تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 229 اولاول ... 377783848586878889909197137187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

5

سلام
    موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم تو صفحه دوم بوت شدن اونجا که زیرش مینویسه:
    ... Verifying Dmi Pool Data
    گیر میکنه و بالا نمیاد و باید یک بار ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد.
    فقط موقعی که کامپیوتر خاموشه و روشن میکنم اینطوری میشه و در ری استارت کردن مشکلی نیست.
    لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام کامپیوتر بخرم ولی نمیدونم چه مدلی باید بخرم
    کامپیوتر فقط برای بازی و اینترنت و یک سری برنامه هایی که کاربرد عمومی داره میخوام
    مونیتر اسپیکر ....دارم ولی یک کیس قدیمی دارم که مال عهد بوق
    مشکل اینه .می خوام بدونم برای خریدن یک کیس به چه چیزایی باید توجه کنم؟منظورم ویژگی سخت افزاریشه
    اگر میشه یکی به من بگه کیس از چه چیزایی تشکیل شده و همون طور که گفتم به چه چیزایی باید توجه کنم
    من فقط از کیس کامپیوتر کارت گرافیک میدونم چیه مثلا کارت گرافیک 256 البته از مدل های مختلف کارت گرافیک هم اطلاع ندارم
    در ضمن همه کیس های کامپیوتر ها جای دیسکت داره؟
    این جبعه ای که سخت افزار توش قرار داره اسمش چیه؟
    پاور کامپیوتر دقیقا چیه من فقط میدونم که باهاش کامپیوتر روشن خاموش میکنن میخوام بدونم مدل های مختلف داره؟آخه توی همین تالار در مورد پاور و کیس صحبت میکنن که من نفهمیدم پاور چیه؟
    کلا من هیچی نمیفهمم اگر میشه منو روشن کنیه!!!

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من میخوام کامپیوتر بخرم ولی نمیدونم چه مدلی باید بخرم
    کامپیوتر فقط برای بازی و اینترنت و یک سری برنامه هایی که کاربرد عمومی داره میخوام
    مونیتر اسپیکر ....دارم ولی یک کیس قدیمی دارم که مال عهد بوق
    مشکل اینه .می خوام بدونم برای خریدن یک کیس به چه چیزایی باید توجه کنم؟منظورم ویژگی سخت افزاریشه
    اگر میشه یکی به من بگه کیس از چه چیزایی تشکیل شده و همون طور که گفتم به چه چیزایی باید توجه کنم
    من فقط از کیس کامپیوتر کارت گرافیک میدونم چیه مثلا کارت گرافیک 256 البته از مدل های مختلف کارت گرافیک هم اطلاع ندارم
    در ضمن همه کیس های کامپیوتر ها جای دیسکت داره؟
    پاور کامپیوتر دقیقا چیه من فقط میدونم که باهاش کامپیوتر روشن خاموش میکنن میخوام بدونم مدل های مختلف داره؟آخه توی همین تالار در مورد پاور و کیس صحبت میکنن که من نفهمیدم پاور چیه؟
    کلا من هیچی نمیفهمم اگر میشه منو روشن کنیه!!!
    سلام دوست عزیز

من به شما میگم اجزای تشکیل دهنده کامپیوتر چیه ولی برای راهنمایی در مورد خرید قطعه خاص باید در بخش مشاوره برای خرید سیستم تاپیک بزنید.

کیس کامپیوتر از :
    MotherBoard یا همون مادربورد خودمون که وظیفه برقراری ارتباط بین اجزای مختلف کامپیوتر رو بر عهده داره ، یه جور بستره که باقی قطعات روش نصب میشن.
    CPU یا پردازنده که کار پردازش اطلاعات رو بعهده داره و تاثیر مستقیم بروی سرعت سیستم شما داره.رو مادربورد نصب میشه و مشخصه اون اینه که یه خنک کننده(هیت سینک) با یه فن روش قرار داره.
    HARD DISK که کار ذخیره سازی اطلاعات رو بر عهده داره که معولا جاش در داخل کیس و زیر فلاپی درایو قرار داره.که حجم های مختلفی داره مثلا 120 گیگ 250 گیگ و ...
    RAM یا حافظه . هارد چون دارای سرعت بسیار کمتری نسبت به رم برخورداره اگه مستقیم با پردازنده یاCPU در ارتباط باشه سرعت سیستم شما رو خیلی کند میکنه ، رم اطلاعات رو از هارد میخونه و در اختیار پردازنده قرار میده یه جور واسطه است . که در شکاف مخصوص در کنار CPU نصب میشه.
    MODEM که وظیفه برقراری ارتباط با اینترنت رو بر عهده داره.
    باقی قطعات رو فکر کنم باید بدونی اگه قطعه خاصی مد نظرته بگو تا برات توضیح بدم.
    بله همه کیس ها جای دیسکت داره ولی این بستگی به خودت داره که به فروشنده سفارش نصب دیسکت رو بدی یا نه.

منظورت رو دقیق نفهمیدم ، منظورت کیسه؟

همون فنی که پشت کیست در بالا قرار داره(معمولا)فن پاوره و درون یه جعبه قرار داره و کارش تامین برق کامپیوتره و باید نصبت به قطعاتی که میخری پاور مناسب تهیه کنی.

اگه بازم سوالی هست در خدمتم ...

موفق باشی و یا علی./

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    سیستم خریدم motherboard P5KCو cpu 8400وgforce8600 xfxوozd giga dual chanleسیستم خیلی کند کار می کنه به نظر شما من چیکار می تونم بکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان .
    هر وقت media player را باز میکنم اهنگ را با صدای قژ قژ میخواند . ولی وقتی مثلا cd را داخل cd rom بذاریم و به شکل autoplay اجرا کنیم دیگه صدا ی قژقژ نمیدهد.
    هروقت اهنگ را ازwinap اولش کمی قژقژ میکند ولی بعد خوب میخواند به نظر شما علت چیست؟
    در ضمن windowsرا عوض کردم اولش خوب کار میکرد اما دوباره مثل قبل شد .

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    ببخشید من صبح می خواستم یه چیزی رو دانلود کنم نمی تونستم بشینم پای کامپیتور
    کاری کردم که بعد از نیم ساعت کامپیوتر Hibernate بشه و رفتم 5 ساعت بعدش اومدم . اومدم، روشن کردم ، دیدم رفته رو هایبر نیت و مشکلی نیست . رفتم اینترنت تا بقیه اش هم دانلود بشه یه 5 min بعدش یه دفعه پیغام عکس زیر ظاهر شد و هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد . مشکل چیه ؟؟ تا 70 اون شمارنده ی پایین صفحه رفت ولی خوندم که نوشته اگه برای بار اولین می بینید ریست کنید . و ریست کردم دیگه اتفاقی نیوفتاد . حالا چی کنم ؟؟؟؟ نکنه از هاردمه ؟؟؟ هاردم 240sata هست وسیستمم رو هم دو ماه پیش عوض کردم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر وقت media player وjetaudio را باز میکنم اهنگ را با صدای قژ قژ میخواند .
    هروقت اهنگ را ازwinap اولش کمی قژقژ میکند ولی بعد خوب میخواند به نظر شما علت چیست؟
    در ضمن windowsرا عوض کردم اولش خوب کار میکرد اما دوباره مثل قبل شد . بلندگو سالم است .صدای خود کامپیوتر در حالت عادی سالم است فقط زمانی که بخواهی اهنگ گوش بدهی قژقژ میدهد. مثلا وقتی سی دی king را اجرا میکنیم(حالت (autoplay اهنگ برنامه king را خوب میخواند ولی اگر بخواهیم اهنگی را با نرم افزارهای صوتی از کامپیوتر بخوانم با قژقژ مواجه میشود. از نسخه های دیگر jetaudoi و mediaplayer نیز استفاده کردم.داخل بازی هم اصلا صدا ندارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    ببخشید من صبح می خواستم یه چیزی رو دانلود کنم نمی تونستم بشینم پای کامپیتور
    کاری کردم که بعد از نیم ساعت کامپیوتر Hibernate بشه و رفتم 5 ساعت بعدش اومدم . اومدم، روشن کردم ، دیدم رفته رو هایبر نیت و مشکلی نیست . رفتم اینترنت تا بقیه اش هم دانلود بشه یه 5 min بعدش یه دفعه پیغام عکس زیر ظاهر شد و هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد . مشکل چیه ؟؟ تا 70 اون شمارنده ی پایین صفحه رفت ولی خوندم که نوشته اگه برای بار اولین می بینید ریست کنید . و ریست کردم دیگه اتفاقی نیوفتاد . حالا چی کنم ؟؟؟؟ نکنه از هاردمه ؟؟؟ هاردم 240sata هست وسیستمم رو هم دو ماه پیش عوض کردم

دوست عزیز برای من هم چنین مشکلی بعد از عوض کردن سیستم بوجود امده بود که مشکل از ramبود چون مدل ram با مادر بورد سازگاری نداشت. شاید مال شما هم ramای که گذاشتید به بقیه سیستم نمیخورد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم تو صفحه دوم بوت شدن اونجا که زیرش مینویسه:
    ... Verifying Dmi Pool Data
    گیر میکنه و بالا نمیاد و باید یک بار ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد.
    فقط موقعی که کامپیوتر خاموشه و روشن میکنم اینطوری میشه و در ری استارت کردن مشکلی نیست.
    لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
    هیچکی جواب نمیده؟

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

نه از رم نیست . آخه بعد از 2ماه یه دفعه اینجوری شد ولی تا امروز دیگه اون پیغامو ندیدم . نکنه bad sector هست ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •