ساعت رایگان برای رشت چند تا چنده؟
ساعت رایگان برای رشت چند تا چنده؟
دیشب
بهترین شبی که تا الان تو صبانت داشتم
ولی عجیبه سرعت با idm از هر سایت و لینکی سرعت افتضاحه فقط با تورنت میتونم دانلود بذارم
اینم وضعیت امروز ما:
گفتن فردا قراره درست شه (دیروز هم همینو گفتن البته)
شما کجا زندگی میکنید؟
جالبه من الان حدود 3 ساله که اینترنت پرسرعت دارم و همش هم از صبانت بود ( البته یک ماه رفتم مخابرات که اینقدر از مخابرات ناراضی بودم که سریع دوباره برگشتم صبا ! )
توی این سه سال من هیچ وقت حداقل توی سرعت روزانه مشکل نداشتم ( به جز اون هفته ی بعد از انتخابات سال 88 که اونم دست صبا نبود دیگه ، از بالا بود ) ، ولی خب درسته شبا مشکل داره و بعضی شبا کم دانلود بعضی شبا خوب... ( مثلا توی ماه رمضون کلا شبانه تعطیله که همه جا اینطوریه!)
و اینکه خب یکم صبا دزدم هست بعضی وقتا...
ولی کلا مشکل سرعت نداشتم خیلی!
من تهرانم. شما مشهدی و اینجوری که من از این تاپیک فهمیدم، مشهدیا از صبا نت خیلی راضیند.البته منم اولین باره (بعد از یک سال که از صبا نت اینترنت گرفتم) که اینقدر باهاش به مشکل خوردم. قبلا هر وقت سرعت کم میشد -اونم نه در این حد- بعد از چند ساعت یا فوقش یه روز درست میشد. اما ایندفعه اینترنت از دو هفته قبل از انتخابات کند شده بود. بعد از انتخابات چند روزی به حالت اولیه برگشت و سه چهار روز هم هست که دیگه وحشتناک شده. پشتیبانی میگه اختلال توی پهنای باندشونه و بزودی درست میشه ما هم که فعلن منتظریم.
![]()
سه شنبه:
سرور کرج:
سرور فرانکفورت:
پشتیبانی چند روزه اسرار داره تا چند ساعت دیگه درست میشه!
فکر کنم دارن اینترنت ملی رو امتحان میکنند رو من!
پینگ با سرور داخلی خیلی زیاده
معمولا بین 40-80 هست
کلاً همه چی غیر معمولیه. از یه سرور خاص که دانلود میکنم سرعت درسته، از یه سروره دیگه دانلود میکنم سرعت 2 کیلوبایته. بعضی سایتا سریع لود میشه بقیه اصلا لود نمیشه. پیشتیبانی هم که اصلا نمیزاره حرف بزنم. تا میگم مشکل سرعت دارم میگه واسه بقیه یوزرها کلا قعطه! اختلال سراسریه، تا سه - چهار ساعت دیگه درست میشه. نمیدونم دیگه چیکار کنم![]()
از دوستان کسی اینجا شیرازی هست که صبانت داشته باشه؟؟؟
سلام دوستان
امشب انگار سرعتارو کشیدن پایین ؟
برای بقیه هم همینطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)