تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 131 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

تنهایی پر هیایو
    بهومیل هرابال - پرویز دوائی

مردی به مدت 35 سال کار خمیر کردن و بسته بندی کاغذ را بر عهده دارد و در کنار آن عاشق کتاب است. شغلش با علاقه اش در تضادست و او رو به جنون...
    از چی کتاب باید حرف زد سیاهی جنون وارش، زیبایی نثرش یا عذاب مردی که با کامو و نیچه زندگی می کند و در عین حال با دستگاه پرس اش افکار آنها را بی رحمانه به قتل می رساند. راوی ما همان مردی است که از ابتدا جنونش آشکار است او از زندگی خود می گوید، از ظلم هایی که کرده از عذاب هایی که دارد از زندگی نمناک روزانه اش از معشوق خود و دستگاه پرس اش و با هر جمله که می گوید و هر صفحه ای که ما ورق می زنیم بیشتر سر مست و مجنون می شود، تا پایان مرثیه ی دوست داشتنیش.
    یکی از لذت بخش ترین کتاب هایی که خواندم شاهکار بود و در کنارش ترجمه ای روان و عالی پرویز دوائی.
    ...
    تمامی آنچه از یک فرد بشری باقی می ماند گوگردی است که جعبه ی کبریتی را کفایت کند و آهنی، که بتوان با آن میخی ساخت که انسان بتواند از آن خود را حلق آویز سازد.

2. 7 کاربر از Ghost Dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پوست انداختن

کارلوس فوئنتس

عبدا... کوثری

خاویر و همسرش الیزابت به همراه فرانتس و دوست دخترش ایزابل با ماشین راهی سفری هستند تا از مكزيكو سيتي به دراكروز (ساحل دريا) بروند . در بین راه ماشین آنها خراب می شود و آنها ناچار شب را در هتلی در شهر چولولا می گذرانند . در شب دو زوج جایشان را با هم عوض می کنند و از بین دیالوگ های بین شخصیت ها و افکر خوانی آنها پی به گذشته شان می بریم . چگونگی آشنایی خاویر و الیزابت ، عشق آنها و اختلافات فعلیشان . فرانتس که در زمان جنگ در آلمان و طراح یکی از اردوگاه های مرگ بوده که نهایتا دوست دخترش را به آنجا می فرستند . ایزابل نیز تنها 23 سال دارد و جوان تر از ان است که بار گذشته را به دوش بکشد . رمان پر از جاب ه جایی شخصیت ها و زمانهاست . شخصیت ها دائم پوست می اندازند و عوض می شوند .

برای من به شخصه تا حدی هم رمان زیادی بود و از خیلی جاهاش سر نمی آوردم به خصوص که به جز موارد واقعی حالت های فرافکنی روحی را هم داریم مثلا در این صحنه شاهدیم که الیزابت می میره در صحنه بعد الیزابت داره سفر را ادامه می دهیم که این در واقع خواست درونی خاویر بوده . برای من سخت بود برای فهمش بیشتر از یک بار باید بخونمش (بعدها حتما این کار را می کنم ) اما جاهاییش که متوجه می شدم خیلی قشنگ بود

جالبه بدونید در واقع داستان به صورت گفت و گویی بین الیزابت و لامبر صورت می گیرد . لامبر فردیست که دائماً سعی می کند از الیزابت سوال کند و جزئیات سفر را متوجه شود و تاکید می کند که فکر نکن می خواهم از صحبتهات رمان بنویسم

این کتاب یکی از بزرگترین آثار فوئنتس محسوب می شه

4. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خویشاوندان دور

کارلوس فوئنتس

مصطفی مفیدی

آقای هوگو هره دیا به همراه پسرش ویکتور هره دیا از مکزیک به فرانسه می ایند تا برای مدتی مهمان آقای برانلی باشند . پس از رسیدن به فرانسه پدر عنوان می کند که او و پسرش عادت به انجام یک بازی دارند . هرگاه وارد شهر جدیدی می شوند دفترچه تلفن را جست و جو می کنند تا افراد هم نام خود را بیابند . آنها دفتر تلفن پاریس ار نیز می گردند و به یک ویکتور هره دیا برخورد می کنند . وقتی به او تلفن می کنند پیرمردی تلفن را بر می دارد و ویکتور جوان اصرار می کند که باید این ویکتور پیر را ملاقات نماید و همراه اقای برانلی راهی آدرس مذکور می شود و از این جا ماجرا وارد حیطه غریبی می شود اسرار هره دیاها ، خانه جدید ، بازگشت مردگان ، ..........

خیلی کتاب عجیبی بود واضح متوجه قضیه نشدم سخت بود راستش زیاد هم از بازی با زمان خوشم نمی یاد در کل بد نبود ... از ترجمه اش که خوشم نیومد روون نبود

جالبه بدونید فوئنتس کل سرزمین امریکای لاتین را نوعی شکست توهم‌ها و آرزوهای انسان‌هایی می‌داند که تلاش داشتند از این سرزمین یک بهشت بسازند.

یک چیز خیلی جالب : توی کتاب اشاره کرده که لغت اله اسپانیایی به مفهوم آفرین در حقیقت از واژه عربی ولله گرفته شده و نوعی دعا و استمداد از خداست .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اینس

کارلوس فوئنتس

اسدا.... امرایی

گاربریل رهبر ارکستر جوانیست که حین اجرای اپرای فاوست عاشق یکی از خواننده های اپرا به نام اینس می شود . گابریل سعی در دسترسی به اینس دارد ولی اینس مقاوت می کند و گابریل نیز به طور ماگهانی او را ترک می کند .... هفت سال بعد دوباره برای اجرای فاوست همدیگر را می یابند ........ تمام دیدارهای آنها در اپرای فاوست است و غرور یا تصورات عجیب مانع وصال انها ......

در کنار این داستان شاهد نمایش شکل گیری عشق بین یک زن و مرد از انسان های اولیه نیز هستیم ...... و مفهوم عشق را در دو ماجرا دنبال می کنیم

اخی خیلی قشنگ بود خیلی لطیف بود .....هر چند اینم سختی های خودش را داشت ها چه قدر دلم یک کتاب اسون کلاسیک می خواد

با توجه به موضوعی که در نظر داشت چهارچوب قشنگی را برای روایت انتخاب کرده بود ... من به شخصه از کتاب خوشم اومد .... هم عشقشون را خیلی لطیف تصویر می کرد هم غرور و تصورات بی رحمی که مانع وصالشون می شد . کلا ایده های قشنگی داشت کتاب حتی همون قسمت انسان های اولیه و حرکت از مادرسالاری به پدر سالاری .......

فوئنتس خودش از خانوده های پولدار مکزیک بوده و تحصیلاتی در زمینه حقوق و اقتصاد داره

7. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اگر خورشید بمیرد

اوریانا فالاچی
    بهمن فرزانه

در این کتاب اوریانا به آمریکا سفر می کند تا در باب سفر به ماه که بحث داغ روز است تحقیق کند این کتاب شرح سفر اوست مصاحبه با فضانوردان ، عقایدشان در مورد آینده ، بهای پیشرفت ، ........ نحوه آزمایش های فضایی و انتخاب فضانوردان ، ........
    از این نظر که بخواهید اطلاعاتی در مورد ماه و سفر به کرات به دست بایرید جالبه مثلا واقعا با خوندن این کتاب یک دفعه به ذهن آدم می یاد فضانوردی که داره می ره بالا می دونه ممکنه برنگرده و واسه ههمیشه تو ماه تنها بمونه نظرش چیه ؟ اگه تو راه بمیره حاضره جسدش را تو خلا رها کنند که تا ابد بگرده ....... و للی سوال های قشنگ و جذابی که یک دفعه به ذهن می یاد . شاید خیلی جو گیر شدم ولی همه اش فکر می کنم چه زندگی بی معنی دارم وقتی هیچ احتمالی برای سفرم به ماه وجود نداره خلاصه از این دید خیلی کتاب خوبیه و کی پرسش های و روزنه های جدیدی توی ذهنتون ایجاد می کنه اما از لحاظ دیگه دقیقا رو اعصاب ادمه یعنی کاملا این خانم کتاب را به عنوانی جایی برای تصفیه حساب های شخصیش در نظر گرفته و از هر کی خوشش نیومده هر چی لش خواسته بارش کرده یک سوء استفاده تمام عیار از قلم بیش از حد هم طولانیش کرده

من اگه فضانورد بودم و می دونستم دیگه نمی تونم روی زمین برگردم هیچ وقت خودم را نمی کشتم تا اخرین لحظه زندگی می کردم و به زمین نگاه می کردم اگه توی راه می مردم حتما می گفتم جسدم را توی فضا رها کنند و با همه وجودم و با همه ناممکنیش ارزو می کنم یک روز برم روی ماه سیاه رنگ قدم بزنم و از اونجا به زمین عزیز رنگی نگاه کنم

البته خوندم که ظاهرا اقای فرزانه در مورد این کتاب گفته : اوريانا فالاچي يك خبرنگار دروغگو، نويسنده دروغگوتر، شياد، خودخواه و باري به هر جهت است! متاسفانه اين كتاب را هم با خواهش و التماس ديگران منتشر كردم... [او] اكثر حرف ها و مصاحبه هايش را از خودش مي سازد.

و جالبه بدونید این خانم که هم نویسنده است هم روزنامه نگار شهرت اصلی خودشو به دلیل مصاحبه های مفصل با رهبران تاریخ ساز جهان به دست اورده ؛ محمدرضا شاه پهلوی، یاسر عرفات، ذوالفقار علی بوتو، آیت‌الله خمینی، ایندیرا گاندی، معمر قذافی، هنری کیسینجر و…

9. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

عروسک فرنگی

آلبا دسس پدس
    بهمن فرزانه

جولیو مردی میان سال و یک مشاور حقوقی ثروت مند است که هیچ علاقه ای به ازدواج ندارد . یک روز در یک کافه متوجه دختری بسیار معمولی در حدود سن 17 می شود ناگهان هوس زیادی نسبت به دختر احساس می کند و سعی می کند هر طور شده به او نزدیک شود کار به جایی می رسد که حتی سعی می کند تحت عنوان خواستگار وارد زندگی دختر شود تا بتواند بعد از یک رابطه کوتاه مدت او را قال بگذارد اما ماجرا به نحوی دیگر ورق می خورد .

ظاهرا فیلمی با همین نام با اقتباس از این کتاب در ایران با بازی بازی خسرو شکیبایی و پونه حاجی محمدی و به کارگردانی فرهاد صبا تهیه شده . من فیلم رو ندیدم ولی ظاهرا اقتباس ناموفقی بوده

خیلی خیلی معمولی بود من خوشم نیومد ولی به نظرم می یومد فیلم قشنگی می شد از روش ساخت

11. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام ، کسی اینجا نیست ؟

یاستین گوردر
    مهرداد بازیاری

خوب البته این کتاب یک کتاب کوچولو همراه با عکس برای نوجوانان است . از سن من گذشته اما خوندنش بامزه بود خوشم اومد خیلی حس نشاط و ایام کودکی ار منتقل می نمود .
    کتاب در مورد یک پسر بچه است که منتظر به دنیا اومدن برادر کوچولوش هست و همین موقع یک ادم فضایی می یاد توی خونشون . و اونها بحث و بررسی می کنند که روند شکل گیری انسان چطوری بوده خدا چه نعمت هایی به ما داده لزوم اعطای این نعمت ها چی بوده و ...... پس حتما خدایی هم هست

از این جهت که یاد بچگی را زنده می کرد لذت بردم

13. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

زندگی کوتاه است ، نامه ای به قدیس آگوستین

یوستین گوردر
    گلی امامی

آقای یوستین گوردر در حال گردش در بازار بوده که توی اجناس یک دست فروش صندوقچه ای حاوی چندین صفحه پوست می بینه که روی انها به لاتین نوشته شده بوده کنجکاو می شه و وقتی چند خط را می خونه متوجه می شه نامه از طرف زنی به نام فولریا به قدیس اگوستین است . جعبه و نامه ها را خریداری می کنه و این کتاب ترجمه اون نامه است .

فلوریا معشوقه قدیس اگوستین معروف بوده انها سالیان زیادی به صورت عاشقانه ای در کنار هم زندگی می کردند و حتی صاحب فرزندی هم می شوند . مادر اگوستین مونیکا مخالف این رابطه بوده و نهایتا هم باعث جدایی این زوج شده و اگوستین معشوقه اش را ترک گفته و به مذهب می گراید و سپس در کتاب اعترافات خود به گناهش از جمله رابطه اش با فلوریا اشاره می کند . فلوریا این نامه را در جواب اعترافات او نوشته است .
    و عشق و زندگی عادی و ریاضت و عبادت را با دید دیگری مورد نقد قرار داده است .

نمی دونم قضیه نامه بودنش راسته یا نه اما هر چی بود عالی بود واقعا لذت بردم کتاب فوق العاده قشنگیه و با دیدگاه فوق العده قابل ستایشی موضوعات را نقد می کنه . خیلی قشنگ مسئله وجدان و حس مسئولیت در برابر یک رابطه ، ایمان و عشق و ....... را بررسی می کنه . فوق العاده بود به نظر من

15. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

محاکمه
    فراتس کافکا

داستان در مورد مردیه که ناگهان صبح بعد از بیدار شدن از خواب خودش رو در خانه ی خودش بازداشت شده پیدا میکنه ... و بعد از مدتی متوجه میشه درگیر دادگاه و پرونده ای غیر متعارف شده
    مثل خیلی از آثار کافکا اینجا هم با داستانی در مرز واقعیت و خیال طرف هستیم
    نگارش کتب خواندنی است و به جز چند فصل خاص خواننده رو همراه خودش میکشه ... همانطور که در بعضی قسمت ها بیهوده پردازی هایی خاطر خواننده رو ازرده میکنه ...
    داستان پیامی زیبا و اندیشه برانگیز را برای شما بازگو میکند ... پیامی که ذهنتان را به چالش می طلبد
    ولی پاشنه آشیل آن فصل های از نا تمامش است که به وضوح پیکر بندی کتاب را خراب کرده اند ....
    اسپویلر(خطر لو رفتن داستان) : اگه من به جای آقای ک بودم ... در مواجهه با هر فردی ابتدا از ماهیت این دادگاه می پرسیدم ..... یا فردای روز بازداشت پیش پلیس میرفتم و .... آقای ک هرگز دست به چنین کارهایی نمیزند ... و همین عامل بگونه ای باعث عذاب من در هنگام خواندن کتاب شد .... نکته ای که کل اثر کافکا رو را به زیر سوال می برد

17. 5 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

قصر قورباغه ها

یاستین گوردر
    مهرداد بازیاری

کریستوفر پسر کوچکی است که دلتنگ پدربزرگ فوت شده اش می باشد . شبی کوتوله ای در مقابل او ظاهر می شود و کریستوفر را به یک سرزمین رویایی می برد که یک قصر توی انجا هست و خدمتکارها مارمولکند و قوباغه های جادویی داره و .....داستان مال نوجوانان هست البته اما به نظر من که اصلا چیز جالبی نبود سعی کرده یک داستان کلاس بالا در حد نوجوانان بنویسه ولی انگار خیلی سردرگم بوده یک عالمه موضوع را برای مایه دار کردن داستان با هم قاطی کرده به نظر بنده که خیلی ضعیف بود

19. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •