تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 869 از 2199 اولاول ... 36976981985986586686786886987087187287387991996913691869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,681 به 8,690 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همچنان اینترنت قطع است از ساعت 12 ..
    دوستانی که سرویس خوبی دارند و راضی هستند خدا ببخشه بهشون ایشالا که خیرش رو همیشه ببینید یه خواهش دارم نیاید اینجا تعریف و تمجید کنید و بقیه رو تحریک کنید برای اشتراک گرفتن .. باور کنید وضع ما رو بدتر می کنید ..

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

مبین برای من از دیشب ساعت 12 تا الان ساعت 4 بعد از ظهر قطع بود الان تازه وصل شده

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز . برادر گل . چرا تبلیغات علکی میکنی واسه این کلاه بردارا ؟ من حاظرم شرط ببندم 90% از کاربران مبین نت ناراضی هستن . الان جوری شده که مبین نت فقط داره همین جوری کاربر اضاف میکنن ولی هیچ تغییراتی رو انجام ندادن . والا من نمی دونم این مبین نت 4 تا مهندس نداره بیان این مشکل جدیدو حل کنن ؟ هر شب داره DC میشه از ساعت 6-7 بعد از ظهر . بعد از ساعت متوالی که زنگ به مبین بلاخره یه پیشتیبان جواب داد و گفت مشکل در کانکشن های auto هستن .
    در کل هر کی پولش اضافی کرده مبین نت بهترین گزینه هست . قسم میخورم اگه روزی اینترنت من خوب شد بیام اینجا قبل شما تبلیغ مبین نت کنم . خلاصه امار غلط به چهار نفر که دنبال نت هستن ندین .
    خب من که هدفم تبلیغ نیست، پست هامو دنبال کنید، قبلا مثل شما فحششون می دادم، الانم نیومدم به کسی بگم بخره، گفتم شاید برای یکسری ها مفید باشه هر دو طرف رو بدونند، شاید اومد تست کرد دید توی منطقه خودش مبین نت مثل منطقه ی ماست و به دردش می خوره و خرید، برعکس شایدم دید مثل منطقه شماست و بی خیال شد.
    این مبین نت اگه جیب منو نزنه، پول به من نمیده که بخوام تبلیغی کنم.
    ضمنا این وضعیت عدم ثبات توی مناطق مختلف توی سرویس دهی هم، از ضعف مبین نت هست.
    حالا چون اینترنت شما این وسط خرابه و ناراضی هستید، اگر فکر می کنید همه کسایی هم که دارند سرویس نسبتا خوبی می گیرند باید سکوت کنند، نمی دونم، باشه! شاید اینجوری بشه کاری کرد.

همچنان اینترنت قطع است از ساعت 12 ..
    دوستانی که سرویس خوبی دارند و راضی هستند خدا ببخشه بهشون ایشالا که خیرش رو همیشه ببینید یه خواهش دارم نیاید اینجا تعریف و تمجید کنید و بقیه رو تحریک کنید برای اشتراک گرفتن .. باور کنید وضع ما رو بدتر می کنید ..
    بله رفیق، جواب بالا جواب شما هم هست، فعلا منتظر بمونیم ببینیم این روند تغییرات اوضاع رو چطور می کنه، امیدوارم برای شما هم درست بشه.

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب من که هدفم تبلیغ نیست، پست هامو دنبال کنید، قبلا مثل شما فحششون می دادم، الانم نیومدم به کسی بگم بخره، گفتم شاید برای یکسری ها مفید باشه هر دو طرف رو بدونند، شاید اومد تست کرد دید توی منطقه خودش مبین نت مثل منطقه ی ماست و به دردش می خوره و خرید، برعکس شایدم دید مثل منطقه شماست و بی خیال شد.
    این مبین نت اگه جیب منو نزنه، پول به من نمیده که بخوام تبلیغی کنم.
    ضمنا این وضعیت عدم ثبات توی مناطق مختلف توی سرویس دهی هم، از ضعف مبین نت هست.
    حالا چون اینترنت شما این وسط خرابه و ناراضی هستید، اگر فکر می کنید همه کسایی هم که دارند سرویس نسبتا خوبی می گیرند باید سکوت کنند، نمی دونم، باشه! شاید اینجوری بشه کاری کرد.

بله رفیق، جواب بالا جواب شما هم هست، فعلا منتظر بمونیم ببینیم این روند تغییرات اوضاع رو چطور می کنه، امیدوارم برای شما هم درست بشه.
    نه دادش این مبینت هیچ هیچ ثباتی نداره در ضمن فکر میکنم اون اقایون پشته پرده کم کم دارن به هدفشون میرسن که شما با 100k speed download این قدر خوشحالی . ایشا... رشد چشم گیر اینترنت رو حتما شاهد خواهید بود .

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم کیا wow بازی میکنن ولی اگه بازی میکنید یا نمی کنید خوبه یه جریانی رو تعریف کنم
    قرار بود تو یه guild ( گروههای هماهنگ از قبل تو بازی) ثبت نام کنم تو قسمت فروم پر کردن مشخصات طرف قطعات سیستم و سرعت اینترنت رو پرسیده بود + سایت speedtest.net والا مونده بودم چی بنویسم رفتم فرم ثبت بقیه رو نگاه کردم و دیدم اقایون خارجی سرعت زیر 10 اصلان ندارن و این دلیل باعث شد که اونها منو قبول نکردن . یعنی میخام بگم این اینترنت ایران واسه اون کسانی خوبه که تا دیروز dialup داشتن و این اینترنت اونا رو راضی نگه میداره .
    سطح مارو وقتی پایین نگه میدارن ملومه با یه دانلود شبانه دعاشون هم میکنیم و نمی دونیم کشور های دیگه چی خبره .

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مخابرات که با گوگل و https اکثرا مشکل داره :what: می دونم مبین هم داشته، می خواهم بدونم هنوز هم مشکل داره؟

Sent from my XPERIA S

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مخابرات که با گوگل و https اکثرا مشکل داره :what: می دونم مبین هم داشته، می خواهم بدونم هنوز هم مشکل داره؟

Sent from my XPERIA S
    مشکل با تمام سایت های https داره و برای بعضی سایت های ایرانی بهتره.

8. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز.از کسانی که سرویس 512 دارن چه قدیم چه جدید لطفا بگید الان سرعت شما در روز و در ساعات رایگان شبانه حدودا چقدره؟تست های قبلی رو دیدم اما گاهی شرایط بالا پایین میشد لطف کنید شرایط الان رو بگید.اگه تست جدید هم بذارید بهتره.
    برای من چند روزه سایت اسپید تست کامل لود نمیشه که بشود تست گرفت. البته قبلاً هم به سختی باز میشد.

10. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

براي من ازساعت11:40ديشب تا4صبح قطع بود بعد از وصل شدن سرعت دانلود خوب بود.ماه اول سرعت دانلود شبانه با روزانه برابر بود ولي الان نصف شده.من فكرميكنم اين سياست مبينه ولي براي من قطعي هاي بسيار زياد ان مهمتره

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

به نظرتون طرح های ویژه تابستون هم میزاره؟خصوصا اگر طرح 2 مگ سالانه بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •