تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 105 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    چرا ته گلدون باید سوراخ داشته باشه؟ اگه ته گلدون کاکتوس سوراخ نداشته باشه مشکلی براش پیش میاد؟

2. این کاربر از yasi59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    چرا ته گلدون باید سوراخ داشته باشه؟ اگه ته گلدون کاکتوس سوراخ نداشته باشه مشکلی براش پیش میاد؟
    سلام دوست من ، اگر ته گلدون سوراخ نباشه بعد از آبیاری آب اضافی از گلدون خارج نمیشه و ریشه ها با کمبود اکسیژن مواجه میشن،ماندن این آب سبب پوسیدگی و از بین رفتن ریشه ها میشه، و در مورد همه گیاهان لازم هست که گلدون زهکش مناسبی داشته باشه و خصوصا در مورد گیاهان سوخدار که خیلی به زهکشی نامناسب حساس اند

4. 3 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود
    دوستان اگر شدنی هست یک گونه از کود رو به من معرفی کنید که کم و بیش کود کاملی باشه چون امکان آزمایش خاک و .. نیست. من امسال همه گونه از درختو کاشتم و نزدیک به دو ماه هست که از این کاشتن می گذره. با این شرایط امکان اینکه کود رو توی خاک درهم آمیخته کنم نیست. گمون کنم باید از کود شیمیایی که توی آب حل بشه استفاده کنم.

لطفا گونه ای از کود رو معرفی کنید که کمی این درخت ها تقویت بشن

همچنین چه زمانی باید کود داده بشه به درخت؟ چند سال نخست مهم هست یا نه زمان میوه دهی مهم هست و ...

با سپاس

6. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

برای درختان میوه و آپارتمانی یکی از بهترین کود هایی که به صورت محلول در آب استـفاده می شه کـود کریستالونه هسـت. که بر حسـب نیاز کشاورز انواع مختلف داره

(هر بسته نوع و میزان متفاوت از عناصر رو داره)

این کـود در سطـح بالایـی حاوی ریز مغذی ها مـثل منگنز، آهن، روی و مس هست. بـه جز Kristalon Specia (کریسـتالون ویژه) بقـیه عـاری از اوره هستـن، کریستـالون

ویژه هم دارای اوره بیوره هست. محتوی سدیم و کلر پایین هم دارن..به سرعت و به مقدار زیاد در آب حـل می شه طرز تهیه محلول هم روی خـود بسته خریداری شده

نوشته شده .

انواع کود کریستالون و رنگ های آن و میزان درصد مواد موجود در آن

۱- کریستالون مخصوص ( Kristalon Special )درصد ( ۳+۱۸+۱۸+۱۸ ) مصرف عمومی برای تقویت ریشه گیاه(سبز)
    ۲- کریستالون زرد ( Kristalon Yellow ) درصد ( ۱۳+۴۰+۱۳ )
    ۳- کریستالون قهوه ای ( Kristalon Brown ) درصد ( ۴+۳۸+۱۱+۳ )
    ۴- کریستالون قرمز ( Kristalon Red ) درصد (۱+۳۶+۱۲+۱۲) برای گلدهی گیاهان در دوران گلدهی و قبل از آن بسیار موثر است تا جایی که برای گلدهی کاکتوس ها از آن استفاده می شود.
    ۵- کریستالون سفید ( Kristalon white ) درصد (۳+۳۰+۵+۱۵)
    ۶- کریستالون آبی ( Kristalon Blue ) درصد ( ۳+۲۰+۶+۱۸ )
    ۷- کریستالون نارنجی ( Kristalon Orange ) درصد ( ۳+۳۶+۱۲+۶ )
    ۸- کریستالون خیاری رنگ ( Kristalon Cucumber ) درصد ( ۲٫۵+۳۱+۱۱+۱۴ )
    ۹- کریستالون سرخ ( Kristalon Scarlet ) درصد ( ۴٫۵+۳۶+۱۲+۷٫۵ )
    در خاک و در کشت آبی ( برای پشم سنگ و سيستم NFT فقط کريستالون قهوه ای , نارنجی , سبز و قرمز قابل استفاده هستند ) .
    طريقه تهيه مايه ذخيره آن است که ابتدا 100 تا 200 کيلوگرم از آن را به 1000 لتر آب اضافه نموده سپس آنرا با غلظت 5/0 تا 2 گرم در ليتر رقيق نماييد ( بسته به احتياج گياه )
    امکانات مختلف تنظيم دقيق آنچه گياه نياز دارد
    - فرمولهای قابل مخلوط شدن با يکديگر , با اسيدها و شلت های املاح معدنی ( Tenso TM )
    - اگر کلسيم پايين باشد , ميتوان از انواع کم ازت استفاده نمود به همراه محلول کلسيم نيترات ( در سيستم دارای دو تانک يا با تغيير تغذيه )
    زمان استفاده از کود بر حسب نـوع کـود متـفاوت هـست که مثـلا برا گل دهی گفته شـد از چـه نـوع کـودی و چه زمـانی استـفاده شه .. از فروشگاهی هم که خریـداری

می کنید، درباره انواعش سوال کنید. روی خود بسته هم درباره طریقه استفاده توضیح داده شده ..
    Last edited by V E S T A; 01-05-2013 at 11:31.

8. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

با درود
    دوستان اگر شدنی هست یک گونه از کود رو به من معرفی کنید که کم و بیش کود کاملی باشه چون امکان آزمایش خاک و .. نیست. من امسال همه گونه از درختو کاشتم و نزدیک به دو ماه هست که از این کاشتن می گذره. با این شرایط امکان اینکه کود رو توی خاک درهم آمیخته کنم نیست. گمون کنم باید از کود شیمیایی که توی آب حل بشه استفاده کنم.

لطفا گونه ای از کود رو معرفی کنید که کمی این درخت ها تقویت بشن

همچنین چه زمانی باید کود داده بشه به درخت؟ چند سال نخست مهم هست یا نه زمان میوه دهی مهم هست و ...

با سپاس
    سلام
    اگه خیلی درخت دارید و درخت میوه هستند با هر مشکلی که هست ازمایش رو بگیرید چون اینجوری هم در پول صرفه جویی کردید وهم راندمان جذب خاک بالا میره و در نتیجه محصول و رشد بهتر در خت رو هم دارید واگه در منطقه خشکی هستید حتما کود حیوانی هم استفاده کند و فقط کافیه کود رو پای درخت بریزید و با بیل زیرو کنید به این صورت تهویه ریشه هم بهتر میشه.در مورد کود شیمیایی هم علاوه بر کودی که دوستمون گفتن از 20.20.20 هلندی هم میتونید استفاده کنید که خیلی خوب جواب میده.

10. 3 کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    این درخته البالوی تو حیاطمون که پارسال کاشتم اولش خوب گل داد حالا همشون زرد ومیوه هاش پوچن داخلشون چرا ؟؟؟

Sent from my iPhone4s using Tapatalk

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

از افت وسرمازدگی و یا کمبود مواد غذایی.

13. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    این درخته البالوی تو حیاطمون که پارسال کاشتم اولش خوب گل داد حالا همشون زرد ومیوه هاش پوچن داخلشون چرا ؟؟؟

سلام علاوه بر موارد گفته شده، استفاده زیاد از کود ازته هم ممکن هست عاملش باشه (در صورتی که این اواخر از کود استفاده کردین)

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از افت وسرمازدگی و یا کمبود مواد غذایی.
    راهه درمانش چیه ؟کود حیوانی دارم بریزم پاش؟؟؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من یه درخت کاج خریدم ولی متاسفانه امکانش نشد تو حیات بکارم به نظرتون میتونم تو گلدون نگهش دارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •