تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 869 از 1547 اولاول ... 3697698198598658668678688698708718728738799199691369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,681 به 8,690 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حالا به این دوستان که شبانه دانلود میکنن کاری ندارم
    ولی آخه ۶ ساعت سیستم بزاری برای ۵ گیگ
    هر کی موقعیت ش رو داره روی ایرانسل یا حتی همراه اول همین حجم رو راحت بین ١٠ تا ٢٠ دقیقه میتونه بگیره هم زمان صرف جویی میشه هم هزینه و استهلاک کمتر

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

2. 3 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

[QUOTE=david-ebi;9029950]

نه عزیز نه قربون شکلت منه کم مصرف هم دوست ندارم گیگی 10000 تومان به قول شما پول بدم.خیلی هم خوشحالم که پرمصرفها براشون سرویسهای خوبی اومده که درستش هم همینه.

ما فقط میگیم حالا یکسری بسته های ویژه کم مصرفها با سرعت بالا و حجم کم و هزینه کم هم بزارید. آ قربون دستتون.طرحهای بقیه رو هم اصلا دست نزنید.الانم صبر می کنیم تا ایشالله درست بشه
    شاد و پیروز باشید
    دوست عزیز من بررسی کردم این موضوع رو بحث اصلی اینه که ساختار های کشور قادر نیست سرعت بالا رو به همه ارائه کنه چون ایران اینترنت رو از کشور های خارجی به صورت نا محدود واقعی می خره و به وسیله ی ایجاد حجم می تونه توازن بین ۱۰ میلیون مشترک برقرار کنه .اگه قرار باشه سرعت ۱۶ واقعی رو به همه به صورت نامحدود بده ۱۶۰ ترابایت پهنای باند نیازه ولی در حال حاضر کل کشور حدود ۵ ترابایت اینترنت داره !! ولی اگه با سرعت های مختلف خریداری بشه نیاز میشه حدود ۶۰ترابایت که باز هم زیاده و با ایجاد حجم و اینکه همه در کل روز دانلود نمی کنن میشه با ۵ ترا مشکل رو حل کرد . توافق هایی برا رسیدن به ۳۰ ترا در حال انجامه . اگه به همه سرعت ۱۶ بدن و یکسری با حجم های بالا مثل ۱۰۰۰ گیگ و یک سری حتی با حجم کم مثل ۱۰ گیگ ولی هر دو گروه به صورت همزمان وصل بشن اینترنت کشور منفجر میشه . وزیر میخواد اینترنت adsl مخصوص پر مصرف ها باشه و td و 4gرو مخصوص کم مصرف ها کنن .باید اپراتور های همراه طرح های ارزان تری برای جذب مشترکین کم مصرف adsl بدن . موفق باشی

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. 3 کاربر از siamosi60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

چیزی که مشخصه اینکه این طرح ها طوری طراحی شدن که شما مجبور بشین گرونترین سرویس یعنی 16 مگ رو خریداری کنین،اینکه سرویس 8 مگ حدود 300 گیگ ترافیک داره در حالیکه سرویس 16 مگ با تنها 30 تومان تفاوت قیمت،بعضی شرکت ها 3 برابر اون رو بهتون میدن کاملا موضوع رو روشن میکنه،اینکه شاتل فقط حجم سرویس های 4 مگ به بالا رو افزایش داده!
    در بیان ساده تر،در طرح های جدید بصورت پلکانی هرچقدر بیشتر بتونید پول خرج کنین،نفع بسیار بیشتری میبرین،جدا از اینکه سرعت ها هم در سرویس هایی ارزون تر بسیار پاییینه و همین مورد به خودی خود باعث میشه شما چاره ای جز خرید سرویس 16 مگ نداشته باشن و بعضی ها فکر میکنن با اینکه شرکت ها حجم بیشتری نسبت به قیمت در حال حاضر ارائه میدن حاشیه سودشون کم شده در حالیکه به نظر من با طرح های جدید حتی سود بیشتری هم به دلیل دلایل بالا میبرن!
    شما سرویس های حدود 30-40 تومانی قدیم و جدید رو مقایسه کنین میبینین نسبت به قبل حجم آنچنان بیشتر به شما نمیدن و علاه بر اون سرعت رو هم کاهش دادن و محدود کردن و اون افزایش چشم گیر حجم از سرویس 8 مگ مشهوده و جدیدا هم دارن بشدت حجم های سرعت 16 مگ رو افزایش میدن که شما باخودتون میگین با این تفاوت بسیار زیاد بین 8 مگ و 16،تهیه سرویس 8 مگ ارزشی نداره و سرویس 16 مگ رو تهیه میکنین!
    سوال من اینکه آیا در حال حاضر ارزشی داره برای سرویس هایی با سرعت های پایین مثل 4 مگ و2 مگ و پایینتر هزینه بشه؟ هر چقدر هم ارزون،من بشخصه حاضر نیستم برای چنین سرعت های پایینی هزینه کنم حالا جدا از اینکه چقدر هم حجم دارن،اون حجم در سرویس های سرعت پایین استفاده ای نداره!
    رسیدن به سقف حجم هایی مثل 1 ترابایت در ماه(اگه هر ماه قابل تمدید باشه) خبر خیلی خوبیه ولی باید قیمت ها ارزون تر میبود که همه امکان تهیه ـشو رو داشتن نه اینکه قیمت بسیار بالا 80 تومان در ماه رو داشته باشه! اینترنت که کالای لوکس نیست،اینترنت ارزان و با کیفیت حق همه هست!
    یا اگه نمیخوان ارزون کنن،حداقل سرویس هایی با سرعت بالا و حجم کمتر با قیمتی پایینتر عرضه کنن که متاسفانه آچنان امیدی به این قضیه به علت های بالا ندارم!
    Last edited by M A S T 3 R; 22-12-2017 at 12:43.

6. 6 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چیزی که مشخصه اینکه این طرح ها طوری طراحی شدن که شما مجبور بشین گرونترین سرویس یعنی 16 مگ رو خریداری کنین،اینکه سرویس 8 مگ حدود 300 گیگ ترافیک داره در حالیکه سرویس 16 مگ با تنها 30 تومان تفاوت قیمت،بعضی شرکت ها 3 برابر اون رو بهتون میدن کاملا موضوع رو روشن میکنه،اینکه شاتل فقط حجم سرویس های 4 مگ به بالا رو افزایش داده!
    در بیان ساده تر،در طرح های جدید بصورت پلکانی هرچقدر بیشتر بتونید پول خرج کنین،نفع بسیار بیشتری میبرین،جدا از اینکه سرعت ها هم در سرویس هایی ارزون تر بسیار پاییینه و همین مورد به خودی خود باعث میشه شما چاره ای جز خرید سرویس 16 مگ نداشته باشن و بعضی ها فکر میکنن با اینکه شرکت ها حجم بیشتری نسبت به قیمت در حال حاضر ارائه میدن حاشیه سودشون کم شده در حالیکه به نظر من با طرح های جدید حتی سود بیشتری هم به دلیل دلایل بالا میبرن!
    شما سرویس های حدود 30-40 تومانی قدیم و جدید رو مقایسه کنین میبینین نسبت به قبل حجم آنچنان بیشتر به شما نمیدن و علاه بر اون سرعت رو هم کاهش دادن و محدود کردن و اون افزایش چشم گیر حجم از سرویس 8 مگ مشهوده و جدیدا هم دارن بشدت حجم های سرعت 16 مگ رو افزایش میدن که شما باخودتون میگین با این تفاوت بسیار زیاد بین 8 مگ و 16،تهیه سرویس 8 مگ ارزشی نداره و سرویس 16 مگ رو تهیه میکنین!
    سوال من اینکه آیا در حال حاضر ارزشی داره برای سرویس هایی با سرعت های پایین مثل 4 مگ و2 مگ و پایینتر هزینه بشه؟ هر چقدر هم ارزون،من بشخصه حاضر نیستم برای چنین سرعت های پایینی هزینه کنم حالا جدا از اینکه چقدر هم حجم دارن،اون حجم در سرویس های سرعت پایین استفاده ای نداره!
    رسیدن به سقف حجم هایی مثل 1 ترابایت در ماه(اگه هر ماه قابل تمدید باشه) خبر خیلی خوبیه ولی باید قیمت ها ارزون تر میبود که همه امکان تهیه ـشو رو داشتن نه اینکه قیمت بسیار بالا 80 تومان در ماه رو داشته باشه! اینترنت که کالای لوکس نیست،اینترنت ارزان و با کیفیت حق همه هست!
    یا اگه نمیخوان ارزون کنن،حداقل سرویس هایی با سرعت بالا و حجم کمتر با قیمتی پایینتر عرضه کنن که متاسفانه آچنان امیدی به این قضیه به علت های بالا ندارم!

خیلی از اشخاص هستن که زیاد براشون این مسائل مهم نیست مثل افراد مسن که فقط دوست دارن یه چند تا کانال فیلم با اکانت باز بشه.. یه فیس تایمی با بچه هاشون توی خارج بکنن و یه تلگرام گردی کوجیک بکنن تموم بشه بره...الان همسایه ما دقیقا داره هنوز از سرعت 512 استفاده میکنه...
    خیلی از دوستان هم هستن سرویسشون از مخابرات هست و چون خونه اجاره هست و قرار داد تمدید نشده و نلفنی با صاحبخونه حساب کتاب میشه مجبورن با همون سرویس اولیه که درخواست دادن کنار بیان...

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من سرویس هایی مثل نیترو که الان صبانت داره ارائه می ده و سرعت های پایه رو با یه هزینه به سرعت های بالاتر ارتقا می ده جوابگو می تونه باشه برای کاربرای کم مصرف چون طبق قانونی که الان وجود داره شرکتا نمی تونن تعرفه ها رو از 80 درصد تعرفه های تصویب شده پایین تر بیارن مثلا شرکتی نمی تونه بیاد سرعت 16 مگ با 10 گیگ حجم بده 20 تومن چون کف تعرفه 64 تومن هست ولی با سرویس های نیترو می شه مثلا 512 رو کرد 4 مگ و اینجوری کسایی که صرفا سرعت بالا می خوان هم تا حدودی راضی تر می شن

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

به نظر من سرویس هایی مثل نیترو که الان صبانت داره ارائه می ده و سرعت های پایه رو با یه هزینه به سرعت های بالاتر ارتقا می ده جوابگو می تونه باشه برای کاربرای کم مصرف چون طبق قانونی که الان وجود داره شرکتا نمی تونن تعرفه ها رو از 80 درصد تعرفه های تصویب شده پایین تر بیارن مثلا شرکتی نمی تونه بیاد سرعت 16 مگ با 10 گیگ حجم بده 20 تومن چون کف تعرفه 64 تومن هست ولی با سرویس های نیترو می شه مثلا 512 رو کرد 4 مگ و اینجوری کسایی که صرفا سرعت بالا می خوان هم تا حدودی راضی تر می شن
    صبانت و آسیاتک در حال حاضر آخر جدول تعرفه ها هستن و جفتشون دارن تا جایی که میتونن پول از مردم میچاپن با حجم های پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

صبانت و آسیاتک در حال حاضر آخر جدول تعرفه ها هستن و جفتشون دارن تا جایی که میتونن پول از مردم میچاپن با حجم های پایین
    بله اون که سر جای خودش صبانت که ترکیده ولی در حال حاضر برای این دوستانی که خیلی شاکی هستن از تعرفه های جدید به نظرم صبانت بهتره چون می تونن سرعت بالاتر داشته باشن با هزینه کمتر

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من تغییر سرویس رو میزنم این صفحه میاد مشکل از چیه؟

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان دیدید که خود وزیر گفت طرحها و بسته هایی در راه هستش برای کم مصرفها با هزینه پایین و سرعت بالا این یعنی از نظر قانونی هم می خواهند بندی تبصره ای و خلاصه مفری پیدا کنند که بتونند از کف اعلام شده هم عدول کنند.حالا که وزیر بخشیده امیدوارم دوستان هم ببخشند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

10

عزیز من سرویسشو جدیدا دوباره گرفتم احتمالا شنبه وصل شه...
    تو این چند وقتی که سرویس جدیدو گرفتی
    شبانه محدودت کردن؟!!
    یه عزیزی تست گذاشت گفت 4 گیگ دانلود کردم محدودم نکردن
    از اون ور یکی دیگه گفت چون برا شبانه سقف نذاشتن هر وقت خواستن میتونن محدود کنن
    خواستم ببینم شما تو این چند وقت چه طور دیدیش محدود شدی برا شبانه؟!
    نه عزیز محدود نشدم و در شب یا روز حداکثر تا نهایت ۲۶۰کیلوبایت دانلود داشتم با IDM از سرورهای مختلف داخلی و خارجی

چرا به جای 7 ساعت 6 ساعت و 15 دقیقه دانلود داشتی؟ از ترس اینکه نکنه حجم اصلی رو کم کنه با تاخیر شروع می کنی و زودتر هم تموم می کنی؟
    آخ آخ گفتی یاد قدیما افتادم چندین ساله از زمان مخابرات و پارس‌آنلاین و آسیاتک و الانم شاتل همیشه تایم صف دانلود IDM رو برای شروع یه نیم‌ساعت دیرتر میزنم و زمان اتمام رو یه نیم‌ساعت زودتر!

حالا به این دوستان که شبانه دانلود میکنن کاری ندارم
    ولی آخه ۶ ساعت سیستم بزاری برای ۵ گیگ
    هر کی موقعیت ش رو داره روی ایرانسل یا حتی همراه اول همین حجم رو راحت بین ١٠ تا ٢٠ دقیقه میتونه بگیره هم زمان صرف جویی میشه هم هزینه و استهلاک کمتر
    بله کاملن حق با شماست... من هم تجربه دانلود از ایرانسل رو داشتم و سرویس جدید شاتلی رو هم که گرفتم بیشتر برای تست شرایط جدید بود...
    و از قبل تو فکرم بود که از ماه بعد دیگه ۱۰تومن پول بیشتر رو ندم و سروس بدون شبانه رو بگیرم
    Last edited by amirakhavan; 22-12-2017 at 16:59.

14. این کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •