تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 106 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض کمک در رابطه با فایل تصویری

سلام دوستان

من یک مشکلی برام پیش امده که هرکاری کردم نتونستم راه حل اون رو پیدا کنم برای همین از شما برای رفع این مشکل کمک میخوام من یک گوشی سونی اریکسون مدل w910 خریدم و روی اون موزیک و فیلم ریختم گوشی با موزیک و عکس مشکلی نداره اما مسعله عجیب اون این هست که اجازه ریختن دو فیلم رو نمیده و فقط اجازه میده یک فیلم شما بریزید روی گوشیتون و لازم به ذکر هست که:

1-من رم به میزان هر دو فیلم دارم.

2-هر کدوم از دو فیلم کاملا سالم هستند چون به صورت کامل به صورت تکی روی گوشی نصب و اجرا میشوند.

3-فرمت فیلم ها 3gp هست که قابل نمایش هست.

4-حجم هر کدام از این دو فیلم 342 MB هست که روهم میشود684 MB که من1 GB فضای ازار دارم که برای هر دوی اونها کافی هست.

5-این فیلمها رو در مکانهای مختلف و فلدر های مختلف باهم کپی کردم که بازهم فایده ای نداشت .

6-از کابل usb برای جابجایی اطلاعات بین گوشی و کامپیوتر استفاده میکنم .

من در هر کدام از حالت های بالا با پیغامcannot copy ssaw4:the drive cannot find the sector requested رو برو میشم که عصاب من رو خورد کرده تا قبل این گوشی گوشیهای زیادی از سونی اریکسون داشتم ولی با این مشکل رو برو نشده بودم خواهش میکنم اگر از دوستان کسی جواب این مشکل رو میدونه بمن کمک کنه .

لینک عکس پیغام خطا رو ضمیمه کردم:

پیشاپیش ممنون هستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والله جدا مشکل عجیبیه...شما رمت رو میتونی فرمتی چیزی کنی...مستر یا مستر ریست یا فرمت
    هر کدوم که میشه رو انجام بده
    ببینم اونوقت از مگ رمت چقدر خالی داری؟نکنه فضای خالیت کمه؟
    البته بعید میدونم به فضا مربوطم بشه!!!اخه ارور فضا فکر کنم یه چیز دیگه باشه!!!

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام دوستان

من یک مشکلی برام پیش امده که هرکاری کردم نتونستم راه حل اون رو پیدا کنم برای همین از شما برای رفع این مشکل کمک میخوام من یک گوشی سونی اریکسون مدل w910 خریدم و روی اون موزیک و فیلم ریختم گوشی با موزیک و عکس مشکلی نداره اما مسعله عجیب اون این هست که اجازه ریختن دو فیلم رو نمیده و فقط اجازه میده یک فیلم شما بریزید روی گوشیتون و لازم به ذکر هست که:

1-من رم به میزان هر دو فیلم دارم.

2-هر کدوم از دو فیلم کاملا سالم هستند چون به صورت کامل به صورت تکی روی گوشی نصب و اجرا میشوند.

3-فرمت فیلم ها 3gp هست که قابل نمایش هست.

4-حجم هر کدام از این دو فیلم 342 MB هست که روهم میشود684 MB که من1 GB فضای ازار دارم که برای هر دوی اونها کافی هست.

5-این فیلمها رو در مکانهای مختلف و فلدر های مختلف باهم کپی کردم که بازهم فایده ای نداشت .

6-از کابل usb برای جابجایی اطلاعات بین گوشی و کامپیوتر استفاده میکنم .

من در هر کدام از حالت های بالا با پیغامcannot copy ssaw4:the drive cannot find the sector requested رو برو میشم که عصاب من رو خورد کرده تا قبل این گوشی گوشیهای زیادی از سونی اریکسون داشتم ولی با این مشکل رو برو نشده بودم خواهش میکنم اگر از دوستان کسی جواب این مشکل رو میدونه بمن کمک کنه .

لینک عکس پیغام خطا رو ضمیمه کردم:

پیشاپیش ممنون هستم
    با سلام!
    حالا آقا مصطفي كه استادن ولي به نظر من اشكال از فيلم شماست!
    شايد خش يا مشكل ديگه اي داره! ( منظورم اينه كه سي دي اصليش خش داشته و شما هم كپي كردي روي هارد! )
    حالا امتحان كن ببين چي ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

از دو دوست عزیز جناب big_khan0064 و p30time عزیز تشکر میکنم که برای من وقت گذاشتند و راهنمایی کردند اما مشکل مربوط به رم بود متاسفانه این سری جدید گوشی در ابتدای ورود به بازار گویا رم 2 گیگ داشتند که رم های اونها با یک گیگ تعویض میشه و حتی اون رم یک گیگ هم در برخی موارد از نوع اصلی استفاده نمیشه یعنی فضای اون رم اون چیزی نیست که روش نوشته و شما حداکثر تا 60% از 1 گیگ رو میتونید پر کنید و در صورت اضافه بودن اطلاعات با همین مشکل من رو برو میشید و همین پیغام که میبینید من رم رو عوض کردم مشکلم حل شد .

بازهم ممنون و سپاسگذار هستم که وقت میذارید و مشکلات افرادی چون من رو حل میکنید.

داره خودمونی میشه adelkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    بندرلنگه

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم قاب گوشی k850i میشه عوض کرد
    اگر میشه آموزش باز کردن قاب را بزارید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم قاب گوشی k850i میشه عوض کرد
    اگر میشه آموزش باز کردن قاب را بزارید
    عوض کردنش که حتما باید بشه
    من میتونم مثلا برای دبلیو 810 رو با عکس برات بگذارم
    هر 2 تای این گوشی های طراحیشون از نوع ساده هست پس کلیت کارشون یکیه....حالا باز میگردم اگه اموزشی مختص کا850 بود میگذارم
    نبود و اگه طالب بودی....ام.زش باز کردن دبلیو 810 رو میدم تا با اساس کار اشنا بشی
    شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    من گوشي دوستم از بالاي تخت افتاد توي كاسه ترشي و حالا مشككي كه پيدار كرده اينه كه شارژ نميشه.
    ميخواستم بدونم چقدر هزينه بر ميداره و قابل درست شدن هست؟
    با تشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    من گوشي دوستم از بالاي تخت افتاد توي كاسه ترشي و حالا مشككي كه پيدار كرده اينه كه شارژ نميشه.
    ميخواستم بدونم چقدر هزينه بر ميداره و قابل درست شدن هست؟
    با تشكر
    والله گوشی که تو محیط خیس می یوفته عین هندونه ی در بسته هست..میتونه سرخ و شیرین باشه یا کاملا کال!!!
    گوشی خود منم همین جوری شده و فعلا مشکلش حل نشده
    ====
    شما با این حال پورتش رو با الکل تمیز کن امتحان کن
    در ضمن کی افتاده تو اونجا؟نباید زود روشنش کنی یا بزنی به شارز باید کامل خشک شده باشه
    مثلا یکی 2 روزی بگذره...بعد بزنش به شارز....شب که میخوابی بزن به شارز...صبح ببین شارز شده یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

والله گوشی که تو محیط خیس می یوفته عین هندونه ی در بسته هست..میتونه سرخ و شیرین باشه یا کاملا کال!!!
    گوشی خود منم همین جوری شده و فعلا مشکلش حل نشده
    ====
    شما با این حال پورتش رو با الکل تمیز کن امتحان کن
    در ضمن کی افتاده تو اونجا؟نباید زود روشنش کنی یا بزنی به شارز باید کامل خشک شده باشه
    مثلا یکی 2 روزی بگذره...بعد بزنش به شارز....شب که میخوابی بزن به شارز...صبح ببین شارز شده یا نه
    ممنون از اينكه جواب دادي
    اما با الكل تميز كردم درست نشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب الان از این اتفاق چقدر زمان میگذره؟گوشی رو تا حالا بعدش روشنم کردی؟
    باید دیگه ببری تعمیرگاه مجاز...اونها از یه مایع مخصوص استفاده میکنن برای تمیز کردن که متاسفانه اسمش رو نمیدونم

گوشی مشکل دیگه ایی نداره؟انتن دهی؟صدا و ...فقط شارز نمیشه؟
    ====
    اها میگم باطری گوشی رو تعویض کن ببین چی میشه
    شاید باطری مشکل پیدا کرده
    شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •