تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 1404 اولاول ... 3777838485868788899091971371875871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض نحوه ی ریختن جدید ترین فرم ویر عرضه شده ی Psp به همراه آپدیت آن یعنی 3.52m33-2

امروز میخوام طریقه ی ریختن جدید ترین Custom Firmware عرضه شده توسط گروه Team M33 رو بهتون آموزش بدم.
    توسط این نسخه شما میتونید تمامی بازی های کپس رو به راحتی اجرا کنید و حتی اکثر اونا رو بدون داشتن حتی UMD Demo اجرا کنید !.

دوستان عزیز دقت کنید قبل از انجام تمامی مراحل PSP رو شارژ کامل بکنید ، چون باید در حین انجام برخی مراحل PSP دارای حد اقل 75 درصد شارژ باشد . پیشنهاد می کنم بعد از فول شارژ کردن PSP همینطور سیم شارژ رو در نیارید و مراحل رو انجام بدید که مشکلی پیش نیاد. در غیر اینصورت تمامی عواقب و نتایج مربوط به خراب شدن ( Brick شدن ) دستگاهتون به خودتون مربوط میشه ، ضمنا مموری کارد رو نیز در حین عملیات در نیارید چون باز هم ممکن است دستگاهتان Brick شود.!.

خوب بریم سراغ آموزش :

ابتدا 3 فایل زیر رو دانلود کنید :
    CFW 3.52 M33:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Official 3.52 :
    کد:
    Official 1.50 :
    کد:
    هر سه فایل دانلود شده رو در پوشه های جدا گانه توسط WinRAR و یا WinZIP استخراج ( Extract ) کنید.

اگر از Firmware 1.50 استفاده می کنید اول این کار رو انجام بدید و اگر از Firmware های OE یا SE یا M33 دیگری استفاده می کنید این مرحله رو انجام ندید و برید به مرحله ی بعدی . ( برای فهمیدن ورژن Firmware دستگاه برید به System Settings --> System Information ) :
    فایل اولی یعنی CFW 3.52 M33 محتوی فولدری به اسم 1.50Only می باشد ، وارد این فولدر شده و دو فولدر kxploitpatcher و kxploitpatcher% رو توی شاخه ی PSP --> Game در داخل مموری کارد کپی کنید. سپس در داخل PSP به منوی Game --> Memory Stick رفته و اون رو اجرا کنید.

فولدر M33Creator رو اگر از Firmware 1.50 استفاده می کنید در داخل PSP-->Game و اگر از سایر ورژن های OE ، SE و یا M33 استفاده می کنید به داخل PSP-->Game150 کپی کنید

فایلهای Official 3.52 و Official 1.50 هر کدام دارای فایلی به اسم EBOOT.PBP هستند. فایل مربوط به Official 3.52 رو به شکل زیر :

و فایل مربوط به Official 1.50 رو به شکل زیر تغییر نام دهید :

فایلهای تغییر نام داده شده رو اگر از Firmware 1.50 استفاده می کنید به داخل PSP-->Game-->M33Creator و اگر از ورژن های OE یا SE یا M33 استفاده می کنید به داخل PSP-->Game150-->M33Creator کپی کنید.

به داخل محیط XMB ( همان محیط داخلی PSP ) بروید ، به قسمت Game-->Memory Stick رفته و 3.52M33Creator رو اجرا کنید. ازتون میخواد که برای ادامه ی کار X را بزنید شما هم X را زده و منتظر اتمام عملیات بمانید ( ممکن است حدود 15 دقیقه طول بکشد ).

بعد از اتمام عملیات بالا باز هم به XMB رفته ، و از قسمت Game--<Memory Stick گزینه ی 3.52M33Update رو اجرا کنید. در این مرحله باز هم دکمه ی X را بزنید و منتظر اتمام عملیات بمانید.

بعد از اتمام عملیات PSP دوباره از شما میخواهد که X را بزنید و شما هم X رو میزنید تا PSP به طور کامل خاموش شود.

PSP رو روشن کنید و به قسمت System Settings --> System Information رفته و باید 3.52M33 رو مشاهده کنید.

پیشنهاد می شود بعد از انجام تمامی مراحل مموری کارد رو توسط خود PSP فورمت کنید و گرنه PSP رو به کامپیوتر وصل کنید و دو پوشه ی M33Update و M33Creator رو پاک کنید از این آدرس ها :
    برای Firmware 1.50 :
    PSP-->Game
    برای OE ، SE یا M33 :
    PSP --> Game150

در اینصورت PSP شما به نسخه ی 3.52M33 آپدیت شده و می توانید از تمامی امکانات نسخه ی 3.52 لذت ببرید ! .

دوستان ضمنا برای این نسخه یک آپدیت هم اومده اون رو از اینجا دانلود کنید :
    کد:
    سوال و یا مشکلی بود در خدمتم.,

منبع : PCNetwork. IR توسط خودم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

دوستان یدونه Easy Installer برای ورژن 3.52M33-3 پیدا کردم.
    اول از اینجا این فایل رو دانلود کنید :
    کد:
    بعد PSP رو به کامپیوتر وصل کنید و برید قسمت USB Connection که کامپیوتر مموری کارد رو به عنوان یه درایو بشناسه.
    بعد این فایل رو اجرا کنید و روی دکمه ی Install کلیک کنید و منتظر اتمام بمانید.
    سپس به قسمت Game -- > Memory Stick رفته و 3.52M33Update رو اجرا کنید و ازتون میخواد که X رو بزنید .
    وقتی عملیات تموم شد دوباره X رو بزنید که PSP خاموش شه.
    دوباره روشنش کنید و برید به قسمت Game --> Memory Stick و این دفعه اون قسمتی که آیکونش 3: 33 :3 3 هست و مثل یه تقویمه رو انتخاب کنید و X رو برای آپدیت بزنید.
    بعد از اتمام عملیات آپدیت به قسمت System Setting --> System Information برید و چک کنیدد که Software Version تون 3.52M33-2 هست.
    به 3.52M33-3 خوش آمدید !.

منبع : PCNetwork. IR توسط خودم.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ببینید هک نشده.
    عزيز قرار نيست كه ديگه همون جوري بمونه خوب درستش مي كنن !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام ، سلام صد تا سلام. تازه آزاد شدم. راستش تو تاپيک هک خودم با يکی در گير شدم که نبايد ميشدم که نتيجش این شد. آقا بابک هم فعالن ها!!!
    تمام این مدت تاپيک رو به صورت مهمان دنبال ميکردم.
    مازيار نه جاويد

رسول جان انتظار نداشتم. جدا ميگم. من جاويد رو قبول دارم اما نبايد تو تاپيک بين بچه ها فرق گزاشت. منم هرچی اطلاعات داشته باشم ميگم و بقيه ميتونم بهش اضافه کنن .قبول داری؟
    هنوزم مموری نگرفتم موندم چيکار کنم من بدبخت.
    جاويد جان بهت تبريک ميگم برای کاربر فعال شدنت.
    و يک سوال : برنامه پی اس پی ایردا رو دارم اما همونطور که رسول گفت دوتا پوشه داره که يکيش % هم داره.
    اینارو بايد بريزم تو پوشه گيم 150 يا فايلهای توشو؟ (که فکر ميکنم فايلهای توشو) و اینکه چجوری با پی اس پی ميشه ازش استفاده کرد؟
    از همتون ممنونم. راستی رضا جان اگر دوباره آمدی يه سری هم به پست های ما بزن.(مموری) ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رسول جان انتظار نداشتم. جدا ميگم. من جاويد رو قبول دارم اما نبايد تو تاپيک بين بچه ها فرق گزاشت. منم هرچی اطلاعات داشته باشم ميگم و بقيه ميتونم بهش اضافه کنن .قبول داری؟
    هنوزم مموری نگرفتم موندم چيکار کنم من بدبخت.
    جاويد جان بهت تبريک ميگم برای کاربر فعال شدنت.
    و يک سوال : برنامه پی اس پی ایردا رو دارم اما همونطور که رسول گفت دوتا پوشه داره که يکيش % هم داره.
    اینارو بايد بريزم تو پوشه گيم 150 يا فايلهای توشو؟ (که فکر ميکنم فايلهای توشو) و اینکه چجوری با پی اس پی ميشه ازش استفاده کرد؟
    از همتون ممنونم. راستی رضا جان اگر دوباره آمدی يه سری هم به پست های ما بزن.(مموری) ممنون
    اون برنامه هايي كه دو تا پوشه دارن بايد هر جفتشو بريزين كنار هم تا برنامه كار كنه !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

اگه میشه یه نفر بگه فرمت ویدیوی psp چیه؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام. بله که ميشه.mpeg4 , mpeg4PSP

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اون برنامه هايي كه دو تا پوشه دارن بايد هر جفتشو بريزين كنار هم تا برنامه كار كنه !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    جاويد جان چقدر کم جواب دادی. من که بيشتر پرسيده بودم.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فورمت ويديويي كه از حافظه مي خونه mp4 هست و فورمتي كه از رو يو ام دي مي خونه MPS .

سلام. بله که ميشه.mpeg4 , mpeg4PSP
    مازيار جان MP4 با اينكه شما گفتي يه كوچلو فرق مي كنه از لحاظ فني !

جاويد جان چقدر کم جواب دادی. من که بيشتر پرسيده بودم.
    خوب مازيار جان جوابش همين قدر بود ديگه چي بگم اجراشم مثل بازي هاست ! راستي جون من اينقدر پشت سر هم پست نده !‌ همه رو تو يه جا هم مي شه نوشت به خدا !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

درسته ولی چون برای چند ساعت اگه هک شده باشه مطمئن باشید که M33 برش می گردونه !.
    ضمنا آموزشا چطور بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •