بچه ها یه چیزیا فراموش نکنید که ریوت همه هزینه هاش را از طریق فروش ار پی به دست میاره یعنی اگه یه روزاقا هکی چیزی در راه نیست بریم این سایته برای rp?![]()
ه.ک واسه ریوت اومد مطمئن باشید باید لول را ببوسید بزارید کنار![]()
بچه ها یه چیزیا فراموش نکنید که ریوت همه هزینه هاش را از طریق فروش ار پی به دست میاره یعنی اگه یه روزاقا هکی چیزی در راه نیست بریم این سایته برای rp?![]()
ه.ک واسه ریوت اومد مطمئن باشید باید لول را ببوسید بزارید کنار![]()
چرا همش من ، چرا همش هر چی afk و noob ه به من می اوفته ، چهار ساعت carry می کنی ، دو تا رامبو Afk فاتحه می خونن به همه زحمتت
خاک بر سر riot که عرضه نداره دو تا بالانس بکنه. هر چی noob می آد از من bronze I بالاتر!
موندم چه طور اینا رو راه می دن بیان بالا! چه طور من همش باید در جا بزنم.
چون سروری که اتنخاب کردی ت.خ.م.ی استهر چی عرب اسرایلی افتادن تو EUNE سرور عوض بکن شاید دیگه نوب نیاد
من نمیگم EU West بهتره ولی حد اقل انگلیسی بلدن کمتر فیدر داره من زیاد ندیدم فیدر
Last edited by XxScorpionxX; 15-09-2013 at 14:55.
الآن دارم می رم یک بازیه دیگه ، یک احمق نفهم می گه می رم mid می گیم نرو ، برو top ، برای top میره Ezreal بر می داره ، انگلیسی هم بلد نیست
چرا همش اینا برای من اتفاق می افته؟
چرا این آدم توی Rank از من بالاتره! واقعا lol داره می ره روی مخ.
اتفاقا عربا خیلی پرو هستن از فرانسویها و اسپانیایی های نوب خیلی بیشتر بارشونه
نمیشه تقصیر رو انداخت رو سر ریوت . دوتا2 هم همینطوره خیلی وقتا و این نه از ریوته نه از Valve . سبک MOBA جوریه که هر چه قدر هم بخوان خوب کار کنن باز هم عالی نمیشه . MMORPG ها مثل WoW اینطور نیستن چون هر کسی یه Class ـی داره و خوب وقتی Elo ـش بالاست یعنی باهاش بلده . ولی تو این سبک کلی هیرو/چمپ هست . یعنی من خودم توی دوتا2 با یه سری هیرو ها خیلی عالی بلدم و اکثریت بازیام باهاشونو می برم و Elo ی خوبی دارم . ولی خوب یه سری هیروها هم هستن که بلدشون نیستم . حالا من با Elo ی بالا هم که باشم ممکنه یه بازی با اون هیرو هایی بکنم که بلد نیستم چندان . و خوب مسلما نتیجه خیلی خوبی نمی گیرم . خودم هم بارها دیدم افرادی که خیلی نوب بودن با هیروشون ولی Elo ی بالایی داشتن و خوب کاملا قابل درک هست . البته از اونجایی که دوتا2 Solo Ranked نداره این چندان به چشم نمیاد .(برای جلوگیری از اینجور مسائل فقط 5 نفره میشه با تیم Ranked رفت)
توی لول هم اصلا تقصیر ریوت نیست بلکه تقصیر اون کسیه که نوب بازی در میاره : درسته کاملا قابل درکه که خوب بلد نیست با چمپ و میخواد یاد بگیره . ولی خوب یادگیری رو نباید توی Ranked انجام بدن که متاسفانه میدن . ریوت بدبخت هر کاری هم که بکنه باز هم راهی نیست که تشخیص بده که آیا این آقای حرفه ای ، این دست یه چمپی که بلد نیست رو پیک می کنه یا نه .
در کل در شاید 99 درصد اینجور مواقع تقصیر روی فرد هست نه شرکت سازنده . چه ریوت در LoL ، چه Valve در دوتا2 .
noobتو خودت گفتی EUNE ها noob هستن الان میگی EUNE خوبه
البته چون اسم acc من hossein بود همه ی عربا add ام می کردن
noob بودن در نژاد نیست که بگیم عربا noob ان spain ها pro ان یا بر عکس باید تو خونت باشهبعضی ها استعداد ندارن من خودم روز اولی که لول بازی کردم یادمه فید ندادم ولی pro هم نبودم چون قبلا زیاد از اینجور بازی ها می کردم آنلاین نبود ولی بلد بودم راه برم مثل بقیه نبودم بلد نیستن راه برن اول بازی همون جا خوشکشون می زنه
من همینجا اعلام میکنم عربا خدایی خیلی Pro هستن مخصوصا وقتی جکس پیک میکنن خدایی بازیشونو قبول دارم
ez تو top خیلی خوبهالآن دارم می رم یک بازیه دیگه ، یک احمق نفهم می گه می رم mid می گیم نرو ، برو top ، برای top میره Ezreal بر می داره ، انگلیسی هم بلد نیست
چرا همش اینا برای من اتفاق می افته؟
چرا این آدم توی Rank از من بالاتره! واقعا lol داره می ره روی مخ.aria هست تدریس میکنه
اتفاقا pickesh تو top کمم نیست
مثل janna تو top میمونه
1 به 2 دیدم حتی میزنه
هرچند من خودم قبول ندارم ، هیرو که میره تاپ باید تانک باشه نه چیز دیگه ، حالا اگه بقیه لاین ها یکم تانکی تر بود چمپشون ، فایتر میرم .
سلام
فرمایش شما متین ، اما خوب بزرگ ترین مشکل Riot اینه که گوش شنوا نداره! باور کن چن تا تاپیک زدم پیشنهاد کردم محل سگ هم نمی ده ، اصلا دو نفر نداره برن توی فاروم مثل شما نظارت داشته باشند.با این که راحت ملت حاضرند بیان مجانی ناظر بشن.
به قول سیستمی ها ، سیستمی که فیدبک منفی نداشته باشه به سمت ناپایداری پیش می ره و ممکنه از هم بپاشه.
به نظر راه حل زیاد باید باشه
مثلا یکیش این هست که موقع رفتن توی Quote طرف بتونه چند تا Role انتخاب کنه ، که اگر تیم مچ شد بازی شروع بشه .
می تونه نظارت بیشتری روی بازی ها و report ها داشته باشه
بازی رو از حالت victory based به حالت score based تغییر بده.
اگر تیمی Afker داشت نمره منفی و lose براش لحاظ نکنه (البته با تمهیدات خاصی)
امگان بازی تیمی بدون Ranked team رو هم بده (مثل dungeon ها در WoW ,و همین طور Arena ها و ...) یا حداقل اجازه بده چند تا تیمداشته باشی
امتیاز بازی تیمی رو به امتیاز بازی solo و rank شخصی طرف اضافه کنه (اومدیم یکییک عمر توی یکتیم خوب بازی کرد و کمک کرد بعد kick ش کردن همه زحمتاش می پره خوب!)
در حالت کلی بهتره تشویق کنه با این تمهیدات بازیکن ها رو به بازی تیمی ، نه بازی Solo و نهایتا Duo!
iهمین طور می تونه یک option توی honor اضافه کنه که تیم مقابل تایید کنند فلانی کارش درست بوده اما الکی باخته و باعث بشه طرف از دست نداه امتیازاتش رو یا امتیازی بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)