سلام به همگی
من الان وایمکس ایرانسل 512 نامحدود دارم
میخوام ADSL بگیریم به نظرتون خوبه ADSL یا وایمکس بمونم؟
کدوم شرکت بهتر هست چون واقا گیج شدمتو تاپیک ها شرکت های مختلف بیشتر افراد شاکی هستن از سرویس دهنده شون
ممنون میشم یه راهنمایی کنید![]()
سلام به همگی
من الان وایمکس ایرانسل 512 نامحدود دارم
میخوام ADSL بگیریم به نظرتون خوبه ADSL یا وایمکس بمونم؟
کدوم شرکت بهتر هست چون واقا گیج شدمتو تاپیک ها شرکت های مختلف بیشتر افراد شاکی هستن از سرویس دهنده شون
ممنون میشم یه راهنمایی کنید![]()
میشه بگیدواسه adsl+ باید مودم مخصوص این نوع adsl+ رو بگیرم !؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ؟
با سلام
کدوم شهر هستید؟
به نظرم adsl بهتر از وایمکس هست
adsl رو 128 هم بگیرید خیلی خوبه.
موفق باشید.
سلام به همه برو بچ گل پی سی ورلد من چندوقته که یه مشکلی پیدا کردم خوشحال میشم اگه بتونید مشکلمو برطرف کنید
جدیدا من به این پی بردم که طبقه پایینیمون adsl داره بعد رفتم و باهاش حرف زدم و قرار شد با هم از یه adslاستفاده کنیم آخه مودمش وایرلسی هست بعد الان من میتونم کانکت شم اونم همینطور اما مشکلم اینه که همزمان نمیتونیم وصل شیم اگه کسی بلده بگه چیکار کنم
دوستان من مخابرات منطقه 4 هستم ( تند گویان ) . مشترک 128 هم هستم . سرعتم رو 160 بستن. سرعت دانلود هم 18.5 فیکس هست. حالا میخوام 512 بگیرم. با مسئول منطه مخابراتی خودمون که صحبت کردم گفت برو مخابرات ناحیه 2 تو جردن ، یه نامه بگیر ، بیار اینجا سرعتتون رو زیاد کنیم. حالا میخوام ببینم Rate دانلود 512 و 256 تو تهران چه قدره ؟ یعنی چند k میده ؟ و اینکه از دانشگاه باید یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم + معرفی نامه دیگه ؟ اوناش مشکلی نیست میتونم بگیرم + یه توصیه نامه چون تو تیم ACM دانشگاه هتم. فقط سرعت 256 و 512 چنده ؟ و اینکه خود شخص باید بره منطقه مخابراتی یا صاحب خط برای افزایش سرعت ؟ و اینکه چه قدر طول میکشه و ...
TNX DUDE
تهران مرکز مخابراتی توحید
ميشه به اين پست جواب بديد ؟؟![]()
یه سوال دیگه هم دارم این یعنی چی ؟
ضریب اشتراک پهنای باند خدمات CRA ، یک به ده می باشد. یعنی سرعت دانلود رو 512 کیلوبایت چنده؟
Last edited by djalireza_mixer; 06-11-2011 at 17:11.
من تو تاپیک پارس آنلاین و صبا نت همین سوال رو پرسیدم این سرویس های CRA رو همه شرکت ها سرعت پایین میبندن یعنی پایین تر از سرعت واقعیش هست منم واقعا موندم که از کدوم شرکت بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)