تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 869 از 1024 اولاول ... 369769819859865866867868869870871872873879919969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,681 به 8,690 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان

ممنون که بعضی ها پست منو دیدند محل ما دادند

بعضی ها گفتند هیچ وقت دیر نیست اما الان دیگه واقعا دیر شده برای سراسری

من از فردا شروع میکنم برای آزاد

حالا از کجا شروع کنم؟؟؟

اصلا نصف کتابامو نمیدونم کجاست

از من میشنوید همون سال اول بخونید قبول شید چون سال های بعدش حس و حال درس خوندن نیست

این نصیحت رو از یه سال سوم پشت کنکوری قبول کنید

البته آزاد بود هااا اما بودجش نبودهر چند دولتی شهرستان هم خرجه کمی نداره

امیدوارم موفق باشید دوستان

داره خودمونی میشه omide qatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    قطر-دوحه

پيش فرض

بازم ممنونhamidak
    فقط اینو بگم فک کنم یه سو تفاهم کوچیک پیش اومده من امید نیستم دخترم
    اسممو گذاشتم امید قطر آخه امسال قطر همه امیدشون تو کنکور منم (حالا نگی چه مغرور!من اعتماد به نفسم فقط یه خورده زیاده ولی جدی میم همه امید دارن تو سهمیه رتبه خیلی خوب بیارم و برم شریف)
    به هر حال بابت راهنمایی هات ممنون قرابت معنایی هم گاج سفید رو دارم یه خورده خوندم یه چیزایی فهمیدم
    فقط دوستان دعا کنید من خوب بدمممممممممم شریف قبول شم

راستیییییییییی می خواستم بگم ما خارج کشور ریاضی ها هم جمعه داریم دیگه شما ریاضیای ایران لطفا 5شنبه همه بیاین به ما روحیه بدیددددددددددد
    شدیدا محتاجیمااااااااااااااااا بی معرفت نشیداااااااااا
    ایشالله همتون 5شنبه خوب بدینو هر کی هرچی میخواد و قبول شووووووووو

دوستان استرس نداشته باشين همتون قبولين

3. این کاربر از omide qatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شب عاشقا جون (shabeashegha ) - شرمنده اسمت رو نمیدونم - واقعا الان سومین بارت هست که کنکور میدی ؟ من فکر کردم شما اولین بار که داری کنکور میدی ؟ پس ایشااله به اون چیزی که میخوای برسی .من شخصا برات دعا میکنم چون خیلی پسر گلی هستی. جدی میگم .

در ضمن امیر خان من اصلا هم عصبانی نیستم . ولی حال تو یکی رو میگیرم ( Amirdb )

بچه ها اگه موافق باشین بعد از کنکور یا هر وقت که میخوایین تاپیک جدید رو بزنیم . خودم میزنم دیگه. اول یه مشورتی با مدیران بخش میکنم بعدا . حالا اسمش رو چی بزاریم ؟ کنکوری های عقب مانده خوبه ؟ ( یه وقت ناراحت نشید.منظورم از عقب مانده همون جامانده هستش نه اینکه عقب مانده ذهنی )
    سینا هستم محمد امین جان. اختیار داری. خوبی از خودته . به پای شخصیت گل تو نمیرسه ممنون که دعام میکنی. آره راستش سال سوممه . سال دوم رادیولوژی دانشگاه تهران قبول شدم ولی انصراف دادم (شبانه بود) ایشالا امسال رشته مورد علاقم بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من که دیگه امروز نمیخونم.
    فقط امیدوارم امشب خوب خوابم ببره
    با آرزوی موفقیت همتون توی کنکور
    انشاالله کنکور آخرتون باشه(البته اگه به فکر فوق نیستید)
    Last edited by wild_dragon; 30-06-2010 at 07:20.

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

خوب فردا دیگه همه چیز معلوم میشه ، چقدر بلدیم ، چقدر کنترل میتونیم بکنیم. آرزوی موفقیت دارم برای همه.
    بچه ها برنامتون بعد از کنکور چیه ؟

من خودم زبانم و شاید گیتار رو دوباره شروع میکنم و بعدش زبان تدریس میکنم (چه مکالمه چه کنکور). بعدش برای همایش امنیت اطلاعات 22 مهرمان دانشگاه صنعتی بابل آماده میشم

احتمالا 3 تا مسافرت هم میرم (مجردی:ی). سیاکل ، کیش (جوجه سوخاری میشم اونجا)، مشهد.

یکسر هم میرم پرتغال یک حالی ازاین بازیکناش بگیرم که چرا دیشب باختن به اسپانیا و داور رو پیدا میکنم که حالیش کنم وقتی پویول 2 بار رونالدو رو از روی عمد زد باید چکار کنه

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گفتم یه ذره بشینم تاریخ ادبیات و از این جور حفظیا بخونم دیدم حسش نیست بیخیال شدم

فک کنم امروز تعداد پست های این تاپیک 2 برابر بشه!

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

بازم ممنونhamidak
    فقط اینو بگم فک کنم یه سو تفاهم کوچیک پیش اومده من امید نیستم دخترم
    اسممو گذاشتم امید قطر آخه امسال قطر همه امیدشون تو کنکور منم (حالا نگی چه مغرور!من اعتماد به نفسم فقط یه خورده زیاده ولی جدی میم همه امید دارن تو سهمیه رتبه خیلی خوب بیارم و برم شریف)
    به هر حال بابت راهنمایی هات ممنون قرابت معنایی هم گاج سفید رو دارم یه خورده خوندم یه چیزایی فهمیدم
    فقط دوستان دعا کنید من خوب بدمممممممممم شریف قبول شم

راستیییییییییی می خواستم بگم ما خارج کشور ریاضی ها هم جمعه داریم دیگه شما ریاضیای ایران لطفا 5شنبه همه بیاین به ما روحیه بدیددددددددددد
    شدیدا محتاجیمااااااااااااااااا بی معرفت نشیداااااااااا
    ایشالله همتون 5شنبه خوب بدینو هر کی هرچی میخواد و قبول شووووووووو

دوستان استرس نداشته باشين همتون قبولين
    من شندیم مدارس ایرانی قطر و سوریه خیلی سطحشون بالاست و دانش آموزای خوبی هم داره ، درسته؟
    مثل چند سال پیش هم رتبه تک رقمی سهمیه داده بودن ، امسالم که نوبت شماست...
    امارات که خیلی داغونه

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا بعد از کنکور, مشهد در خدمتیم ها... هر کس مشهد اومد یه سر به ما هم بزنه. جای دوری نیستم, همین اطراف حرمم. اگر زیارت اومدین, میتونید زیارت من هم بیاین. اجازه میدم خونه ما دیگه جزو صحن محسوب میشه البته اومدن به خونه و از این قرتی بازیها نداریم ها... فقط میام یه سر میبینمتون و میرم. اگر فکر کردین میگم بیا خونه, اشتباه کردین

دوستان میگم, اگر بخوام زبان فارسی, یه سئوال رو حتما جواب بدم, کدوم قسمت رو بخونم؟ من اصلا ادبیات و زبان نخوندم و تقریبا همیشه ادبیاتم خوب بوده و اون 9 سئوال آخر ادبیات رو به لطف خدا و به کمکش, معمولا خوب میزنم. اما زبان فارسی چی بخونم تا بتونم حداقل یه سئوالش رو حتما جواب بدم (البته بیخیال واژه و تکواژه بشید )
    Last edited by online_amin; 30-06-2010 at 08:48.

10. 2 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا راستی یه چیز دیگه هم بگم:

معلم ما یه حرف جالب زد. گفت شما اگر امسال نتونستی, فدای سرت که نتونستی. یعنی اگر رشته مورد علاقه خودت رو نتونستی قبول بشی, اشکال نداره و یه سال دیگه هست که میتونی برای اون رشته تلاش کنی. چون پای عمر در میون هست. فوقش تو از کسانی که قبول میشن, فقط و فقط یه سال عقب میمونی, اما در عوض تو بهترین دانشگاه, داری رشته مورد علاقه خودت رو میخونی.

12. 2 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

این دو روز تو این یه سال خیلی داره اذیت میکنه
    آدم نه میتونه درس بخونه نه میتونه کامل آزادی رو بچشه ... زمانم که نمیگذره ... من الان 1-2 روزه که زمانم وایساده ، جلو نمیره!
    آقا بعد از کنکور, مشهد در خدمتیم ها... هر کس مشهد اومد یه سر به ما هم بزنه. جای دوری نیستم, همین اطراف حرمم. اگر زیارت اومدین, میتونید زیارت من هم بیاین. اجازه میدم خونه ما دیگه جزو صحن محسوب
    میشه البته اومدن به خونه و از این قرتی بازیها نداریم ها... فقط میام یه سر میبینمتون و میرم. اگر فکر کردین میگم بیا خونه, اشتباه کردین
    اینجوری که فایده نداره!
    Bio که میخواد بیاد منم حتما مشهد میام 2-3 نفر دیگه هم پیدا میکنیم با هم میایم خونه شما
    اینجوری خیلی بهتره پول هتل هم نمیدیم فقط اینو از الان بگم که بدونی من شبا غذای برنجی اصلا نمی خورم پس برای شبا اصلا تو زحمت نمیخواد بیفتی
    اینجوری دور هم خیلی خوش میگذره

دوستان میگم, اگر بخوام زبان فارسی, یه سئوال رو حتما جواب بدم, کدوم قسمت رو بخونم؟ من اصلا ادبیات و زبان نخوندم و تقریبا همیشه ادبیاتم خوب بوده و اون 9 سئوال آخر ادبیات رو به لطفا و به کمکش, معمولا خوب میزنم. اما زبان فارسی چی بخونم تا بتونم حداقل یه سئوالش رو حتما جواب بدم (البته بیخیال واژه و تکواژه بشید )
    ساختار جملات رو بخون همون که میشه 2-3-4 جزئی
    Last edited by BossX; 30-06-2010 at 08:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •