عزيزان!
ممكنه برخي دوستان راضي نباشن كه اسمشون فاش بشه!(ما افراد مهم تو سات زياد دارم،ميدونيد كه!!)
عزيزان!
ممكنه برخي دوستان راضي نباشن كه اسمشون فاش بشه!(ما افراد مهم تو سات زياد دارم،ميدونيد كه!!)
منم عكس ها رو گرفتم همون شبش فقط لود نمي شد دليلشم فكر كنم مشخص باشه فقط حجمش واسه ما دايال آپي ها يكم زياد بود
ممنون از پاتال
بابا بيخيال شيد .
اسمشون رو بگيد .
اون يكي مونده به آخره كه نشسته قيافش خيلي آشنا ميزنه كي بيده ؟نوشته شده توسط saeid_ronaldo
![]()
سلام...
منم خیلی دلم میخواست بیام توی قرار ملاقات بچه ها...ولی فعلا امکانش مهیا نیست![]()
=========================
بازم این الفین خان اومد بگه مهمه میدونیم مهمی...عزيزان!
ممكنه برخي دوستان راضي نباشن كه اسمشون فاش بشه!(ما افراد مهم تو سات زياد دارم،ميدونيد كه!!)![]()
حالا من یه راهنمایی به بچه ها میکنم...خودشون متوجه میشند الفین کیه![]()
صندلی داغ یادتونه... میگفت موهاش بلنده ...![]()
حالا پیدا کند الفین را![]()
20 سوالیه؟!
اصلا شاید من تو این عکس نباشم
خودم تشخیصت دادم کدوم یکی هستی...
اگه آره بهت بگم کدومه تا همه بدونند..مثل قضیه سنت نشه![]()
دوستان من نتونستم عكسي كه سعيد رونالدو گذاشته رو ببينم لطف كنه يكي هم اندازشو كوچكتر كنه هم پسوندشو گيف كنه ..
سلامنوشته شده توسط soleares
خدمت شمـــــــــــا![]()
البته کیفیتش رو تا حد اتیوپی پایین آوردم![]()
قربانت : شاهین کینگ
سلام.آقا اینجا چه خبره؟؟؟من 5 صفحه عقب ترو خوندم چیزی دستگیرم نشد.جاوید جون شما اون آخریه ای دیگه نه؟؟(طبق نشونی ای که عقب تر گفته بود). ببینم پس چرا تو اینا یه دختر هم پیدا نمیشه؟؟؟ بعد تازه منم میخوام باشم.اما اووووووووووو ما اینجا شما تهران. خیلی دوره که؟؟تازه فکر نکنم از گچساران 20 نفر هم تو پیسی عضو باشن.حالا راه چاره چیه؟؟؟؟ راستی یه چیز دیگه؟شما ها تو این عکسا چرا شاخ و دم ندارین؟؟؟؟؟ عجیبه.اینجا من همه رو با شاخ و دم فرض کردم!!!!! حالا کی من بیام تهران خدا داند.باز شیراز نزدیک تره هااااا.اما خوب بازم نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)