مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر سپاهان به مانند يك مار زخم خورده است، پرسپوليس هم شير بيدار شدهاي است كه نميخواهد ديگر بخوابد.
سپهرحيدري در گفتوگویی درباره بازي فردا (يكشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس مقابل سپاهان، اظهار كرد: بازي بسيار سختي خواهد بود و مسلما شرايط اين ديدار با آخرين مسابقه فصل پيش دو تيم كه منجر به قهرماني پرسپوليس شد، زمين تا آسمان فرق ميكند. سپاهان تيم بسيار قدرتمندي است كه ما در رويارويي با آنها نبايد گول امتيازات و شرايط فعليشان در جدول را بخوريم.
وي افزود: شك ندارم كه سپاهان با مديريت قوي "ساكت" روند صعودي خود را پيدا ميكند و به ردههاي بالايي جدول ميآيد؛ اين تيم در نهايت جزو سه تيم ابتدايي ليگ خواهد شد. ما بايد در بازي فردا بسيار مراقب باشيم؛ آنها اكنون با توجه به نتيجه ديدار قبليشان مثل مار ضخمي هستند كه با وجود مهاجمان توانمندشان، تيم بسيار خطرناكي حتي در ورزشگاه آزادي خواهند بود.
حيدري ادامه داد: البته اگر سپاهان تيم بزرگي است بايد بگويم كه پرسپوليس هم شير بيدار شدهاي است كه ديگر نميخواهد به خواب برود. معتقدم يكي از رمزهاي موفقيت ما در ديدار برابر سپاهان حضور همهجانبه بازيكنان در هنگام دفاع كردن است. در بازي با برق شاهد بودم علي كريمي شايد بيست بار هنگام حملات حريف به عقب برگشت و با تكنيكش به مدافعين در كارهاي دفاعي كمك كرد. فكر ميكنم ما بايد روي اين مساله تمركز بيشتري داشته باشيم تا پيروز شويم.
حيدري با اشاره به خاطره گلزنياش در فينال فصل پيش ليگ برتر، كه قهرماني را براي پرسپوليس همراه داشت گفت: آن بازي يك وضعيت بسيار ويژهاي داشت كه بايد قبول كنيم مسابقه فردا شرايط آن موقع را ندارد. بعيد ميدانم در اين بازي گل بزنم و اصلا به فكر گلزني نيستم؛ بيشتر سعي خواهم كرد به مدافعين كمك كنم و حضور منسجم و قدرتمندي در خط دفاعي داشته باشم.
اين مدافع پرسپوليس همچنين با انتقاد از اظهارنظر منتقدين درباره خط دفاعي اين تيم تصريح كرد: قبول دارم كه خط دفاعي ما در چند بازي اخير خوب كار نكرد؛ اما همه ميدانند كه دفاع كردن در تيم، تنها مختص به توانمندي مدافعين نيست بلكه تمام بازيكنان بايد در كار دفاعي شركت كنند. ما با انتقادهاي سازنده و اينكه كارشناسان براي بهبود آن راهكار ارايه دهند مشكلي نداريم و با جان و دل آن را ميپذيريم اما متاسفانه برخي منتقدان حتي از پيشكسوتان پرسپوليس، در برنامه تلويزيوني انگار خط دفاع اين تيم يا بازيكني خاصي را مسخره ميكنند!
وي افزود: تا حدودي مخالفيني كه دوست دارند با زير سوال بردن خط دفاعي پرسپوليس، اين تيم نتيجه نگيرد را شناختم. آنها اگر كارشناس هستند و انتقادي ميكنند، حداقل بايد راهكاري هم ارايه كنند اما انگار قصد له كردن و تخريب ما را داشتند. پيشكسوت پرسپوليس بايد بداند كه در مقابل پنجاه ميليون نفر چنين صحبتهايي را انجام ميدهد و ممكن است تاثير زيادي از حرفهاي او گرفته شود.
حيدري همچنين ادامه داد: در اين دو هفته تمام انگها را به ما زدند و متاسفانه عدهاي حتي كل زندگيام را زير سوال ميبردند. بايد بگويم در اين مدت فقط مربيان تيم به ما دلداري و اميد ميدادند؛ من تمام كساني كه بدون منطق و نابجا انتقادهاي مخرب عليه من داشتند را فقط به خدا ميسپارم. خوشحالم كه اكنون خط دفاعي و مدافعين پرسپوليس با گرفتن نمره قبولي در بازي مقابل يكي از قدرتمندترين تيمهاي ليگ برتر يعني برق شيراز كه آقاي گل ليگ و چندين مهاجم خطرناك ديگر را در تركيبش داشت، تمام نكات را مردم فهماند.
وي درباره شرايطش در خط دفاعي پرسپوليس و ديدگاهش از مدافعين ديگر، نيز گفت: فصل پيش من و باقريها، مدت زيادي را در خط دفاعي تيم كنار يكديگر بازي كرديم و فكر ميكنم با هم هماهنگتر هستيم. البته چيدن مدافعين در خطوط و پستهاي مختلف كاملا با نظر سرمربي تيم است كه ما هم به تصميمش احترام ميگذاريم. من و ديگر مدافعين پرسپوليس اكنون ميخواهيم با تمركز و اعتماد به نفس بيشتر كار كنيم و اعتماد همگان را مثل فصل پيش و بازي اخير جلب كنيم.
اين بازيكن اصفهاني پرسپوليس در پايان پيرامون شرايط تيمهاي همشهرياش در مسابقات ليگ برتر، خاطرنشان كرد: خوشحالم كه نمايندههاي شهرم در ليگ برتر، از تيمهاي قدرتمند هستند؛ ما امسال شاهديم كه تيم ذوبآهن هم خوب نتيجه ميگيرد و وضعيت ايدهآلي دارد. در باشگاه سپاهان هم معتقدم تا زماني كه "ساكت" مديرعامل همهكاره و حرفهاي آن باشد، اين تيم روند موفقيتآميزي خواهد داشت. من واقعا به حضور مقتدارانه اين دو تيم اصفهاني در ليگ برتر افتخار ميكنم.