تظمینی نیست که درست بشه.![]()
عالي
متوسط
ضعيف
تظمینی نیست که درست بشه.![]()
برای نصب پچ با برنامه setool2 lite بصورت زیر عمل میکنیم :
از شماره 1 پورت usb رو انتخاب میکنیم.
از شماره 2 هم مدل گوشی خودمون رو انتخاب میکنیم.
از شماره 3 پچ مورد نظرمون رو که با پسوند vkp هست باید انتخاب کنیم.
بعد ازاینکه این تنظیمات رو انجام دادید بر روی write SCRIPT کلیک میکنیم.و کلید c را نگه داشته و کابل گوشی را
وصل میکنیم.بعد از مدت کمی برنامه پیغام میده که کابل را جدا کرده و باطری را خارج کنید.
کابل رو خارج کرده و باطری را خارج و دوباره سر جاش میندازیم و دکمه ready رو انتخاب کرده و گوشی رو به کابل وصل
میکنیم.ایندفعه برنامه یه سوال میپرسه که اگه yes رو انتخاب کنیم پچ حذف میشه البته اگه قبلا نصب شده باشه.و
در صورت انتخاب no پچ روی گوشی نصب خواهد شد.به همین راحتی!
اقا چرا برا من بعد 5 دقیقه هم چیزی نمیگه؟؟؟ همچنان c فشار بده
ba arze poozesh ke nemitonam farsi benevisam
man 2 ta patch baraye K750i mikhastam
1- patchi ke mitone barname ha ro minimize kone (mesle blouetooth va internet va ...)
2- yek master patch
zemnan firmware gooshimam ine :
R1CA021
mamnoon misham
سلام
دوستان
من یه موردی رو می خواستم یاداور کنم که همتون می دونید اما شاید فراموش شده
پچ چیزی نیست که یه نفر به تونه ادعا کنه تمام پچ های دنیا رو داره من از 2 هفته پیش که اون پچ ها رو گذاشتم تا الان بیشتر 200 پچ امده برای هر نوع گوشی برای نمونه همون پچی که ایمان جان گذاشتن
همونجوری که Devil عزیز گفت این پچ جدیده و فعلا برای چند گوشی بیشتر نیومده.یک نکته ای هم که باید اشاره کنم تو یک سایت خارجی نوشته بود میشه به کل FS دسترسی داشت و منم طبق گفته اون سایت این پچ رو تو اینجا معرفی کردم در صورتی که فقط میشه به فوادر tpa دسترسی داشت.امیدوارم تو نسخه های بعدی کامل بشه.
دوستان کسی میتونه واسه من تو topse یه یوزر بسازه؟آخه من هر کاری میکنم نمیتونم.
اگه یه جوونمرد پیدا شد بگه تا تو پیغام خصوصی user , password , Email رو بهش بگم.
خواهشا یکی کمک کنه!
UsbFlashDriver رو نصب کردی؟
برات یه یوزر ساختم.
اطلاعات اکانت رو هم با پیغام خصوصی برات فرستادم.
موفق باشید
کاملا درسته.
برای اطلاع از پچهای جدید بهتره هر چند روز یکبار یه سری به سایت زیر بزنید.
البته قبل از استفاده باید عضو سایت بشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
نه اول بايد اونو نصب كنم بعدا پچ ها رو؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)