مشكل كسي را برطرف كنم خيلي خوشحال خواهم شد.البته شايد نتونم در تمام يا اكثر بخشهاي سايت به علت تراكم و سنگيني درسهام حضور مداوم داشته باشم ولي تا جاييكه وقت اجازه بده در خدمت دوستان هستم.
hamilton در متفرقه اصلا تايپيك ندارد.و فقط 2 پست دارد اون هم در همين تايپيكه
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است
3 تايپيك در ماهواره و 13 پست.در اينجا هم فعاليت خاصي ندارد
3 تايپيك در موبايل و 34 پست .اين اواخر چند پست مفيد و آموزنده داشته است.
1 تايپيك در آموزش و 8 پست مفيد بوده است
0 پست و تايپيك در گرافيك
0 پست و تايپيك در برنامه نويسي
3 تايپيك و 9 پست در بازي
0 تايپيك در سخت افزار 0 پست
57 تايپيك در معرفي نرم افزار 306 پست **** مفيد
كلي پست در آنتي ويروس دارد كه اكثرا در كاسپر است.معلومه خيلي ميخواهدش
اين تمام آمار هميلتون بود
با تحليل امار بالا به اين موضوع ميرسيم كه تنها حضور وي در معرفي نرم افزار است.پس براي تحليل دقيقتر بايد اين بخش را بيشتر بررسي كنيم.
تحليل تخصصي ام به زودي آماده ميشود
سلام.
تنها مشکلتون اپدیت نکردن لیستهاست.
مخصوصا حالا که لینکها غیرفعاله.
ممنون از زحمت شما بابت ارايه اين آمارها ولي فكر ميكنم برخي آمارها دقيق نباشند.مثلا:
شما نوشته ايد:
3 تايپيك در موبايل و 34 پست .اين اواخر چند پست مفيد و آموزنده داشته است
در حاليكه من در زمينه موبايل فعاليت چنداني نداشته ام و اين اواخر هم پستهاي مفيد آموزنده در خصوص موبايل نداشته ام.البته چند پستي در موبايل داشته ام كه مربوط به زمان خيلي قبلتر است.
يا مثلا شما نوشته ايد:
3 تايپيك و 9 پست در بازي
در حاليكه من اصلا اهل بازي كردن نيستم و علاقه چنداني به اين مبحث ندارم و اصولا حرفه و دروس من به گونه اي است كه وقتي هم براي بازي نميگذاره.
يا نوشته ايد:
57 تايپيك در معرفي نرم افزار 306 پست **** مفيد
در حاليكه تعداد خيلي بيشتري در انجمن معرفي نرم افزار تاپيك و پست داشته ام.
يا نوشته ايد:
50 پست تنها در موارد ديگر دارد و تقريبا همه در انجمن فيلم است و بيشتر درخواستي و اظهار نظر است.
در حاليكه فعاليت من در انجمن فيلم چندان زياد نيست جز چند زيرنويس فيلم كه خودم ترجه و آماده كردم و پست دادم و تقريبا درخواستي هم در انجمن فيلم مطرح نكردم.
در مورد انجمن ماهواره هم بايد بگم اصلا فعاليتي نداشتم.فقط فكر ميكنم در اين انجمن فقط يك پست داشتم كه مربوط به سال گذشته بود.
من پس از يك وقفه 6 ماهه در كارم به دليل مسايل درسي و كاري كارم را در انجمن مربوط به مباحث امنيتي دنبال كردم و ميكنم.
يعني همه آمارها زرشك؟!!![]()
Last edited by R10MessiEtoo; 25-09-2007 at 21:22.
عجب !!!پس بايد همچنان كد بديم![]()
آره به ماهم ياد بده![]()
جاي اين پست ها اينجا نيست لطفا رعايت بفرماييد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)