بارها گفتم ...بازم میگم این نظره لطفه شماست به من تورج جان..به هر حال ممنونم رفیق![]()
بارها گفتم ...بازم میگم این نظره لطفه شماست به من تورج جان..به هر حال ممنونم رفیق![]()
@ D o l f i n
اینم یه مانستر برا گوشیه شما..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ممنون من نمیدونم چه چوری زحمات شما رو جبران کنم
من فایل ها رو دان کردم وفلش هم شد ولی.......
ولی بعد از چند ساعت itunes(مدیا پلیرش )از کا افتاد و بعد از مستر ریست هم کلا شکل و order ایکن ها با دفعه اول بعد از فلش فرق کرد itunes هم دیگه کار نکرد
به نظر شما چی شده؟؟؟؟؟؟/
دوست عزيز اين پك تنها مشكلش همينه كه itunes اون خوب كار نميكنه نه تنها شما بلكه خيلي از دوستان ديگه هم با اين برنامه مشكل دارن از جمله خودم
بابت اون زياد نگران نباش و بهش گير نده من الان دنبال يه پك ميگردم كه بدون اين برنامه باشه ولي پكي پيدا نكردم كه با اين امكانات باشه و اين بر نامه رو نداشته باشه
موفق باشي
مرسی
اگر پیدا کردی ما رو هم بی خبر نذار
سلام.خاهش.. همون طور که تورج گفت itunes در این پک و کلا در V3x مشکل داره... شما نیازی هم بش
نداری. چون dap کاره itunes رو برات میکنه... در ضمن از مستر ریست و مستر کلیر کردن گوشیت تا حد امکان
خوداری کن.چون مشکل ساز هستند..![]()
عزیز دستت درد نکنه فقط اگه میشه یه لینک بده که ریسیوم داشته باشه
که با این سرعت زغالی دو بار دیس شدم نتونستم دانلود کنم
در ضمن نرم افزار خاصی دیگه ای نمی خواد همینا اگه لازم هست لینک اون رو هم بزار ممنون
خاهش عزیز. ببین شرمنده لینکه بهتر سراغ ندارم... اگه به کافینت که adsl داره بری سه سوت مشکلت حل
میشه..
در ضمن نرم افزاره دیگه نمیخاد..
1. RSD
2.Monster pack
3.Drivers
که همرو گذاشتم برایه شما..
Corvette جان اسمتون رو بگید ممنون میشم
فدات دستت درد نکنه یه دنیا ممنون کارم راه افتاد هم گوشی درست شد هم یه تجربه با ارزش رو بدست اوردم و دوست خوبی مثل شما پیدا کردم
قربانه عزیز.مسعود هستم.... قابلترو نداشت..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)