سلام
من یه مادربورد asus p5pl2 دارم که دارای کارت صدای on board هست که دارای 3 خروجیه.
می خوام یه مادربورد بخرم که 6 تا خروجی برای صدا داره .
آیا باید کیسم رو عوض کنم؟
سلام
من یه مادربورد asus p5pl2 دارم که دارای کارت صدای on board هست که دارای 3 خروجیه.
می خوام یه مادربورد بخرم که 6 تا خروجی برای صدا داره .
آیا باید کیسم رو عوض کنم؟
فکر نمی کنم نیازی باشه
اگه میشه بگید کدوم مادربرد در اورکلاک پردازنده E6750 بهتر عمل میکنه ؟
Gigabyte - P35 - Ds3r
Gigabyte - P35 - Ds3l
اگه لطف کنید و زودتر جوابم رو بدید ممنون میشم .
GIGABYTE P35-DS3R به دلیل مدار تغذیه 6 فازی که داره در اورکلاک از P35-DS3L بهتر عمل می کنه. البته برتریهای دیگه ای هم نسبت به DS3L داره مثل RAID .
مطمئنيد از RAID پشتيباني ميكنه ؟
ميشه يگيد ds3r از چه رايدي پشتيباني ميكنه ؟
بچه ها يه مقايسه بين اين سه تا مادر بورد انجام بديد . كدومش بهتره ؟
abit ip35 pro
giga p35 ds3r
asus p5k -delux wi fi
خودم فكر كنم كه ASUS از همه بهتر باشه ولي قيمتش خيلي بالاست . به نظر شما ارزش خريد رو داره ؟در ضمن در مورد اون wi fi هم اگه كسي چيزي ميدونه تو ضيح بديد.؟
P35-DS3R از پل جنوبی Intel ICH9R استفاده می کنه و از RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, RAID 5, RAID 10 به همراهIntel Matrix Storage پشتیبانی می کنه.
این مادربوردها هم قیمت نیستند، از نظر پشتیبانی هم مثل هم نیستند و نمی تونند با هم مقایسه بشند. ASUS P5K Deluxe نسبت به اون دو تا قوی تر است و قیمت بالاتری هم داره. در این رده قیمت GIGABYTE P35-DQ6 مناسبتر است.بچه ها يه مقايسه بين اين سه تا مادر بورد انجام بديد . كدومش بهتره ؟
abit ip35 pro
giga p35 ds3r
asus p5k -delux wi fi
خودم فكر كنم كه ASUS از همه بهتر باشه ولي قيمتش خيلي بالاست . به نظر شما ارزش خريد رو داره ؟در ضمن در مورد اون wi fi هم اگه كسي چيزي ميدونه تو ضيح بديد.؟
بعضی از مادربوردهای ASUS یک کارت شبکه Wi-Fi دارند برای وصل شدن به شبکه های Wireless ...
اگه شما مادربرد بهتری رو برای اورکلاک زیر 180 تومان می شناسید لطفا معرفی کنید ؟
VGA : GIGABYTE 8800GT
CPU : Intel E6750
با تشکر
GIGABYTE - P35-DS3R
در این قیمت از همه شون بهتر عمل می کنه .
با قیمت 180 هزار تومان .
اون DQ6 هم كه فكر ميكنم قيمتش همرده با ABIT 35 pro و DS3R نباشه ؟
ميشه بگيد منظورتون از پشتيباني چيه ؟ و چرا نميشه باهم مقاسه شون كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)