بله،کاملاً درسته،اما نه در مورد این یکی خبر راجع به اشیای نورانی پرنده!
بله،کاملاً درسته،اما نه در مورد این یکی خبر راجع به اشیای نورانی پرنده!
معمایی در سیبری
دانشمندان روسي، بقاياي يك سفينه فضايي را يافتهاند كه ساخته دست بشر نيست.
به گزارش سرويس بينالملل «بازتاب»، يوري لافبن، پژوهشگر روسي و رييس موزه «شهابسنگ تونگوسكا و اجسام فضايي»، از كشف دو ميله فلزي سنگين توسط تيم تحقيقاتي خود خبر داد كه مدعي است، ساخته دست بشر نيست.
روزنامه «الشرقالاوسط» ـ چاپ لندن ـ با اعلام اين خبر افزود: اين دو ميله در نزديكي روستاي «واناوارا» كشف شده است؛ يكي از اين ميلهها در عمق 5/1 متري و در ميان جسمي يافت شده كه متعلق به يك ستاره دنبالهدار بوده و ميله دوم نيز در ميان آهن قراضههاي موجود در نزديكي ريل راهآهن پيدا شده است.
پيش از اين نيز روسها در سال 1908 ادعا كرده بودند كه در محل سقوط شهابسنگ «تونگوسكا» در سيبري بقاياي يك سفينه فضايي را يافتهاند كه ساخته دست بشر نيست.
ساكنان نزديك به محل سقوط اين شهابسنگ، اين منطقه را بديمن ميدانند، اما آنچه كه موضوع را جديتر ميسازد، اين است كه دانشمندان نيز وجود برخي چيزهاي بديمن در اين محل را نفي نميكنند، به گونهاي كه برخي از اين دانشمندان ميگويند، در يكي از مناطق نزديك به محل مذكور در سيبري، عقربههاي ساعت كندتر حركت ميكند و اين پديده ناشناختهاي است كه هنوز مطالعه و بررسي نشده است. مورد عجيب ديگر در اين محل، مشاهده اشباحي است كه به صورت آشكار حركت ميكنند.
دانشمندان مذكور تصريح كردند، آنان با چشمان خود ديدهاند، افرادي كه از اين محل عبور ميكنند، به محض رسيدن به محل مورد نظر، نامرئي ميشوند و نميتوان آنان را ديد.
.: یکی از دانشمندان روسي ميافزايد:
ساكنان محلي اين منطقه تأكيد ميكردند كه آنان پس از جنگ جهاني دوم، در اعماق رودخانه تونگوسكا، يكسري قطعات فلزي صيقلي يافتهاند كه داراي اشکال هندسی منظمیبوده و از ماده سياهرنگ عجيبي ساخته شده است. سپس ما به رغم آنكه از آن زمان تاكنون، طبيعت دچار تغييرات بسياري شده است، با اين حال آغاز به جستجو كرديم و سرانجام يكي از اين قطعات را يافتيم كه شكل و رنگ آن با هر ماده خام ديگر فرق دارد.
دانشمندان زمينشناسي گمان ميكنند كه اين ماده، متعلق به يك سفينه فضايي بوده كه ويژگيهاي مغناطيسي ندارد و قادر به تحمل گرمايي تا 3000 درجه و نيز تحمل برخورد با شهابسنگها است.
اين منطقه كه قطعه مذكور در آن يافت شده و حدود 25 كيلومترمربع مساحت دارد، داراي ويژگيهاي خاص و استثنايي است. انسان در اين منطقه نميتواند بايستد، چون احساس ميكند حلقهاي سر او را ميفشارد. در اين منطقه قانون حرارتي نيز صادق نيست، چراكه در روز دماي حرارت هوا به 30 درجه بالاي صفر و در شب به 7 درجه زير صفر ميرسد، به گونهاي كه آب يخ ميزند. سطح پرتوافكني نيز در اين منطقه نسبت به ديگر مناطق 12 الي 15 درصد كمتر از ميزان طبيعياش است.
اين دانشمند روسي معتقد است، سفينه فضايي منهدمشده، از روي زمين بلند شده است.
وي ميافزايد: اين سفينه در 30 ژوئن سال 1908، يعني زماني كه انسان هنوز سفينه فضايي نداشت براي منهدم كردن يك ستاره دنبالهدار 200 ميليون تني بلند شده و آن را در فضاي سيبري منهدم كرده، به اين ترتيب حيات بشر را نجات داده است.
لافبن در پايان ميپرسد: آيا اين مخلوقات غيربشري خودشان را فداي انسان كردهاند؟؟
گفتني است، عكسهاي گرفتهشده از محل اين انفجار 8 حفره بزرگ را نشان ميدهد و مقادير متنابهي نيز اريديوم ـ كه يك ماده فضايي است ـ در اين محل كشف شده است.
نه دوست خوبم - قدری اشتباه کردی ... کجای پستم که تماماً منبع ذکر کرده بودم ، "نظر شخصی" من بود؟ ... این عبارت "خب ، این نظر شخصی شماست" رو همینطوری بکار نبرید ... ممنون و ببخشید اگه جسارت کردم
خدا خیرت بده ..
ماشالا پیشرفت تاپیک سریعه و من جا می مونم ... بهرحال این یادداشتی هست در مورد پستی که چند وقت پیش زده شد : (این پست نظر شخصی دوستمون نیست و ایشون فقط نقل قول کرده اند – دو خط اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو ببینید)
درباره مایکل اسکالیون :نوشته شده توسط bahareh_bus
با توجه به اینکه اسکالیون دیگه محقق و دانشمند نیست و طبق ادعای خودش پیشگو و متخصص الهامات معنویه ... بنابراین هیچ توضیح فنی خاصی واسه ادعاهاش نداده (و فقط تقاضاش اینه که کتابهاش رو بخریم بلکه یه پولی گیرش بیاد!) ... ظاهرا خودش گفته 75-88% ادعاهاش بوقوع پیوسته ... شما ادعاها (ببخشید؛پیشگویی هاش) که اکثراً آخرش به نصف شدن کره زمین برمی گرده رو بخونید و دودوتا چهارتا کنید ... گاهی وقتا بزرگترین دشمن یه نفر ، خودشه ! ...
+ ایشون گفتن اهرام 4500 سال قدمت ندارن ؛ بلکه 12 هزار سال قدمت دارن و در ساختش معمارهای اهل آتلانتیس و کشیش های روس همکاری داشته اند ... از لیزر و هواپیما هم در ساخت بناها استفاده شده ! ...
بسیار خب... حالا دلیل و مدرکش چیه ؟ تجربیات روحی و سفر به گذشته توسط خودش و یه نفر شبیه خودش به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خب حالا فرضاً قبول - چرا قضیه خنده داره؟ سال 1987 باستان شناسی به نام دکتر مارک له نر از طرف موسسه ARE برای تعیین قدمت اهرام اعزام شد و قدمت اونها رو همون حدود 4-5 هزار سال تخمین زد ؛ اهمیت قضیه چیه ؟ ... موسسه ARE بنیاد حمایت از نظریات آقای Cayce ،یعنی استاد اسکالیونه و اساساً ایشون رفته بوده که اون ادعا رو تایید کنه !
----
مثل همه پیشگوهای دیگه ایشون تعداد خیلی زیادی پیشگویی داشته اند که اکثراً هم طبق طبیعتاً پوچ از آب در اومده اند (البته همیشه وقت هست که اگه اتفاق مشابهی افتاد بگه "خب پس من پیش بینی کردم ولی یه مقدار پس و پیش!!") ... یه چند خطی هم درباره اونا:
+ تا قبل از سال 2000 سه تا زلزله در امریکا رخ میده به شدتهای 6 و 7 و 8 که باعث میشه امریکا به چند تیکه تقسیم بشه و کشور تجزیه میشه به 13 کلونی و ... و خب باید انقدر حجم این پیشگویی ها زیاد باشه که یه کتابی ازش در بیاد که فروش بره و با پولش بره توی فلوریدا (توجه کنید: یکی از جاهایی که مدعی بوده در نتیجه این اتفاقات غرق میشه) یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! ... احتمالا می خواسته موقع این اتفاقات نزدیک آتلانتیس باشه ...
+ یه خورشید دوم در آسمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دهها برابر درخشنده تر از زهره ... یه دقیقه صبر کنید ، اینم قرار بوده تا 1998 عملی بشه ! ... ایشالا در آینده ...
+ ایشون یه نقشه از ایالات متحده ترسیم کرده بودند و گفته که تا 3-4 سال دیگه امریکا اینطوری میشه :
البته خودش هم گفته شاید اینطوری نشه !! ... خب پس فایده این نقشه چیه ؟ ... فایده اش اینه که هر نسخه اش رو 30 دلار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یعنی 6 برابر قیمت یه نقشه معمولی )
یعنی این آقا شدیدا معتقد به این جمله اس "اگه این پیشگویی ها واسه شما آب(از نوع سیلاب و زلزله و پایان دنیا) نداره ، واسه من که نون داره "...
--------
صحبت زیاده و من فقط یه فهرست سریع از ادعاهای اسکالیون رو ذکر می کنم: (اینا اغلب پیشگوهایی هستند که باید چند سال قبل عملی می شدند ها !)
+ کوبا ناپدید میشه و نیز ژاپن ...
+می سی سی پی دهها بار بزرگ میشه ..
+کالیفرنیا سه تکه میشه ...
+محل قطبین عوض میشه (تا قبل از 2001) !!
+ در نتیجه انفجار چندین آتش فشان ، دنیا برای مدتی در تاریکی فرو میره ..
و ....
جایی نوشته بود : توماس جفرسون میگه "کسی که یه بار بخودش اجازه دروغگویی بده ، دروغ دوم و سوم رو راحت تر میگه.. تا اینکه عادتش بشه"
انسان هم درباره کلونی مورچه ها و زنبورها تحقیق می کند ولی سعی نمی کند که با انها ارتباط برقرار کند !بله،من اعتقاد راسخ دارم که آنها موجوداتی ماورایی هستند که خیلی از ما هوشمندترند.آنها به کار ما نظارت می کنند اما ما را قابل ندانسته اند تا با ما ارتباط برقرار کنند.
تصحیح می کنم:سروان دمیریان در جریان جنگ هشت ساله کشته شد.
سرهنگ دمیریان در جریان جنگ تحمیلی به شهادت رسید.روحش شاد.
تازگی ها جناب سیمور روش نویی رو - به زعم خودش استدلال(!) - مد کرده.
هرموقع پاسخ معقول به ذهنش نرسید , مطلب دیگران رو باسلیقه خودش بازنویسی میکنه , از این کار نتیجه میگیره(!) و به خودش نمره هم میده!
مثل مثال زیر:
مطلب بنده رو که این بود:
{{ د- دو حالت وجود داره:
1- یا ایشون واقعا تهیه کننده اصلی فیلم بوده و به اون ایمان داشته , که در اینصورت تا آخر پای حرفش می ایسته ; پس چنین نبوده.
2 - تهیه کننده اصلی ایشون بوده و جعل کرده بوده. اما همه میدونیم در کشوری که همه در اون به پول به عنوان یک رب النوع یا فرشته نگاه می کنند ; امکان نداره کسی امروز بیاد روی کاری که کرده قیمت بیش از صد هزار دلار بذاره و فردا نه تنها زیر حرفش بزنه , بلکه فیلمی کمدی هم راجع به اون بسازه!؟
نتیجه جز این نیست که 'ایشون فقط فیلمساز بوده و به توصیه و اجبار این کار رو کرده ; و تهیه کننده فیلم اصلی , کس دیگری است'. }}
به این صورت درآورده:
از هرچی بگذریم رفیق ; بیشتر از اینها اهل علم و معرفت می دونستمت.
Last edited by Avalon1; 16-08-2009 at 00:17.
از انتقال مستقم دانش کاهنین آتلانتیس -در حالت خلسه - توسط همین Edgar Cayce ادگار کایس:
1- کاشفان دریایی , به مکان های گفته شده وی در عمق اقیانوس اطلس رفتند و بقایای بناهای سنگی عظیم آتلانتیس رو پیدا کردند(دیوار بی می نی و ...) و اکنون باستان شناسان امروز مدعی هستند که چنین بقایایی رو کشف (کردیم)!!!.
2- بدون اینکه سواد پزشکی داشته باشه در باره اثر حیرت انگیز ورقه بسیار نازک طلا در در مان سوختگی ها سخن بگه ;
3- از استفاده روغن بادام برای درمان آرتریت سخن بگه و پزشکان امروز ادعای این رو بکنند که طرق فوق از روش های ابداعی آن جنابان هست.
4- سقوط بازار سهام در امریکای 1929 رو از قبل - بدون اینکه تبحری در امور مالی داشته باشه - خبر بده.
و بسیاری خدمات دیگر.....
شغل ایشون عکاسی بود , و فقط یک مکان ساده برای ظهور و چاپ عکس در منزلش داشت.
کتاب " پیامبر خفته " رو - که در باره زندگی وی هست و از نسخه آلمانی با عنوان: Der achdafeude Prophet ترجمه شده - بهتر هست بخونید.
جالب اینجاست بنده این کتاب رو به توصیه یک پزشک خریدم(!).
در همه امور ; و در همین موضوع پیشگویی یک چیز رو همیشه باید مد نظر داشت ; و این که نباید مواردی که درست هستند رو بسرعت از کنارش رد شد , و موارد اشتباه - که عموما از اشخاص متقلب سر می زنه و ربطی به صالحین نداره - رو به نام کلی پیشگویان به پیشانی مخاطبین پیشگویی کوبید.
یک محقق عادل و عاقل هر دو قسمت پر و خالی لیوان رو میبینه.
بنده خوشبینم و جناب سیمور رو از همین دسته فرض می کنم.
Last edited by Avalon1; 16-08-2009 at 00:20.
انسان هوشمندترین موجود کاینات است.
------------------
به خود کرده گرفتارم.
-------------------------
این برای شما
البته از آرشیو کاغذیم برداشتم
به خاطر این کیفیت نداره
اینم برای آقا بابک که مارو کشته
![]()
خدا به خیر کنه ... من نمیفهمم شما رو سر هر مساله کوچکی عصبانی میشید یا احساس می کنید که سوء نیتی در کاره ... خلاصه کردن پست رو که بنده همیشه انجام میدادم ... اینجا، چون میخواستم از اون قسمت خاص تشکر کنم این کار رو کردم ... خود شما که میدونید پست اصلی چی بوده و بقیه هم از روی "... " های متعددی که من اضافه میکنم میفهمن مطلب ادامه داره ... خراب شدن قالب پست هم که بنده خواهش کرده بودم اگر امکان داره کمتر تگ استفاده کنید که صورت نگرفت ..
بهرحال طبق روال سابق، برای چندمین اگه باعث ناراحتی شما شدم عذر می خوام (حالا مثلا خدا بدور کنه - الان ممکنه فکر کنید قصد منفی ای از کاربرد "روال سابق" و "چندمین بار" داشتم - نه بخدا!)... یا اصلا هر کار دیگه ای که تشخیص میدید حاضرم انجام بدم تا مشخص بشه که مثلا بخاطر اینکه " مرض داشتم " یا "جواب معقولی به ذهنم نرسید"(اعتراف می کنم از این جمله کمی ناراحت شدم) نبوده ... شما بفرمائید، من همون کار رو انجام بدم ... به قول اون دوستمون، فرع ماجرا رو ول کنید: بنده اصلا اگه بدونم پست هام باعث میشه که یه دوستی اعصابش خورد بشه و فرضا شب 10 دقیقه دیرتر خوابش ببره ، حاضرم تجدیدنظر کنم روی پست زدنم ..
من در اون نقل قول بصورت صادقانه از اینکه شما دو تا احتمال مطرح کردید و تایید کردید که فیلم ساختگیه و بخصوص از اون قسمت ها تشکر کردم .. همین ... اگر به نظر میاد پستتون رو ناجوانمردانه بریدم : معذرت ... اگر ناراحت شدید : معذرت ... شما دستور بده ؛ ما اون کار رو بکنیم ...
خدا خیرت بده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)