تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 869 از 1137 اولاول ... 369769819859865866867868869870871872873879919969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,681 به 8,690 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من آخرین باز سال 84 کنکور دادم تجربی که سراسری قبول شدم داروسازی و الان درسم تموم شده.
    الان میخوام آزاد پزشکی دوباره کنکور بدم برم رشته ی پزشکی.حالا نمیدونم تو این 6 7 سال کتابا چقدر تغییر کردن ؟
    چه کتابایی برای هر درس بخرم ؟ من اون موقع خودم گاج و قلم چی میخوندم هنوز دارمشون . الان چی خوبه ؟
    کنکور نسبت به قدیما آسون تر شده یا سخت ؟ اصلا امکانش هست ت واین 6 ماهه برسم به کنکور امسال آزاد ؟
    اگه یکی لطف کنه برام توضیح بده ممنون میشم
    مرسی

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بستگی داره کجا بخواین قبول بشین . برای تهران که خیلی سخته ولی برای شهرستان میتونین تو این 6 ماه بخونین و قبول بشین
    زیست 1 و 2 و پیش دانشگاهی رو از روی کتابای خیلی سبز تست بزنین ( فقط تست های خط به خط کتاب درسی ) و بعدش هم از فرورودین شروع کنین تست های ترکیبی رو تا هر جا که تونستین بزنین

شیمی هم از روی کتاب بهمن بازرگانی شروع کنین و دوم و سوم و پیش رو بخونین و زیاد روی تست های سخت و مفهومی وقت نزارین .

برای تست فیزیک هم 2 جلد فیزیک پایه گاج + 2 جلد فیزیک پیش گاج کافیه

برای دروس عمومی هم
    دین و زندگی : همگامان
    زبان : مبتکران
    ادبیات : کلک معلم

راستی شما دکترای داروسازی دارین و درآمدتون هم میتونه چندین برابر یه پزشک باشه برای چی میخواین از الان دوباره 7-8 سال از بهترین سال های زندگیتون رو به جای صرف درآمد و کارهای مهم دیگه بزارین برای رشته ای که هیچ آینده ای تو ایران نداره ؟

الان توی همون کنکور آزاد که میخواین شرکت کنین رقایت اصلی بر سر رشته داروسازی هست نه پزشکی ؛ مدرکی که شما دارین برای خیلی ها آرزوئه .
    البته علاقه رو نمیشه نادیده گرفت

3. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

علاقه . داروسازی خوبه ولی همه چی درامد نیست . داروسازی این همه درس میخونی اما هیچ وقت ازشون استفاده نمیکنی اخر میشی یه کاسب تو داروخانه سر 1000 تومن با مردم چونه بزنی . جای پیشرفا داروسازی هم محدود تر از پزشکیه .
    توی ایران زیاد داروسازی ارزشی نداره تو سیستم بهداشت درمان یه نفر که داروساز باشه میفهمه منم وقتی 18 سالم بود عشق داروسازی داشتم اما هرچی رفتم جلو تر دیدم واقعا پزشکیو بیشتر دوست دارم .
    جفتشم داشته باشی ایرادی نداره . کلی درسا اینور تو آزاد حساب میشه زودتر دکترای عمومی میگیرم . بعدا من آرزومه استاد تمام دانشگاه بشم . با دو تا دکترا خیلی راحتر میشه استاد تمام شد :-)
    من سال 84 آزاد حتی شرکت هم نکردم
    الان تو انتخاب رشته تهران پزشکی زدم . کدوم شهر قبول شدنش راحتتره ؟ بعد یکی دو ترم برای تک فرزندیو اینا میشه اومد تهران ؟
    میتونم عوض کنم انتخابمو یا دیگه راهی نداره ؟؟ ممنون . اون شهری که راحتر میشه قبول شد حاضرم برم غیر اون قشم و جنوب و اونورا . مرسی

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

یه سوال مگه آزاد به تراز نیست ؟
    خوب اگه مثلا تراز 7000 تهران قبول میشه ادم من کارنامه هارو دیدم مثلا تنکابنم 7000 هست ؟ اینا که یکیه چه فرقی باهم دارن که تهران سختر از شهرستان باشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

