قیمت های این گیتاردونی فضایی هستش !
من دقیقا همین مدل امپ رو قبل عید خریدم 60 تومن الان زده 171 !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت های این گیتاردونی فضایی هستش !
من دقیقا همین مدل امپ رو قبل عید خریدم 60 تومن الان زده 171 !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اگه سری به بازار زدید STG-006 آریا رو برای من قیمت بگیرید.ممنون میشم.
این آمپ رو هم همینطور لطفا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اطلاع نداره...
پیانوی آکوستیک یا دیجیتال؟؟ نوع اون رو مشخص کنید تا جواب دقیقتری بتونم بهتون بدم.
Last edited by honeyxp; 26-05-2010 at 16:10.
سلام بر همه ی اساتید و دوستان!
می خواستم یه اطلاعات جامع در مورد ویولون بهم بدید.از قیمت گرفته تا کلاس هاییش و همچنین راجع به خود ساز هم اطلاعاتی می خواستم بدونم.
![]()
برای شروع کار میخوای؟
این همه چیز که شما راجع به این ساز می خوای خودش میشه یه وبلاگ با یه عالمه پستای عریض و طویل!!!!
فقط قیمتش از 60 تومن داره به بالا...
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
1-می تونی مدِلی بگیری حرفه ای شو می شه 190 تومن
این دوتا مدل از مدِلی: Medeli MC-70 و بعدیش: Medeli M-10
اینم چیزی قابل قبولیه:
Yamaha PSR-E213 کاراییش هم در حد شروع کار خوبه اگر تازه می خواید شروع کنید البته و قیمت 220 تومن
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
جااااااااااااااااان؟؟؟ فکر نکنما
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
دف به نظر من![]()
دوستان من می خوام شروع کنم.هیچی هم نمی دونم فقط وقتی صداش رو می شنوم من رو می بره به یه عالمه دیگه!
برای من که مبتدی هستم با چه قیمتی خوب هست . کلاس هاش چه جوریه؟ شهریه اش و زمان برگزاری شون و .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)