خووووووب![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خووووووب![]()
Last edited by M0hammadH0ssein; 03-02-2011 at 19:03. دليل: ندارم
دوست عزیز
برای آپلود عکس ها و فایلهاتون از سایت زیر استفاده کنید .
من مدتها مشکل فیل تر شدن ساینهای آپلود عکس رو داشتم اما این سایت به دلایل مختلف احتمال فیل تر شدنش خیلی کمتره و خدماتشم خوبه :
در ضمن از ساعت 6 عصر تا الان که 8:15 هست من هیچ مشکلی با اینترنت اندیشه ندارم و دانلود هم با سرعت خوبی انجام میشه . ( 128 حجمی خط 3 )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جز قطعی کبری ای که دیروز داشتم مشکل دیگه ای نیست. همه چیز خوبه.
شاتل خط 5
دوستان اندیشه ، اگه کسی quick task نتونه خرید آنلاین کنه و ارور 500 بده(از 60 سیسنم محتلف و اینترنت مختلف تست شده) پشتیبانی میتونه واسش حل کنه؟
یادمه چندنفر اینطوری شده بودن که پشتیبانی بهشون گفته بود از روش عادی استفاده کنید!!
کسی چیزی میدونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طی روزهای اخیر شهروندان شهرهای تهران، کردستان، تبریز و مناطق شمالی کشور با کاهش فاحش سرعت اینترنت مواجه شدهاند. اخیرا، خبرگزاری رویترز و یاهو نیوز، که از معتبرترین منابع خبری در جهان به شمار میروند نیز، توسط دستگاه فیلترینگ در ایران، فیلتر شده و دسترسی بدون فیلترشکن به آنها غیرممکن است. روزنامه الشرق الاوسط روز سه شنبه نوشت شدت یافتن محدودیت دسترسی به سایت های اجتماعی و خبری در ایران طی روزهای گذشته بیانگر هراس حکومت ایران از اعتراض هایی است که در چند کشورعربی در جریان است.
علی لاريجانی: جوانان از مسائل آگاه هستند؛ با قطع شبکهها و اینترنت دردی دوا نمیشود
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید با حرفها و سخنان حاشیهای ذهن جامعه را به مسائل فرعی بکشانیم، گفت: جوانان امروز از مسائل سیاسی آگاه هستند و با قطع شبکهها و اینترنت دردی دوا نمیشود.به گزارش ايرنا، در سخنرانی امروزعلی لاریجانی فردی لاريجاني با صداي بلند گفت : آقاي لاريجاني ما از عملكرد شما راضي نيستيم . بدنبال اعتراض اين فرد، سخنراني لاريجاني براي دقايقي قطع شد به نوشته ایرنا : اين اعتراض با حمايت تني چند ازمردم حاضر كه اكثر از اعضاي خانواده هاي شهدا و جانبازان بودند، مواجه شد. در پي اين اعتراض،تعدادي از محافظين و مراقبين اين مراسم كه درنقاط مختلف مصلي مستقر بودند به يكباره به سمت مرد معترض رفته ، با گرفتن دست در مقابل دهان او مانع ادامه بيان اعتراضش شدند و او را به خارج از محل مراسم منتقل كردند لاريجاني كه دراين مدت سكوت كرده بود با درخواست صلوات به سخنانش ادامه داد. لاريجاني درپايان سخنراني حدود 45 دقيقه خود به رغم درخواست هاي متعدد خبرنگاران، حاضر به مصاحبه و گفت وگو با آنان نشد .
ماه دیگه اگر خدا بخواد میرم شاتل.
اندیشه 1ساعت سرعت خوب هست 2 ساعت مشکل داره.
صفحه اصلا نمی توانم باز کنم.
امروز هم 3جا رفتم همین مشکل را داشت.(داخل گلسار)
با تشکر.
هادی
همین الان با مشکل شدید سرعت اینترنت مواجه هستم اندیشه سرویس 128 محدود بزور سایتها باز میشن
به لطف لینکی که birak عزیز داد بعد سه هفته دارم اسپید تست میذارم دوباره
سرعت دانلود یکم امده پایین اما پینگ دوباره رفت زیر 250ms
شاتل خط 5 . سروس 2 مگ
امروز تا ساعت 3 مشکلی نبود اما از ساعت 4 دوباره نوسان شدید
سایت نمی توان اصلا باز کرد سرعت پشت سرهم صفر میشه
اندیشه سبز خزر
خطوط 727
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)