علاقه . داروسازی خوبه ولی همه چی درامد نیست . داروسازی این همه درس میخونی اما هیچ وقت ازشون استفاده نمیکنی اخر میشی یه کاسب تو داروخانه سر 1000 تومن با مردم چونه بزنی . جای پیشرفا داروسازی هم محدود تر از پزشکیه .
    توی ایران زیاد داروسازی ارزشی نداره تو سیستم بهداشت درمان یه نفر که داروساز باشه میفهمه منم وقتی 18 سالم بود عشق داروسازی داشتم اما هرچی رفتم جلو تر دیدم واقعا پزشکیو بیشتر دوست دارم .
    جفتشم داشته باشی ایرادی نداره . کلی درسا اینور تو آزاد حساب میشه زودتر دکترای عمومی میگیرم . بعدا من آرزومه استاد تمام دانشگاه بشم . با دو تا دکترا خیلی راحتر میشه استاد تمام شد :-)
    من سال 84 آزاد حتی شرکت هم نکردم
    الان تو انتخاب رشته تهران پزشکی زدم . کدوم شهر قبول شدنش راحتتره ؟ بعد یکی دو ترم برای تک فرزندیو اینا میشه اومد تهران ؟
    میتونم عوض کنم انتخابمو یا دیگه راهی نداره ؟؟ ممنون . اون شهری که راحتر میشه قبول شد حاضرم برم غیر اون قشم و جنوب و اونورا . مرسی

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

یه سوال مگه آزاد به تراز نیست ؟
    خوب اگه مثلا تراز 7000 تهران قبول میشه ادم من کارنامه هارو دیدم مثلا تنکابنم 7000 هست ؟ اینا که یکیه چه فرقی باهم دارن که تهران سختر از شهرستان باشه ؟

البته پزشکی هم همچین پیشرفتی نداره . اگه بخواین در ایران متخصص بشین بعد از متخصص شدن باید حدود 8 الی 16 سال برین در بیمارستان های مناطق محروم . این قانون جدید هست در واقع . ضمنا اجازه برگشتن به شهر خودتون رو هم ندارین مگر طی شرایط خاص . اگه هم میخواین که به طور قطع بتونین استاد دانشگاه بشین باید حتما در یه دانشگاه معتبر خارجی و با کلی سابقه تحقیق باشین . البته هیئت علمی شدن خیلی سخت نیست

در مورد اون قسمتی که مشخص کردم هم عرض کنم که اینطور نیست و در حالت عادی نمیتونین زودتر فارغ التحصیل بشین ؛ اگه دانشگاهتون هم بخواد این کار رو بکنه وزارت بهداشت احتمالا نمیزاره

کلا برای پزشکی شما 2 سال اول رو که رد کردین باید امتحان علوم پایه بدین . حالا تو این 2 سال که به طور متوسط ترمی 20 واحد میدن شما مگه چندتاشونو تو داروسازی پاس کردین که بتونین یه سال زودتر امتحان علوم پایه بدین ؟ تازه اصلا ممکنه واحدها شما رو حتی اگه نمره مستمر داشته باشین هم رئیس گروهتون قبول نکنه چون ممکنه که بگن شما این واحدها رو خیلی وقت پیش پاس کردین !

بعد از این دو سال هم که دوره های بعدی شروع میشن که ترمی و واحدی نیستن که شما بخواین واحدهاتون رو تطبیق بدین و زودتر پزشکی عمومیتون رو بگیرین .

در مورد سیستم دانشگاه آزاد من زیاد اطلاع دقیق ندارم چون خودم توی دانشگاه سراسری تحصیل میکنم ولی مطمعنم اونطور که شما میخواین زودتر پزشکی عمومی رو تموم کنین ممکن نیست براتون .

6. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من میخواستم برای تخصص داروسازی برم انگلیس ادامه تحصیل اما تصمیم گرفتم بزار برای رشته ای که خیلی بیشتر دوست دارم
    اره قانون سال 90 رو میدونم 8 تا 18 سال . تا اون موقع ازدواج کردیم یه بیمارستان دولتی تو شهر خودمون میندازن :-))
    قبول هم نکنن باز حداقل بلدم خیلی چیزارو میتونم حداکثر واحد انتخاب کنم و.. بالاخره کارم راحت تره .
    صبح ها دانشگاه میرم عصرام کار میکنم . در کنار هم درس میخونم کارمم میکنمم چشم بهم زدن این چند سال تموم میشه
    برای ادامه تحصیلم با داروسازیو پزشکی خیلی دانشگاه های خوب تو دنیا میتونم ادامه بدم راحتتر پذیرش میدن .
    من شب تا صبح دارم خواب پزشکی میبینم . نمیدونی چه بد دردیه . اگه میتونستم خودمو کنترل کنم همچین کاری نمیکردم اما واقعا عین اعتیاده خوره افتاده جونم . تازه فکر کنم پزشکی بگیرم کارت داروسازیمو ازم میگیرن . چون نمیشه خودم نسخه بدم خودمم داروشو بدم :-))

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

بچه ها لطفا یکی راجب این تراز دانشگاه آزادم یه توضیحی میده ؟ قبول شدن تنکابن مثلا از تهران راحتتره ؟ چرا ؟
    Last edited by lordfarid; 22-01-2012 at 17:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من میخواستم برای تخصص داروسازی برم انگلیس ادامه تحصیل اما تصمیم گرفتم بزار برای رشته ای که خیلی بیشتر دوست دارم
    اره قانون سال 90 رو میدونم 8 تا 18 سال . تا اون موقع ازدواج کردیم یه بیمارستان دولتی تو شهر خودمون میندازن :-))
    قبول هم نکنن باز حداقل بلدم خیلی چیزارو میتونم حداکثر واحد انتخاب کنم و.. بالاخره کارم راحت تره .
    صبح ها دانشگاه میرم عصرام کار میکنم . در کنار هم درس میخونم کارمم میکنمم چشم بهم زدن این چند سال تموم میشه
    برای ادامه تحصیلم با داروسازیو پزشکی خیلی دانشگاه های خوب تو دنیا میتونم ادامه بدم راحتتر پذیرش میدن .
    من شب تا صبح دارم خواب پزشکی میبینم . نمیدونی چه بد دردیه . اگه میتونستم خودمو کنترل کنم همچین کاری نمیکردم اما واقعا عین اعتیاده خوره افتاده جونم . تازه فکر کنم پزشکی بگیرم کارت داروسازیمو ازم میگیرن . چون نمیشه خودم نسخه بدم خودمم داروشو بدم :-))

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

بچه ها لطفا یکی راجب این تراز دانشگاه آزادم یه توضیحی میده ؟ قبول شدن تنکابن مثلا از تهران راحتتره ؟ چرا ؟
    البته علاقه شما از این بهانه هایی که میارین خیلی مهمتر هست و اگه چیزی شما رو در پزشکی موفق کنه همین علاقتون هست .
    البته ما که همینجوریش هم از ساعت 6:30 تا ساعت 4 بعد از ظهر در دانشگاه هستیم ؛ بعدا هم که 1.5 سال ماقبل آخر شما هم دانشاه میرین و هم از دانشکاه میاین بالافاصله میرین بیمارستان و تا ساعت 1 شب اونجا میمونین . در 1.5 سال آخر هم که چهار روز در هفته به مدت 24 ساعت کامل در بیمارستان کار خواهید کرد .

پزشکی بخونین هم کسی کاری با رشته قبلیتون نداره . فقط بعدش نمیتونین همزمان برای داروخانه و مطب پروانه بگیرین .

در مورد شهرستان های دانشگاه آزاد هم عرض کنم که در اغلب شهرستان ها طرفیت پزشکیش پر نمیشه .

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی. دوست عزیز خیلی جواباتون کمک کننده بود . بالاخره خرجمو در میارم . میدونی به قول شما هی بهانه میارم یه جوری که برم پزشکی :-)) خانوادمم کچل کردم از صبح تا شب حرفم همینه . خانوادم میگن برو ادامه ی همینو بخون ولی دست و دلم نمیره . تو دارو سازیم درس مورد علاقم فارماکوتراپیه .
    من خودم از داشنگاه آزاد هیچی نمیدونم زیاد غیر اینکه رییسش عوض شده جدیدا :-) ولی شندیم پزشکیش خوبه چیزی از سراسری کم نداره . یعنی ممکنه با ترازای پایین تر 7000 هم قبول شد ؟ عربی خوندن و ریاضیو اینا ستمه . باز خوب زیست و شیمی زبان و فیزیکو بلدم تقریبا . زبان میدونم 100 میزنم . زیست باید گیاهو سلولیو مرور کنم . شیمی که ای بابا . ولی خوب من شیمی آلی و تجزیه و شیمی دارویی خوب بلدم بعضی چیزای اون شیمی یادم نیست . فیزیک ما چند تا خوندیم . اما ادبیات و معارف عربی و ریاضی باید خیلی بخونم یادم بیاد .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مرسی. دوست عزیز خیلی جواباتون کمک کننده بود . بالاخره خرجمو در میارم . میدونی به قول شما هی بهانه میارم یه جوری که برم پزشکی :-)) خانوادمم کچل کردم از صبح تا شب حرفم همینه . خانوادم میگن برو ادامه ی همینو بخون ولی دست و دلم نمیره . تو دارو سازیم درس مورد علاقم فارماکوتراپیه .
    من خودم از داشنگاه آزاد هیچی نمیدونم زیاد غیر اینکه رییسش عوض شده جدیدا :-) ولی شندیم پزشکیش خوبه چیزی از سراسری کم نداره . یعنی ممکنه با ترازای پایین تر 7000 هم قبول شد ؟ عربی خوندن و ریاضیو اینا ستمه . باز خوب زیست و شیمی زبان و فیزیکو بلدم تقریبا . زبان میدونم 100 میزنم . زیست باید گیاهو سلولیو مرور کنم . شیمی که ای بابا . ولی خوب من شیمی آلی و تجزیه و شیمی دارویی خوب بلدم بعضی چیزای اون شیمی یادم نیست . فیزیک ما چند تا خوندیم . اما ادبیات و معارف عربی و ریاضی باید خیلی بخونم یادم بیاد .
    پزشکی دانشگاه آزاد کی گفته چیزی کم از سراسری نداره ؟ استاد های خوب که نداره اصلا ؛ دانشجوهای خوب هم که توی آزاد فقط به رشته داروسازی میرن نه پزشکی . امکانات دانشگاهیشون هم که خیلی کمه اصلا دانشکده مجزا برای پزشکی ندارن . اصلا خیلی از دانشجوهاشون نمیتونن از پس امتحانات علوم پایه بربیان

زیست و شیمی رو هم از روی کتاب درسی مرور کن هم از روی کتاب تست تمرین کن
    فیزیک هم اول درسنامه های گاج رو مرور کن بعدا تست هاش رو بزن .

راستی برای زیست قسمت ژنتیک کتاب مجزا بگیری خوبه . زمانی که من کنکور میدادم خیلی سبز و مهر و ماه برای ژنتیک کتاب نداشتن ولی الان دارن توصیه میکنم هر شب هر دوتاش رو بخونی

11. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من استادم نداشته باشم کنار میام . تنهایی هم میتونم آناتومیو فیزیولوژی بیوشیمی بخونم :-) فقط وارد بشم دیگه غمی تو دنیا وجود نداره :-))
    برای آزاد ژنتیک مگه مهمه ؟ فکر نکنم سوال ژنتیک سخت بدن در حد 1/2 1/2 =1/4 سوالاشون . نهایتش یه گروه خونیو با یه چیز دیگه کنار هم میدن وسلام .

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

بیشتر سوالا از پیش داشنگاهی میاد ؟ یادمه 7 سال پیش میگفتن 70% سوالا برای پیش دانشگاهیه

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

ميگم تو كتاباي قلمچي كتاب هاي خوب پيدا ميشن ؟ يعني كتابي كه بشه روش حساب كرد واس امتحان نهايي و كنكور ...
    يه بن بهم خورده فقط كتاباي قلمچي رو ميتونم با 70 درصد تخفيف بگيرم ...
    كسايي كه داشتن راضي بودن يا نه /؟‌اگه تجربه دارين كمك كنين پليز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •