شبم حمله میکنم
سه تایی میریم.
من باید یک بار از این ببرم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
شبم حمله میکنم
سه تایی میریم.
من باید یک بار از این ببرم![]()
ميگم گيرم ما به شهر سيلور فورت مي رفتيم و شهر رو به چيني ها ميداديم و در عوض با اونا آليس مي شديم (با فرض اين كه چيني ها زير قولشون نمي زنن). اون وقت چيني ها با ميدلتون آليس بودن و ميدلتون با شهر هاي سيلور در حال جنگ. در واقع چيني ها هم با سيلور در جنگ بودند. اونوقت به نظر شما چيني بين ميدلتون و ما كدومو انتخاب مي كردن؟ مسلما ميدلتون.
با اين حساب اوضاع ما اين ميشد:
1. از پيمان آليس خبري نبود.(و الانم نيست)
2. جنگ با چيني ها كه به خاطر اون از شهر فرار كرده بوديم دوباره شروع ميشد.(كه الان در حال جنگيد)
3. يه شهر 11000 پوينتي رو در ازاي هيچ از دست مي داديم.(به سلامي اين رو ديگه از دست نداديم!!)
Last edited by Haj_Amoo; 05-05-2009 at 15:47.
متاسفانه همینطوره حاجی جون نباید نسنجیده عمل کرد ! از این چینی ها هر چی بگی بر میاد
اینقدر عجله کردم که پاس اوت شدم![]()
یوزرم اینه: Dark.knight7
پس قبل از اینکه بیام تو شهر سریع همش رو میفروشم، فرقی نمیکنه که به کی بفروشم یا از کی بخرم دیگه نه؟
اگه میکنه بیام تو شهر شما...
زود دعوتنامه رو بفرست که میخوام متمدن شم: دی
این اصطلاح پاس اوت رو میشه توضیح بدی؟![]()
فعلا زدم تا بیام طرف شهر شما!
یه 5 ساعتی طول میکشه تا برسم به cyrus the great
ay خدا لعنتت کنه آرش نمیتونی دو دقیقه صبر کنی با هماهنگی کار کنیم !اینقدر عجله کردم که پاس اوت شدم
الان اونم به خیال خودش خیلی شاخه !
من میرفتم کتم میخوردم بد تو سریع جاخالیارو ردیف میکردی میزدیش آی میخندیدیم
یعنی تعدادی از ارازل یا فردی به تنهایی اینقدر شما رو بزنه که جونت بالا بیاد .این اصطلاح پاس اوت رو میشه توضیح بدی؟
هر چی انرژی داشته باشی فرقی نمیکنه یه راست میبرنت هتل (چون بیمارستان تو نسخه بعدی میاد) اونجا یکم جوشونده های سرخپوستی میدن بهت حال که بهتر شد پا میشی میری به کارات میرسی ولی چون هنوز بخیه هات مشکل دارن و خونریزی داری نمیتونی تا 48 ساعت آینده دوئل کنی و همینطور کسی بیاد دوباره از روت رد شه xD
48 ساعت دیگه
دیگه کم کم باید بزارم کنار و توی ورلد جدید که اومد بیام.
برای امتحانات هم یوزر ها رو از شهر خارج میکنم![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)