والا براي من كه كد مد نخواست نميدونم برو تو قسمت راهنماي نصب بازي سوال كن نه اينجا اونجا توضيحات مفصلي داده منم بلد نبودم نصب كنم اونجا رو خوندم فهميدم
والا براي من كه كد مد نخواست نميدونم برو تو قسمت راهنماي نصب بازي سوال كن نه اينجا اونجا توضيحات مفصلي داده منم بلد نبودم نصب كنم اونجا رو خوندم فهميدم
اگه بگی چجوری من هستم.
کد های بازی رو میخواستم
آی دی ایکس فایر داری ؟
نه،ولی شنیده بودم بچه ها بدون احتیاج به آیدی یا ... بازی میکنن؟؟
من سیو هم نمیتونم بکنم.
سلام
نمیدونم دقیقا کجای بازی هستم
ولی 2 - 3 تا سوال دارم
من از بین کشتن اون سیاهه و Play Boy ، این Play ... رو کشتم
از بین اون 2 تا برادر هم پلیس رو کشتم
دیروز هم که اون مرده که با Roman میریم سراغش دستش بستست و رومان میگه نکشش رو اونم کشتم
حالا خوب کشتم یا نه؟
چون وقتی این آخری رو کشتم فکر کنم اچیومنت گرفتم
حالا از این به بعد اگه انتخابی داشتم کیارو باید بکشم و کیارو نه
------------------------
ادیت :
مثل اینکه به مرحله ی آخر بازی رسیدیم
که یکی پول و دیگری به قول دوستان خنجر قرمزه
من از اون اول از این دختره کیت خوشم نیومد
الان اگه بخوام رومان زنده بمونه باید چیکار کنم؟
دیمیتری در هر صورت کشته میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین زودتر
مرسی
Last edited by D r i v e r; 27-02-2010 at 10:40.
خوب کاری کردی در این صورت خونه پلی بوی رو میگیری....بهدشم با دواین دوست میشی برات 2 تا نیروی کمکی میفرستهمن از بین کشتن اون سیاهه و Play Boy ، این Play ... رو کشتم
اشتباه کردی باید اون یکی رو میکشتی....چون اگه فرانسیس(پلیسه) زنده باشه میتونستی وقتی تحت تعقیب پلیس قرار میگرفتی بهش زنگ میزدی پلیسهارو فراری میداد....از بین اون 2 تا برادر هم پلیس رو کشتم
بهتره که بکشیش..چون دارکو یه آدم خائن بوده و قبلا باعث شده بود که همه دوستان نیکو از بین برن...مرتیکه خائن...دیروز هم که اون مرده که با Roman میریم سراغش دستش بستست و رومان میگه نکشش رو اونم کشتم
حالا خوب کشتم یا نه؟
چون وقتی این آخری رو کشتم فکر کنم اچیومنت گرفتم
حالا از این به بعد اگه انتخابی داشتم کیارو باید بکشم و کیارو نه
دیمتیری در هر صورت کشته میشه..مثل اینکه به مرحله ی آخر بازی رسیدیم
که یکی پول و دیگری به قول دوستان خنجر قرمزه
من از اون اول از این دختره کیت خوشم نیومد
الان اگه بخوام رومان زنده بمونه باید چیکار کنم؟
دیمیتری در هر صورت کشته میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین زودتر
اگه میخوای رومن زنده بمونه باید بری انتقام بگیری...(یعنی برو به سمت خنجر...)
چون حتی اگه بری معامله کنی و بخوای دختره زنده بمونه...دختره چون حرفشو گوش نکردی باهات قهر میکنه دیگه هرچی زنگش بزنی گوشی رو بر نمیداره.....پس همون بهتر که کشته بشه ....
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
راستی کسی فهمید بالاخره اون گاراژی که تو نقشه هست به چه دردی میخوره؟؟
من رازش رو کشف کردم.....اگه هنوز نفهمیدین که به چه دردی میخوره و چطوری درش باز میشه بگین که براتون توضیح بدم...
شما اول بگو کدوم گاراژ..؟؟؟راستی کسی فهمید بالاخره اون گاراژی که تو نقشه هست به چه دردی میخوره؟؟
من رازش رو کشف کردم.....اگه هنوز نفهمیدین که به چه دردی میخوره و چطوری درش باز میشه بگین که براتون توضیح بدم...کجای نقشه....میتونی عکس بزاری...
همون گاراژی که اصلا درش باز نمیشه..
توی شهر دوم (اسم شهر رو نمیدونم)
میشه شمال شرقی نقشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)