سلام
چرا ته گلدون باید سوراخ داشته باشه؟ اگه ته گلدون کاکتوس سوراخ نداشته باشه مشکلی براش پیش میاد؟
سلام
چرا ته گلدون باید سوراخ داشته باشه؟ اگه ته گلدون کاکتوس سوراخ نداشته باشه مشکلی براش پیش میاد؟
سلام دوست من ، اگر ته گلدون سوراخ نباشه بعد از آبیاری آب اضافی از گلدون خارج نمیشه و ریشه ها با کمبود اکسیژن مواجه میشن،ماندن این آب سبب پوسیدگی و از بین رفتن ریشه ها میشه، و در مورد همه گیاهان لازم هست که گلدون زهکش مناسبی داشته باشه و خصوصا در مورد گیاهان سوخدار که خیلی به زهکشی نامناسب حساس اند
با درود
دوستان اگر شدنی هست یک گونه از کود رو به من معرفی کنید که کم و بیش کود کاملی باشه چون امکان آزمایش خاک و .. نیست. من امسال همه گونه از درختو کاشتم و نزدیک به دو ماه هست که از این کاشتن می گذره. با این شرایط امکان اینکه کود رو توی خاک درهم آمیخته کنم نیست. گمون کنم باید از کود شیمیایی که توی آب حل بشه استفاده کنم.
لطفا گونه ای از کود رو معرفی کنید که کمی این درخت ها تقویت بشن
همچنین چه زمانی باید کود داده بشه به درخت؟ چند سال نخست مهم هست یا نه زمان میوه دهی مهم هست و ...
با سپاس
سلام
برای درختان میوه و آپارتمانی یکی از بهترین کود هایی که به صورت محلول در آب استـفاده می شه کـود کریستالونه هسـت. که بر حسـب نیاز کشاورز انواع مختلف داره
(هر بسته نوع و میزان متفاوت از عناصر رو داره)
این کـود در سطـح بالایـی حاوی ریز مغذی ها مـثل منگنز، آهن، روی و مس هست. بـه جز Kristalon Specia (کریسـتالون ویژه) بقـیه عـاری از اوره هستـن، کریستـالون
ویژه هم دارای اوره بیوره هست. محتوی سدیم و کلر پایین هم دارن..به سرعت و به مقدار زیاد در آب حـل می شه طرز تهیه محلول هم روی خـود بسته خریداری شده
نوشته شده .
انواع کود کریستالون و رنگ های آن و میزان درصد مواد موجود در آن
۱- کریستالون مخصوص ( Kristalon Special )درصد ( ۳+۱۸+۱۸+۱۸ ) مصرف عمومی برای تقویت ریشه گیاه(سبز)
۲- کریستالون زرد ( Kristalon Yellow ) درصد ( ۱۳+۴۰+۱۳ )
۳- کریستالون قهوه ای ( Kristalon Brown ) درصد ( ۴+۳۸+۱۱+۳ )
۴- کریستالون قرمز ( Kristalon Red ) درصد (۱+۳۶+۱۲+۱۲) برای گلدهی گیاهان در دوران گلدهی و قبل از آن بسیار موثر است تا جایی که برای گلدهی کاکتوس ها از آن استفاده می شود.
۵- کریستالون سفید ( Kristalon white ) درصد (۳+۳۰+۵+۱۵)
۶- کریستالون آبی ( Kristalon Blue ) درصد ( ۳+۲۰+۶+۱۸ )
۷- کریستالون نارنجی ( Kristalon Orange ) درصد ( ۳+۳۶+۱۲+۶ )
۸- کریستالون خیاری رنگ ( Kristalon Cucumber ) درصد ( ۲٫۵+۳۱+۱۱+۱۴ )
۹- کریستالون سرخ ( Kristalon Scarlet ) درصد ( ۴٫۵+۳۶+۱۲+۷٫۵ )زمان استفاده از کود بر حسب نـوع کـود متـفاوت هـست که مثـلا برا گل دهی گفته شـد از چـه نـوع کـودی و چه زمـانی استـفاده شه .. از فروشگاهی هم که خریـداریدر خاک و در کشت آبی ( برای پشم سنگ و سيستم NFT فقط کريستالون قهوه ای , نارنجی , سبز و قرمز قابل استفاده هستند ) .
طريقه تهيه مايه ذخيره آن است که ابتدا 100 تا 200 کيلوگرم از آن را به 1000 لتر آب اضافه نموده سپس آنرا با غلظت 5/0 تا 2 گرم در ليتر رقيق نماييد ( بسته به احتياج گياه )
امکانات مختلف تنظيم دقيق آنچه گياه نياز دارد
- فرمولهای قابل مخلوط شدن با يکديگر , با اسيدها و شلت های املاح معدنی ( Tenso TM )
- اگر کلسيم پايين باشد , ميتوان از انواع کم ازت استفاده نمود به همراه محلول کلسيم نيترات ( در سيستم دارای دو تانک يا با تغيير تغذيه )
می کنید، درباره انواعش سوال کنید. روی خود بسته هم درباره طریقه استفاده توضیح داده شده ..
Last edited by V E S T A; 01-05-2013 at 11:31.
سلام
اگه خیلی درخت دارید و درخت میوه هستند با هر مشکلی که هست ازمایش رو بگیرید چون اینجوری هم در پول صرفه جویی کردید وهم راندمان جذب خاک بالا میره و در نتیجه محصول و رشد بهتر در خت رو هم دارید واگه در منطقه خشکی هستید حتما کود حیوانی هم استفاده کند و فقط کافیه کود رو پای درخت بریزید و با بیل زیرو کنید به این صورت تهویه ریشه هم بهتر میشه.در مورد کود شیمیایی هم علاوه بر کودی که دوستمون گفتن از 20.20.20 هلندی هم میتونید استفاده کنید که خیلی خوب جواب میده.
سلام
این درخته البالوی تو حیاطمون که پارسال کاشتم اولش خوب گل داد حالا همشون زرد ومیوه هاش پوچن داخلشون چرا ؟؟؟
Sent from my iPhone4s using Tapatalk
از افت وسرمازدگی و یا کمبود مواد غذایی.
سلام علاوه بر موارد گفته شده، استفاده زیاد از کود ازته هم ممکن هست عاملش باشه (در صورتی که این اواخر از کود استفاده کردین)
راهه درمانش چیه ؟کود حیوانی دارم بریزم پاش؟؟؟
Sent from my iPhone4s using Tapatalk
سلام من یه درخت کاج خریدم ولی متاسفانه امکانش نشد تو حیات بکارم به نظرتون میتونم تو گلدون نگهش دارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)