همچنان اینترنت قطع است از ساعت 12 ..
دوستانی که سرویس خوبی دارند و راضی هستند خدا ببخشه بهشون ایشالا که خیرش رو همیشه ببینید یه خواهش دارم نیاید اینجا تعریف و تمجید کنید و بقیه رو تحریک کنید برای اشتراک گرفتن .. باور کنید وضع ما رو بدتر می کنید ..
همچنان اینترنت قطع است از ساعت 12 ..
دوستانی که سرویس خوبی دارند و راضی هستند خدا ببخشه بهشون ایشالا که خیرش رو همیشه ببینید یه خواهش دارم نیاید اینجا تعریف و تمجید کنید و بقیه رو تحریک کنید برای اشتراک گرفتن .. باور کنید وضع ما رو بدتر می کنید ..
مبین برای من از دیشب ساعت 12 تا الان ساعت 4 بعد از ظهر قطع بود الان تازه وصل شده
خب من که هدفم تبلیغ نیست، پست هامو دنبال کنید، قبلا مثل شما فحششون می دادم، الانم نیومدم به کسی بگم بخره، گفتم شاید برای یکسری ها مفید باشه هر دو طرف رو بدونند، شاید اومد تست کرد دید توی منطقه خودش مبین نت مثل منطقه ی ماست و به دردش می خوره و خرید، برعکس شایدم دید مثل منطقه شماست و بی خیال شد.
این مبین نت اگه جیب منو نزنه، پول به من نمیده که بخوام تبلیغی کنم.
ضمنا این وضعیت عدم ثبات توی مناطق مختلف توی سرویس دهی هم، از ضعف مبین نت هست.
حالا چون اینترنت شما این وسط خرابه و ناراضی هستید، اگر فکر می کنید همه کسایی هم که دارند سرویس نسبتا خوبی می گیرند باید سکوت کنند، نمی دونم، باشه! شاید اینجوری بشه کاری کرد.
بله رفیق، جواب بالا جواب شما هم هست، فعلا منتظر بمونیم ببینیم این روند تغییرات اوضاع رو چطور می کنه، امیدوارم برای شما هم درست بشه.
نه دادش این مبینت هیچ هیچ ثباتی نداره در ضمن فکر میکنم اون اقایون پشته پرده کم کم دارن به هدفشون میرسن که شما با 100k speed download این قدر خوشحالی . ایشا... رشد چشم گیر اینترنت رو حتما شاهد خواهید بود .
نمیدونم کیا wow بازی میکنن ولی اگه بازی میکنید یا نمی کنید خوبه یه جریانی رو تعریف کنم
قرار بود تو یه guild ( گروههای هماهنگ از قبل تو بازی) ثبت نام کنم تو قسمت فروم پر کردن مشخصات طرف قطعات سیستم و سرعت اینترنت رو پرسیده بود + سایت speedtest.net والا مونده بودم چی بنویسم رفتم فرم ثبت بقیه رو نگاه کردم و دیدم اقایون خارجی سرعت زیر 10 اصلان ندارن و این دلیل باعث شد که اونها منو قبول نکردن . یعنی میخام بگم این اینترنت ایران واسه اون کسانی خوبه که تا دیروز dialup داشتن و این اینترنت اونا رو راضی نگه میداره .
سطح مارو وقتی پایین نگه میدارن ملومه با یه دانلود شبانه دعاشون هم میکنیم و نمی دونیم کشور های دیگه چی خبره .
مخابرات که با گوگل و https اکثرا مشکل داره :what: می دونم مبین هم داشته، می خواهم بدونم هنوز هم مشکل داره؟
Sent from my XPERIA S
مشکل با تمام سایت های https داره و برای بعضی سایت های ایرانی بهتره.
برای من چند روزه سایت اسپید تست کامل لود نمیشه که بشود تست گرفت. البته قبلاً هم به سختی باز میشد.
براي من ازساعت11:40ديشب تا4صبح قطع بود بعد از وصل شدن سرعت دانلود خوب بود.ماه اول سرعت دانلود شبانه با روزانه برابر بود ولي الان نصف شده.من فكرميكنم اين سياست مبينه ولي براي من قطعي هاي بسيار زياد ان مهمتره
به نظرتون طرح های ویژه تابستون هم میزاره؟خصوصا اگر طرح 2 مگ سالانه بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)