تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 869 از 2014 اولاول ... 36976981985986586686786886987087187287387991996913691869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,681 به 8,690 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر سپاهان به مانند يك مار زخم خورده است، پرسپوليس هم شير بيدار شده‌اي است كه نمي‌خواهد ديگر بخوابد.

سپهرحيدري در گفت‌وگویی درباره بازي فردا (يك‌شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس مقابل سپاهان، اظهار كرد: بازي بسيار سختي خواهد بود و مسلما شرايط اين ديدار با آخرين مسابقه فصل پيش دو تيم كه منجر به قهرماني پرسپوليس شد، زمين تا آسمان فرق مي‌كند. سپاهان تيم بسيار قدرتمندي است كه ما در رويارويي با آنها نبايد گول امتيازات و شرايط فعلي‌شان در جدول را بخوريم.

وي افزود: شك ندارم كه سپاهان با مديريت قوي "ساكت" روند صعودي خود را پيدا مي‌كند و به رده‌هاي بالايي جدول مي‌آيد؛ اين تيم در نهايت جزو سه تيم ابتدايي ليگ خواهد شد. ما بايد در بازي فردا بسيار مراقب باشيم؛ آنها اكنون با توجه به نتيجه ديدار قبلي‌شان مثل مار ضخمي هستند كه با وجود مهاجمان توانمندشان، تيم بسيار خطرناكي حتي در ورزشگاه آزادي خواهند بود.

حيدري ادامه داد: البته اگر سپاهان تيم بزرگي است بايد بگويم كه پرسپوليس هم شير بيدار شده‌اي است كه ديگر نمي‌خواهد به خواب برود. معتقدم يكي از رمزهاي موفقيت‌ ما در ديدار برابر سپاهان حضور همه‌جانبه بازيكنان در هنگام دفاع كردن است. در بازي با برق شاهد بودم علي كريمي شايد بيست بار هنگام حملات حريف به عقب برگشت و با تكنيكش به مدافعين در كارهاي دفاعي كمك كرد. فكر مي‌كنم ما بايد روي اين مساله تمركز بيشتري داشته باشيم تا پيروز شويم.

حيدري با اشاره به خاطره‌ گلزني‌اش در فينال فصل پيش ليگ برتر، كه قهرماني را براي پرسپوليس همراه داشت گفت: آن بازي يك وضعيت بسيار ويژه‌اي داشت كه بايد قبول كنيم مسابقه فردا شرايط آن موقع را ندارد. بعيد مي‌دانم در اين بازي گل بزنم و اصلا به فكر گلزني نيستم؛ بيشتر سعي خواهم كرد به مدافعين كمك كنم و حضور منسجم و قدرتمندي در خط دفاعي داشته باشم.

اين مدافع پرسپوليس همچنين با انتقاد از اظهارنظر منتقدين درباره خط دفاعي اين تيم تصريح كرد: قبول دارم كه خط دفاعي ما در چند بازي اخير خوب كار نكرد؛ اما همه مي‌دانند كه دفاع كردن در تيم، تنها مختص به توانمندي مدافعين نيست بلكه تمام بازيكنان بايد در كار دفاعي شركت كنند. ما با انتقادهاي سازنده و اينكه كارشناسان براي بهبود آن راهكار ارايه دهند مشكلي نداريم و با جان و دل آن را مي‌پذيريم اما متاسفانه برخي منتقدان حتي از پيشكسوتان پرسپوليس، در برنامه تلويزيوني انگار خط دفاع اين تيم يا بازيكني خاصي را مسخره مي‌كنند!

وي افزود: تا حدودي مخالفيني كه دوست دارند با زير سوال بردن خط دفاعي پرسپوليس، اين تيم نتيجه نگيرد را شناختم. آنها اگر كارشناس هستند و انتقادي مي‌كنند، حداقل بايد راهكاري هم ارايه كنند اما انگار قصد له كردن و تخريب ما را داشتند. پيشكسوت پرسپوليس بايد بداند كه در مقابل پنجاه ميليون نفر چنين صحبت‌هايي را انجام مي‌دهد و ممكن است تاثير زيادي از حرف‌هاي او گرفته شود.

حيدري همچنين ادامه داد: در اين دو هفته تمام انگ‌ها را به ما زدند و متاسفانه عده‌اي حتي كل زندگي‌ام را زير سوال مي‌بردند. بايد بگويم در اين مدت فقط مربيان تيم به ما دلداري و اميد مي‌دادند؛ من تمام كساني كه بدون منطق و نابجا انتقادهاي مخرب عليه من داشتند را فقط به خدا مي‌سپارم. خوشحالم كه اكنون خط دفاعي و مدافعين پرسپوليس با گرفتن نمره قبولي در بازي مقابل يكي از قدرتمندترين تيم‌هاي ليگ برتر يعني برق شيراز كه آقاي گل ليگ و چندين مهاجم خطرناك ديگر را در تركيبش داشت، تمام نكات را مردم فهماند.

وي درباره شرايطش در خط دفاعي پرسپوليس و ديدگاهش از مدافعين ديگر، نيز گفت: فصل پيش من و باقري‌ها، مدت زيادي را در خط دفاعي تيم كنار يكديگر بازي كرديم و فكر مي‌كنم با هم هماهنگ‌تر هستيم. البته چيدن مدافعين در خطوط و پست‌هاي مختلف كاملا با نظر سرمربي تيم است كه ما هم به تصميمش احترام مي‌گذاريم. من و ديگر مدافعين پرسپوليس اكنون مي‌خواهيم با تمركز و اعتماد به نفس بيشتر كار كنيم و اعتماد همگان را مثل فصل پيش و بازي اخير جلب كنيم.

اين بازيكن اصفهاني پرسپوليس در پايان پيرامون شرايط تيم‌هاي همشهري‌اش در مسابقات ليگ برتر، خاطرنشان كرد: خوشحالم كه نماينده‌هاي شهرم در ليگ برتر، از تيم‌هاي قدرتمند هستند؛ ما امسال شاهديم كه تيم ذوب‌آهن هم خوب نتيجه مي‌گيرد و وضعيت ايده‌آلي دارد. در باشگاه سپاهان هم معتقدم تا زماني كه "ساكت" مديرعامل همه‌كاره و حرفه‌اي آن باشد، اين تيم روند موفقيت‌آميزي خواهد داشت. من واقعا به حضور مقتدارانه اين دو تيم اصفهاني در ليگ برتر افتخار مي‌كنم.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اعضاي هيئت مديره پرسپوليس بلافاصله پس از بازي دیروز اين تيم مقابل برق شيراز ميزان پاداش بازيكنان را مشخص كردند.
    طبق اعلام مسئولان پرسپوليس، بازيكنان و مربيان اين تيم هر يك مبلغ 400 هزار تومان پاداش دريافت خواهند كرد.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    خوب فردا من کلاس دارم.
    ساعت بازی چنده که بینم کدوم کلاس رو دو در کنم :د ی
    چون از صبح تا شبه کلاس

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی ساعت یک ربع به 5 هست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    ولی اه
    اون موقع باید برم کلاس زبان
    شانس رو نگاه کنا

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بنده خدا بردیا این چندمین بازیه که نمیبینه

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

نامه باشگاه پرسپوليس به فيفا در مورد غيبت توره

کانون هواداران پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپوليس صبح امروز نامه اي در خصوص غيبت‌هاي غير موجه مهاجم افريقايي خود به فيفا ارسال كردند.

ابراهيم توره چندي پيش به منظور ديدار با خانواده خود مرخصي سه روزه از باشگاه پرسپوليس گرفت و از ايران خارج شد؛ ولي هنوز بازنگشته است.

مسئولان باشگاه از اين مهاجم خبري ندارند و به همين دليل صبح امروز نامه اي به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و رونوشت آن را نيز به فيفا ارسال كردند.

در اين نامه باشگاه پرسپوليس از فدراسيون فوتبال و فيفا خواسته است با رفتار غير حرفه اي اين بازيكن سنگالي به شدت برخورد شود

نيكبخت: من پنالتي زن اول پرسپوليس هستم

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با تاييد كادر فني، پنالتي‌زن اول پرسپوليس هستم.

عليرضا نيكبخت واحدي پس از تمرين امروز اين تيم اظهار داشت: بازي سختي را در برابر سپاهان در پيش داريم. اين تيم فصل گذشته بسيار ما را اذيت كرد؛ اما در وضعيت خوبي براي شكست اين تيم قرار داريم.

نيكبخت در مورد پنالتي زدن در ديدار مقابل برق شيراز، تصريح كرد: با اعلام مربيان من پنالتي‌زن اول پرسپوليس هستم و خوشبختانه تا به حالا پنالتي‌هايم را هدر نداده‌ام.

نيكبخت ادامه داد: در اوج قرار دارم و يك گل براي سپاهان كنار گذاشته‌ام. براي رسيدن به هدفم از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه های عضو گروه حجت جان یه سری هم به گروه بزنن و نظراتشون رو بگند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شانسو میبینی حجت
    فوقش بتونم از رادیو چند دقیقه ایشو گوش بکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این نیکبخت تعجب میکنم ازش که ادای پنالتی زنی داره
    این پنالتی زن نیستش آخه.بازی با برق هم آخر شانس بودش که پنالتیش گل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •