تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 869 از 1298 اولاول ... 369769819859865866867868869870871872873879919969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,681 به 8,690 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یعنی به خدا به قرآن من که دسترسی به هیچی ندارم اطلاعاتم از این بروبچ 2020 بیشتره و اگه ملت به من زنگ بزنن بیشتر می تونم راهنماییشون کنم !
    اصلا پرتن اینا !
    فک کنم چند نفرو از سر خیابون پیدا کردن گفتن اینترنت می دونی چیه ؟ هرکی گفته آره گفتن خوب تو بیا اینجا تلفن جواب بده !
    بعد واقعا بی اخلاق و بی شخصیتن.... تا حالا چند بار تماس گرفتم هر چند بارشم بی ادبی کردن و متلک پرونی کردن...
    متاسفم براشون واقعا....
    سرویساشون ولی بعضی اوقات واقعا بی نظیره و بعضی اوقات با قطعی هاش و کندی سرعت های واقعا اعصاب ادم و می ریزه به هم...

2. این کاربر از pco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این پنل مسخرشون هم که خرابه !
    من یه طرح جدید گرفتم الان 7 روز گذشته ولی از داخل پنل فعال نیست و با یوسر و پسوردی که موقع ثبت نام انتخاب کردم وصل نمی شه...
    چجوری باید فعالش کنم ؟!
    باید حضوری برم مخابرات ؟!
    من صاحب خط نیستم... چی احتیاج داره برای فعال کردن ؟!
    باید حتما صاحب خط بره ؟!

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

فکر کنم این مخابرات اصلآ به 12 ماه اهمیت نمیده و توی مدت این یه سال هر ماه که ماه جدید میاد فاکتور میندازه. اصلش اینه که ماه اخرو دیگه حساب نکنن ولی این مخابرات بی شرف این کارو میکنه و باسه همین میشه 13 تا فاکتور.تازه این ماه اخر و که فاکتور میندازه و شارژ میکنه خیلی ها مجبورن تو چند روز تا سرویسشون تموم نشده اون شارژو مصرف کنن. مثل شما منتها من حدسم اینه که اگه طرح مورد نظرو از 15 ام ماه به بعد ثبت نام کنیم و همون موقع هم فاکتور بندازه دیگه ماه بعد فاکتور نمینندازه و اخرش میشه 12 تا. طرح کمپین پارسالم همین کارو کردم و ماه بعد رو فاکتور ننداخت. الانم که ماه اخرمه و سرویسم شارژ شده تا اخرای همین ماه وقت دارم مصرف کنمش. از این جهت بهتره طرح ها رو همیشه اخرای ماه ثبت نام کنیم.
    چی می گی عزیز نامحدوده! چی را باید مصرف می کردم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چی می گی عزیز نامحدوده! چی را باید مصرف می کردم؟
    ببخشید حواسم نبود شما نا محدودید ولی منظورم کلی بود. یعنی اون طرح هایی که سر برج شارژ میشه و فاکتور میندازه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این پنل مسخرشون هم که خرابه !
    من یه طرح جدید گرفتم الان 7 روز گذشته ولی از داخل پنل فعال نیست و با یوسر و پسوردی که موقع ثبت نام انتخاب کردم وصل نمی شه...
    چجوری باید فعالش کنم ؟!
    باید حضوری برم مخابرات ؟!
    من صاحب خط نیستم... چی احتیاج داره برای فعال کردن ؟!
    باید حتما صاحب خط بره ؟!
    اون پسوردی که موقع ثبت نام انتخاب کردی کشکه. باید حضوری بری یوزر پس بگیری. اونی باید بره که پنل به نامشه و طرح به نام اون ثبت شده. با یه فتوکپی کارت ملی اگه خودت نیستی مثلآ به نام پدرته شناسنامه پدرت و کارت ملی خودتو باید ببری تا طرف بدونه چه نسبتی با صاحب پنل داری اگرم پنل به اسم مثلآ برادرت بود باید کارت ملی خودت کارت ملی برادرت و شناسنامه پدر یا مادرتو ببری. کپی شون رو هم ببری موردی نداره. مهم اینه که طرف بدونه چه نسبتی با صاحب طرح داری.
    Last edited by mamad24; 27-11-2014 at 00:27.

7. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سرویس من کلا تموم شده بود حتی تاریخ موجود در پنل اما متوجه شدم تا 9 همین ماه تمدید شده 8 گیگ هم شارژ شده !! در صورتی 12 تا فاکتور من به پایان رسیده بود.... الان که مجبورم استفاده کنم سرعت هیچ سروری از 20 کیلوبایت بیشتر نمیره...... احتمالا این فاکتور آخری پول مودم رایگان باشه...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سرویس من کلا تموم شده بود حتی تاریخ موجود در پنل اما متوجه شدم تا 9 همین ماه تمدید شده 8 گیگ هم شارژ شده !! در صورتی 12 تا فاکتور من به پایان رسیده بود.... الان که مجبورم استفاده کنم سرعت هیچ سروری از 20 کیلوبایت بیشتر نمیره...... احتمالا این فاکتور آخری پول مودم رایگان باشه...
    فکر نکنم باسه مودم باشه این مخابرات دزد باسه خیلی ها همین کارو کرده. عوضش درس عبرتی میشه تا دیگه طرحی برنداریم که پولش رو قبض بیاد. فقط الان یه سوال از شما وقتی کامل مهلتش تموم شد از تو پنل حذف نشد؟؟؟ یعنی الان من که طرحم تا 24 ام این ماه مهلت داره وقتی تموم شد امکان داره تو پنل بمونه و دوباره سر برج شارژ بشه؟؟
    Last edited by mamad24; 27-11-2014 at 15:16.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

فکر نکنم باسه مودم باشه این مخابرات دزد باسه خیلی ها همین کارو کرده. عوضش درس عبرتی میشه تا دیگه طرحی برنداریم که پولش رو قبض بیاد. فقط الان یه سوال از شما وقتی کامل مهلتش تموم شد از تو پنل حذف نشد؟؟؟ یعنی الان من که طرحم تا 24 ام این ماه مهلت داره وقتی تموم شد امکان داره تو پنل بمونه و دوباره سر برج شارژ بشه؟؟
    حذف نشد وضعیت سرویس غیرفعال شد... من الان حساب کردم از روز فعالسازی سرویس تا الان حدود 1میلیون و 260 هزارتومان پول به مخابرات دادم پول مودم که هیچی پول شبانه رایگان را هم پرداخت کردم...

11. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

سلام من 31 شهریور 2 مگ با 3 گیگ و 2 گیگ رایگان (بجای مودم) گرفتم همون اول 5 گیگ رو داد از اون به بعد دیگه همش خودم شارژ کردم زنگ زدم پشتیبانی یه چیزایی خانومه گفت اما سر در نمی آورد هی میگفت گوشی دستت از یکی دیگه سوال میکرد آخر هم یه چیزی در مورد 40 روز گفت که نفهمیدم

الان من چیکار کنم؟ بعد چندین روزه که اینترنت هر 10 یا 5 ثانیه قطع میشه 15یا 20 ثانیه بعد وصل میشه کلا غیر قابل استفاده شده ! همین پست رو بزور گزاشتم الان کسه دیگه هم اینجووریه؟ یا من مشکل دارم؟ سایت خوده رهبری رو هم با فیلتر شکن باید باز کرد اینم یه مشکلیه که عادت کردیم دیگه!

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال ... اینجا کسایی که مودمشون در حالت PPPoE هست و در ساعات شبانه دانلود میکنند آیا بدون روشن خاموش کردن مودم راس ساعت مورد نظر .... تجربه ای نظیر کم شدن حجم و... داشته اند یا خیر ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •